Kızlar, bir diziyi bu kadar ciddiye alıp konuyu kapattırmayın, cezalar almayın...
Bu yazılı ilk ikaz tekrarında gereken yapılacaktır
alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, bir diziyi bu kadar ciddiye alıp konuyu kapattırmayın, cezalar almayın...
Bu yazılı ilk ikaz tekrarında gereken yapılacaktır
evli akadaşlar coşmuş...... :roflol: yarası olan gocunur.......ben bitter karakterini eleştirdim herkes bittercik oluvermiş......bu sizin sorununuz....cvp dahi vermiycem size...sözlerimin arkasındayım.....
adnana oh olsun kendinden kücük biriyle evlendigi icüüün
nihale oh olsun bir evde kardes gibi büyüdügü behlüle göz koydugu icüüün
bülentede oh olsun annesi ölmüs olsa bile baskasina anne dedigi icüüün
bihterede oh ohhlar olsun kocasini aldattigi icüüün
matmazelede oh olsun askini yasi yasina basi basina uyusan adnana belirtmedigi icüüün
besirede ohh olsun nihalle kavusamadigi ve gizli aski sakladigi icüüün
cemileyede oh olsun burnunu her naneye soktugu icüüün
herkese hepsine oh olsun dicem ama firdevse,behlüle,katyaya bir türlü bisey oldugu yoooook cildiriciiiim delikafadulden
nihal gerçektende büyüdü serpildi daha güzelleşti artık bihter kendi derdine yansın dursun... alsanaalsanasmile
o kız bana o kadar itici geliyor ki anlatamam
evli akadaşlar coşmuş...... :roflol: yarası olan gocunur.......ben bitter karakterini eleştirdim herkes bittercik oluvermiş......bu sizin sorununuz....cvp dahi vermiycem size...sözlerimin arkasındayım.....
Bu topic de her an bir tartışma var.Yahu bir dizi yüzünden sanki gerçekmiş gibi ciddiye alıp, laf atmak neden.Bravo yani dizi karakterleri yüzünden bile tartışabiliyorsunuz.
Bu diziyi bende izliyorum fakat bu kadar ciddiye almıyorum.
bölüm edisinden ,dminlerimden özür dilerim ama tutamadım kendimi..
yetkim alınacaksa alınsın yani...
ben bu hakareti kabul etmek istemiyorum...