Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bu dizide Bihter'in giyimine taktım şu sıralar çok açık giyiniyor.
Zaten bu dizide evde giydikleri kıyafetler çok saçma. Yahu davete mi gidiyorsun. Giysene söyle rahat şeyler üzerine.
Sonra kocalarımızda bizden bu şekilde giyinmemizi bekleyeceklmaz:
sorma kardeşim sen devam et izlemeye
BİHTER göğüslerini yaptırdıya daha bi açık giyniyoo sermiş ortaya meymilerini reklamlarındada öle
Ben en çok neye gülüyorum biliyo musunuz.
Hani dizi başlarken herkesin olduğu bi fotoğraf var ya.
Orda herkes kameraya bakmış bi tek Beşirin gözü yine Behlül ve Bitter'de :roflol:
Adamın ömrü dikizlemekle geçiyo, görüntü var ses yok.
memati polatın yanına geliyor... diyor ki abi behlül gelmiş ne yapalım diye soruyor:1shok:
polatta önce yengenizi saglama alın..... sonra ortadan karıyı kızı yok edin diyor...:roflol::roflol::roflol:
ya sen izlemiyosun da niye bu foruma girme gereği duydun arkadaşım
memati polatın yanına geliyor... diyor ki abi behlül gelmiş ne yapalım diye soruyor:1shok:
polatta önce yengenizi saglama alın..... sonra ortadan karıyı kızı yok edin diyor...:roflol::roflol::roflol:[/COLOR]
aneeem silikonmu o be dünyadan haberim yok:1rolleyes: ben de diyorum o küçücük vücuda kocaman:roflol:
Hiç dikkatimi çekmedi bihterin göğüsleri.
polatta önce yengenizi saglama alın..... sonra ortadan karıyı kızı yok edin diyor...:roflol:
süpersinnnnn delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
:roflol:sırnaşık şeydelikafadulden
bu cok ama co guzel yaaaaaaaaa behlul bu alemin dilinede sakiz olmus kaydirigubbakcemile3