- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bihtercigim cok aci cekiyor yaa :-(((
Behlül boyun posun devrilsin emi pis herif nasil kiydin bihtere sen,
yazik oldu bihtere hak etmiyordu bunlari
:1no2:
valla mevcanim adnandada libido vardir zanimcasempatiksalakcinni fakat bihter adama herzaman totosunu donup yatarsa,yada bu gece senden sevkat bekliyorum:teselli: derse ednan bey nasil performans gostersin bi diyin bana
nereden tutarsaniz tutun ikiside hatali aldatan taraf dahada hatali,behlulun nasil bir insan oldugunu biliyordu bihter ablasindan dolayi hani hep cemkiriyor ya ablam cok cekti behlulden diye,girmeseydi koynuna madem aldatacakti adnani disarda erkekmi yoktu diyecegim ama iste olayin boyle olmasi gerekiyordu.
nihale ve ednana cok uzuluyorum yikilicaklar resman heleki bulent yazik cocuga birde anne deyip duruyor.anne kelimesinin kutsalligindanda utanmiyor bihter.
selçuk yöntem in de dediği gibi Allah kimseye bitter gibi karı vermesin...!!!.....Allah muhafaza.....
yanlız bihtercilere hayretle bakıyorum......!!!??şoklardayım resmennnn.... :1shok:
kocasının her türlü nimetinden faydalanıp kullanırken ona yiğeniyle ihanet etmekten ar duymayan...evlerinin salonunda sevişecek oynaşacak kadar azgın..........arlanmaz.....gece kocasının koynuna,gündüz behlül ün koynuna giren,
bu kadar aşağılık ,sinsi,yılan,yalancı,oyuncu,ikiyüzlü,emri altında çalışanlara,annesine bu kadar saygısız kaba,acımasız,saldırgan,tehditkar....sağa sola çemkiren,.....ahlaktan yoksun,kendinden başkasına değer vermeyen adi bir modeli bu kadar savunan hemcinsilerime yazıklar olsun.....!!!! :umursamaz:
ondan sonra ikizinin biri kocasından diğeri sevgilisinden olan kadınlara şaşmamak lazım....!!
biz bu muyuz yaaa???hani bizim ahlak anlayışımız?nerde örf adetlerimiz???
yazıklar olsun ne kadar dejenere olmuşuz meğer şaşırmıyorum artık hiçbirşeye.......bitter karakterini savunacak duruma geldiysek vay bizim ahlak anlayışımıza....!!!vay bizim toplumsal çöküşümüze........meğer o eşini aldatan kadıncıkları biz alttan alta destekliyormuşuz da haberimiz yokmuş... ohaoldumsmile
hele savunan arkadaşların evli olması şaşkınlığımı daha da arttırdı....!!!!yok bitter e acıdım yok yazık...yok yaaa...yap et sonra zırla kendini yırt.....!!burda acınacak durumda olan biri varsa adnan ve nihal dir....böyle ahlaksız kadınların sonu herkese ibret olsun...
bundan böyle gazetelerin 2.ci sayfasındaki haberlere hiiç ama hiç şaşırmıycam......toplumsal zihniyet çökmüş resmen....
böyle zihniyetler varken evet evet haklısınız bitter yerdeeennn en göğe kadar haklı.....
pessss.......