Aşk-ı Memnu Kanal D

amaninnn bihtercik emmiklerinimi buyultmus isteseydi ben benimkilerden verirdim yarisini hayrima kaydirigubbakcemile3

gayri kimse tutamaz onu acilir kabak cicaaaaaaaa gibinaklinialirimsmile

Demek memişler büyüdü diye öyle açtı saçtı kendini...
Kim tutar Bihteri.....
Açsın saçsın bakalım nereye kadar. Behlül eninde sonunda Nihali alacak gibi.

Ya ben bu dizide Bihter'in giyimine taktım şu sıralar çok açık giyiniyor.
Zaten bu dizide evde giydikleri kıyafetler çok saçma. Yahu davete mi gidiyorsun. Giysene söyle rahat şeyler üzerine.
Sonra kocalarımızda bizden bu şekilde giyinmemizi bekleyecek :olmaz:

ee canım benim kadın hiç bi iş yapmıyor ki. bi toz bile almıyor. ee biz o kıyafertleri giyip halı silip yemek yapacak halimiz yok ya.
walla bende öle krallar gibi yaşasam bi de para bende sabah akşam düşünürüm ne giysemki diye.e

Ben en çok neye gülüyorum biliyo musunuz.
Hani dizi başlarken herkesin olduğu bi fotoğraf var ya.
Orda herkes kameraya bakmış bi tek Beşirin gözü yine Behlül ve Bitter'de :roflol:
Adamın ömrü dikizlemekle geçiyo, görüntü var ses yok.

alkisalkisalkis
Bak hiç tikatimi çekmedi..Gözümü 4 açem de bakem..iii oldu söylediğin..sempatiksalakcinni

hakkaten yaa bu beşir nie bitter in canına okumuyo..ben olsam acaip şantaj yapardım o kaşara...
bitter dikkat ederseniz son bölümlerde oldukça açıldı..silikonu yeni taktırdı...haspammm

topikke dalayım ..kaydirigubbakcemile4....pek girmiyorum hatta hiç girmiyorum....

bihter memişlerini yaptırdı ne yaptı bilmiyorum ama nette bir espri okudum sizlerle paylaşmak istedim duydunuzmu onuda bilmiyorum...yerimseniben

ben yazayım..benim hoşuma gitti güldüm kendimce...kaydirigubbakcemile3.

memati polatın yanına geliyor... diyor ki abi behlül gelmiş ne yapalım diye soruyor:1shok:
polatta önce yengenizi saglama alın..... sonra ortadan karıyı kızı yok edin diyor...:roflol::roflol::roflol:

memati polatın yanına geliyor... diyor ki abi behlül gelmiş ne yapalım diye soruyor:1shok:
polatta önce yengenizi saglama alın..... sonra ortadan karıyı kızı yok edin diyor...:roflol::roflol::roflol:

süpersinnnnn delikafadulden :roflol::roflol::roflol:

bu hafta cok guzel olcak.bihterın hala behlulden umudu warmıs gıbı gecen hafta benden af dılıceksın ask dılenceksın dıo neden kabullenemıo bıttıgını anlamıorum.artık opusurken gorunce umutları bıter heraldee

aneeem silikonmu o be dünyadan haberim yok:1rolleyes: ben de diyorum o küçücük vücuda kocaman:roflol:

Hiç dikkatimi çekmedi bihterin göğüsleri.

tango yaptıkları zaman belliydi orda yeni yapıldığıı çünkü geceliklerinin içersinde küçücük kalıyodu meymileri
en son otel odasında çıldırdı zaman orda bayağı bi farkediliyo normalde küçüktüü

polatta önce yengenizi saglama alın..... sonra ortadan karıyı kızı yok edin diyor...
:roflol:

bu cok ama co guzel yaaaaaaaaa behlul bu alemin dilinede sakiz olmus kaydirigubbakcemile3

polat behlül süper :) bu haftaki bölümü bekliyorum merakla. bu arada silikon yaptırdığı belliydi son bölümlerde bihterin..

68. Bölüm Özet

Nihal’in darbesi Bihter’i yerle bir ediyor

Köşke geri dönen Bihter’i yerle bir edecek darbe, hiç beklemediği bir anda Nihal’den geliyor. Bihter’in hamile olduğu haberi olayların akışını tersine çevirir. Bihter ortadan kaybolmuşken, onu nerede bulacağını bilen tek kişi Adnan Bey’dir. Firdevs Hanım’ın oyununa bir kez daha gelmek istemeyen Bihter, bu oyunu bozmaya ve yolunda yalnız ilerlemeye kararlıdır. Buna rağmen, Adnan Bey için tek gerçek Bihter’e olan aşkıdır.
Behlül, Bihter’in Nihal ve amcası üzerinden kendisinden intikam alacağına inanmaktadır.
Bihter, onun için geriye doğru, günahlara doğru bir adımdır. Bihter’in meydan okuması Behlül’ü yasak aşkından giderek uzaklaştırır. Bihter’in eve dönüşü, Behlül için savaş ilanı gibidir. Bundan sonra koruması gereken kişi sadece Adnan değil, Bihter’in gizli öfkesinin asıl hedefi Nihal’dir. Nihal’in masum aşkı Behlül’ün kalbinde yer açmaya başlar. Behlül masumiyetin ışığında tüm hayatını temize çekmek için isteklidir. Behlül’ün Nihal’e yakınlığıyla yaralanan Bihter, yokluğunda evde kaybettiği otoriteyi yeniden sağlamak üzere harekete geçer. Behlül’le ilişkisi yepyeni bir boyut kazanan Nihal mutluluğunu doyasıya yaşamaktadır. Bu sırada Bihter’i yerle bir edecek darbe ise, hiç beklemediği bir anda Nihal’den
gelecektir.

neymis bu darbe yahu opusuyorlar o mu yani darbe ah ben olsam nihalin yerinde alasini yaparim.guclubacismile

evdeki otoritesini yerine getirmek icin mutfaktakileri hasliyacak allahim evlerden irakalsanaalsanasmile

Back
X