Aşk-ı Memnu Kanal D

Aynen katılıyorum.
Sütten çıkmış ak kaşık misali şimdi iyi adamı oynamaya başladı.
Sanırsın Bitter gacısı uzaylılarla aldattı kocasını.
Pehhh....

al bendende o kadar,çok sinirrrr bi durum bu..
pislik behlülalsanaalsanasmile

şu behlül ne iğenç adam yaa bir kaşık suda boğasım geliyo valla

şimdi de nihale sardırdı öpmeler falan pis adi :umursamaz:

bihter de neden dönüyorsa eve :olmaz:

en iyisi firdevs ama evlensin gitsin şu zengin adamla daha neyi bekliyor anlamadım

rica ederim kizlar ni dimek doya doya izleyin.

bihter merdivenlerden yuvarlanirmi sizce?

evet bihter yaptiklarinin cezasi cekiyor ama her severinde yine 4 ayak ustune dusuyor.

su bir gercek ki bihter yaptigi hic birseyden yasak ve dogru olmadigi halde behlulle yasadigi hic birseyden pismanlik duymuyor.buda beni sinir ediyor ben masumum rolu kesmesi behlul pisman yaptiklarindan kendini temize cekmeye calistikca bihter ona daha da cok yapisiyor 444 gibi.

nefret ediyorum bihterin haretketlerine,piskinligine ve vicdansizligina.

daphnis in özellikle oğlunun odasına bayıldım.....:)))baştan aşağı fenerbahçe....fanatik bir fenerbahçeli olarak içim aydınlandı....aferin çoook güzel dekore edilmiş:)))) :lepi:

behlül nihaldeki saflıgı temizliği gördükçe kendinden utanıp onunla temizlenmeye çalışıyor sanki
bihterde firdevs hanımın kızı en nihayetinde melih bey takımının en güçlü halkası oldu pişkin şey
firdevste agır hanfendi rollerinde zengin koca derdindeydi bulduda şimdi agırdan alıyoki kıymetli olsun

rica ederim kizlar ni dimek doya doya izleyin.

bihter merdivenlerden yuvarlanirmi sizce?

evet bihter yaptiklarinin cezasi cekiyor ama her severinde yine 4 ayak ustune dusuyor.

su bir gercek ki bihter yaptigi hic birseyden yasak ve dogru olmadigi halde behlulle yasadigi hic birseyden pismanlik duymuyor.buda beni sinir ediyor ben masumum rolu kesmesi behlul pisman yaptiklarindan kendini temize cekmeye calistikca bihter ona daha da cok yapisiyor 444 gibi.

nefret ediyorum bihterin haretketlerine,piskinligine ve vicdansizligina.

canım onun adı 404 değilmiydi.:roflol::roflol::roflol:
tabi söz konusu bitter olunca 504 bile az. hihoyyyt

hıh dünkü bölüme ben şimdi bakıyorumda internetten.
ayol firdevs değilmiydi nihal piyano çalarken kulaklarını tıkayan şimdide çetinin konser programlarına harika diyor
birde çetine iyi anne rolerinde rol yapmazmı?
o kahvaltıdaki şarap da neyin nesi ayol walla hi zengin göstercez diye

hıh dünkü bölüme ben şimdi bakıyorumda internetten.
ayol firdevs değilmiydi nihal piyano çalarken kulaklarını tıkayan şimdide çetinin konser programlarına harika diyor
birde çetine iyi anne rolerinde rol yapmazmı?
o kahvaltıdaki şarap da neyin nesi ayol walla hi zengin göstercez diye

benim de dikkatimi çekti.. ama şampanya kadehi gibi meyvesuyu bard.idi

yeni bölümü daha şimdi izledim bir baktım ki, fragmanı gelmiş diğer bölümün..

valla firdo için söylenecek çok şey var, ama süper kadın ya sabah yataktan kalkıyor gece hiç yatmamış gibi:) benim sabahları şaftım kayıyor kadın saçını savurup kapıyı açıyor hemen.saraylarda yemekler, şatolarda konserler, suitler, güller, evlenme teklifi oh oh firdo senin dünyada sırtın yere gelmez valla.bu arada gerçek hayatta çetin özder gibi biri 60lık firdoya bakmaz ama neyse, 20lik kızlar dururken kaydirigubbakcemile3

hilmi önal bence bundan sonra süper bir adam olacak, artık chucky hilmi diyemeyeceğim, evine bağlı bir dede olacak.2.torununu kucağına alacak ve günah çıkaracak belli oldu orası, hatta nihalin gerçekleşmesi şüpheli düğününde altın bile takar ama külçeyle :roflol:

bitter ve behlülün bölümün en bayıkları ilan ediyorum, katya bunlardan daha iyi valla

burada eklemeden geçemeyeceğim bitterin kaldığı her yanı beyaz suitte odanın içindeki kuvet neydi ya

bu bihter insanı deli eder...yaptıklarından hiç pişman olmaması sadece ağlayarak çemkirmesi...
ednanın karşısındaki timsah gözyaşları ve her seferinde herkesin ona inanması çok sinir bozucu..

hep dört ayak üsütne düşüp sıyırıyor:umursamaz:

Back
X