Aşk-ı Memnu Kanal D

evli akadaşlar coşmuş...... :roflol: yarası olan gocunur.......ben bitter karakterini eleştirdim herkes bittercik oluvermiş......bu sizin sorununuz....cvp dahi vermiycem size...sözlerimin arkasındayım.....

adnana oh olsun kendinden kücük biriyle evlendigi icüüün
nihale oh olsun bir evde kardes gibi büyüdügü behlüle göz koydugu icüüün
bülentede oh olsun annesi ölmüs olsa bile baskasina anne dedigi icüüün
bihterede oh ohhlar olsun kocasini aldattigi icüüün
matmazelede oh olsun askini yasi yasina basi basina uyusan adnana belirtmedigi icüüün
besirede ohh olsun nihalle kavusamadigi ve gizli aski sakladigi icüüün
cemileyede oh olsun burnunu her naneye soktugu icüüün
herkese hepsine oh olsun dicem ama firdevse,behlüle,katyaya bir türlü bisey oldugu yoooook cildiriciiiim delikafadulden

adnana oh olsun kendinden kücük biriyle evlendigi icüüün
nihale oh olsun bir evde kardes gibi büyüdügü behlüle göz koydugu icüüün
bülentede oh olsun annesi ölmüs olsa bile baskasina anne dedigi icüüün
bihterede oh ohhlar olsun kocasini aldattigi icüüün
matmazelede oh olsun askini yasi yasina basi basina uyusan adnana belirtmedigi icüüün
besirede ohh olsun nihalle kavusamadigi ve gizli aski sakladigi icüüün
cemileyede oh olsun burnunu her naneye soktugu icüüün
herkese hepsine oh olsun dicem ama firdevse,behlüle,katyaya bir türlü bisey oldugu yoooook cildiriciiiim delikafadulden

aynen katılıyorum canım ama oh olsunlar bu kadar olmamalıydı şu behlüle de bişeyler olsun görmek istiyorum artık :oklava:

evli akadaşlar coşmuş...... :roflol: yarası olan gocunur.......ben bitter karakterini eleştirdim herkes bittercik oluvermiş......bu sizin sorununuz....cvp dahi vermiycem size...sözlerimin arkasındayım.....

sen ne demek istiyorsun yaaaaaaa......
valla kendimi kocasını aldatan,bihterle behlülün ilişkisini tebrik eden bir igibi hissettim ya..
sen nasıl böyle şeyler yazabiliyorsun yaaa...
bu ne demek özellikle evli kadınlar coşmuş yarası olan gocunur ne demek yaaaaa....
seni gerekli yerlere şikayet ediyorum arkadaşım bize evliyiz ve bihteri seviyoruz diye bu şekilde suçlayan yzılar yazamazsın sen...
ben şahsen önce allaha sonra kocama tapıyorum...
bu durumda bihteri sevmemem engel değil...lütfen sınırlarınızı aşmayın...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ya ilk yorumunda sustum bişey demedim ...bihtere üzüzlüyorum ama tam bir fahi...e ama şu son durumu için behlül keyif yaparken onunu ağlamasına dayanamıyorum ...
oda gitsin adnanı bırakıp hayatını sürdürsün..ben bunu düşünüyorum diye kötü kadın mı oluyorum yaaa...
neymiş evli bayanlar coşmuş yarasımı varmış...

bu ne demek açıklarmısın arkadşım??????

bu ne demek yaaaaaa....

kendine gel ve biz evli bayanlardan özür dile....

bölüm edisinden ,dminlerimden özür dilerim ama tutamadım kendimi..
yetkim alınacaksa alınsın yani...

ben bu hakareti kabul etmek istemiyorum...

13042010124552.jpg

13042010124800.jpg

13042010124517.jpg

13042010123454.jpg

13042010123446.jpg

Bu topic de her an bir tartışma var.Yahu bir dizi yüzünden sanki gerçekmiş gibi ciddiye alıp, laf atmak neden.Bravo yani dizi karakterleri yüzünden bile tartışabiliyorsunuz.

Bu diziyi bende izliyorum fakat bu kadar ciddiye almıyorum.

Bu topic de her an bir tartışma var.Yahu bir dizi yüzünden sanki gerçekmiş gibi ciddiye alıp, laf atmak neden.Bravo yani dizi karakterleri yüzünden bile tartışabiliyorsunuz.

Bu diziyi bende izliyorum fakat bu kadar ciddiye almıyorum.

canım diziyi aştı ama durum..ben dizide olan bir olaydan bahsetmiyorum..dizide ki KÖTÜ KARAKTERİ CANLANDIRAN kişiyi beğeniyoruz diye ve EVLİYİZ diye kötü kadın muamelesi gördüğümüzü söylüyorum...

bölüm edisinden ,dminlerimden özür dilerim ama tutamadım kendimi..
yetkim alınacaksa alınsın yani...

ben bu hakareti kabul etmek istemiyorum...

Huri37 boşver açıklama kendini, ben ve bir çok kişi senin ne demek istediğini anladı sengözlerimebaksanab

Canı eğlence ekşın isteyen konu bulamayınca arada bir dizi topiklerine uğruyor böyle :delphin:

Back
X