• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

adnan beyin iyimserliğide çok fazla çok karizma adam bunları haketmiyor bence i
behlül aşkına gem vuramıyor herkesi elde etmeye alışmış yasakya tatlı geliyor çıktığı kızlarda maşallah manken hepsi güzel kızlar uzun boylular .
bihter annesine inat evlendi behlülden etkilendi haliyle genç yakışıklı çocuk .
elif bence gözü yükseklerde kendine zengin koca arıyor behlül hem genç hem yakışıklı daha cazipti, ama yüzüğü bırakıverdi ilerde kendine zengin bir koca bulur .
nihal maşallah öyle sırıttıki yüzük geri gelince ağzı kulaklarına vardı hiç hoş bir görüntü değildi
beşirde garibim kara sevdalı aşık nihal onu kardeşçe seviyor o aşkla seviyor zor bir durum beşirin sonu iyi değil yazık firdevs hanım yine yapıyor yapacağını pervasızca konuşup isteklerde bulunuyor hakkı olmadığı halde adnan beyide çileden çıkarıyor okadar sabırlı adam bile dayanamıyor firdevs hanıma

bencede atıka81,bu elifin gözü yükseklerde nasılda bakıyordu alışverişte bihtere öyle ohh olsun ayrılılar inşallah

bence de bu hayal falan değil
bihterle behlül aşk yaşamaya başlıycaklar herhalde
ilk yakınlaşmada bu bölümde bihterden gelicek :kızgın:

bence o sarışın kız yani selen bihtere beş basar na fizik vardı hem yüz hemde fizik süüperdi .

behlülde hep manken gibi kızlarla çıkmış...:delphin:

Kızlar dün diziyi yarıdan izlemeye başladım. Allah aşkına ne oldu dadıyla bihter arasında tartışma olmuş ama ben kaçırdım Adnan bey kadar konuya vakıfım yane:roflol:

delikafadulden

federico diyordukya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
.
federiko behlül.........:roflol:

Kızlar dün diziyi yarıdan izlemeye başladım. Allah aşkına ne oldu dadıyla bihter arasında tartışma olmuş ama ben kaçırdım Adnan bey kadar konuya vakıfım yane:roflol:

adnan kadar kimse olamaz............:roflol::roflol::roflol:

yeni bir senaryo size kızlar adnan beyin karısı ölmemiştir akıl hastanesinde yada köşkün bahçesinde başka bir köşkte yada evde yapalı kapılar ardında yaşamaktadır malüm türk filmi senaryosu adnan bey ara ara ziyaret etmektedir eşini eşi çookk hastadır herkesten gizliyolardır bu durumu sadece yaşlı hizmetçileri bilmektedir ev halkı bunu yıllar sonra adnan beyin eşini evden kaçmasıyla öğrenirler herkes şok içindedir adnan beyde sütten çıkmış akkaşık değildir kızı yaşında biriyle evlenmiş vede eşini sağ olduğunu herkesten gizlemiştir

kızlar bidahaki haftanın fragmanında behlülle bihter.. anlarsınız yaaa:jeyyar: mercimek fırına verilmek üzere,bidahaki hafta iyice artık işler çığrından çıkıyor bakalım neler olcakkkdelikafadulden

yeni bir senaryo size kızlar adnan beyin karısı ölmemiştir akıl hastanesinde yada köşkün bahçesinde başka bir köşkte yada evde yapalı kapılar ardında yaşamaktadır malüm türk filmi senaryosu adnan bey ara ara ziyaret etmektedir eşini eşi çookk hastadır herkesten gizliyolardır bu durumu sadece yaşlı hizmetçileri bilmektedir ev halkı bunu yıllar sonra adnan beyin eşini evden kaçmasıyla öğrenirler herkes şok içindedir adnan beyde sütten çıkmış akkaşık değildir kızı yaşında biriyle evlenmiş vede eşini sağ olduğunu herkesten gizlemiştir

CANIM ŞUAN OKUDUĞUM KİTABI BİTİRİP ÖYLE OKUMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AŞK-I MEMNUYU AMA BİTİRMEDEN BAŞLICAM SANIRIM,LİSEDEYKEN OKUMUŞTUM AMA HATIRLAMIYORUM AY KARISINIDA ÇIKARIRLARSA UZADIKÇA UZAR delikafadulden

kivanc_tatlitug.jpg

CNNTÜRK'teki Full Ekran programının konuğu olan Kıvanç Tatlıtuğ, bir itirafta bulundu.

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül karakterini bazen oynamakta zorlandığına değinen Tatlıtuğ, "Hakikaten çok zor bir hikaye. Benim de oynamakta çok zorlandığım yerlerde oluyor. Bunu açıkca söylemek istiyorum"dedi.

Neden zorlandığına da açıklama getiren başarılı oyuncu, "Bakıyorsunuz, gerçekte böyle bir şeyin yaşanması, benim böyle bir şey yaşamam mümkün mü? Mümkün değil... Gerçeğe dökersek bu işi, bir tarafta amcam, bir tarafta amcamın karısı. Mümkün değil. İki cihan bir araya gelecek dönüp de bakamazsın bile yani. Çok bir kere kelime bulamıyorum buna. Bunu şu anda oynuyoruz ve insan oynarken de zorlanıyor. Çünkü yaşayabileceği imkansız olan bir şey, gerçek hayatta. Yerine de koyamıyorsun. Nasıl bir psikolojiye sahip olabilirsin, nasıl davranabilirsin çünkü yani hiçbir şekilde yaşamam mümkün değil, onun için çok zorlandığımız yerler oluyor" diye konuştu.

CANIM ŞUAN OKUDUĞUM KİTABI BİTİRİP ÖYLE OKUMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AŞK-I MEMNUYU AMA BİTİRMEDEN BAŞLICAM SANIRIM,LİSEDEYKEN OKUMUŞTUM AMA HATIRLAMIYORUM AY KARISINIDA ÇIKARIRLARSA UZADIKÇA UZAR delikafadulden
bende espri olsun diye yazdım kitabı okumak nasip olmad:kahve:ı bana diziden fikir ediniyoruz ama kitapla diziler tam aslına uygun olmuyor zaten yaprak dökümünde olduğu gibi şimdiki zaman falan uyarlıyorlar

işte buda bi gazetedeki yorum kıslar:)

Kanal D'de yayınlanan 'Aşkı- Memnu' dizisinde 'Peyker' rolünde oynayan Nur Aysan, dizide eşi Nihat'ı oynayan ılker Kızmaz ve eşinin babası 'Hilmi' rolünde oynayan Recep Aktuğ ile Saba Tümer'in HaberTürk'teki programına konuk oldu.

Setin çok keyifli olduğunu ve 'Aşk-ı Memnu' dizisinde oynamaktan mutluluk duyduğunu anlatan Nur Aysan, zaman zaman dizinin eski versiyonuyla karşılaştırılmasının biraz üzücü olduğunu ifade etti.

ızleyicilerden birinin mail yoluyla gönderdiği soruda "Dizinin ilk versiyonuyla karşılaştırılmak sizde nasıl bir duygu yaratıyor, üzücü mü?" sorusuna Nur Aysan

"Üzücü. O döneme göre 'Aşk-ı Memnu' çok güzeldi, çok keyifliydi. Gönül isterdi ki o dönemi yaşatabilelim. Ama şimdi bu şartlarda onu yapmamız mümkün değil. Tabi ki arada farklılıklar oluyor ve insanlar bunu yadırgıyor biraz. Sürekli bir karşılaştırma durumu sözkonusu ve bu hem sıkıcı hem de üzücü" diye konuştu.

BEN MEMNUNUM
Dizide Aysan'ın kayınpederi rolündeki Recep Aktuğ ise "Bu konuda ben müsterihim çünkü eski Aşk-ı Memnu'da ben yoktum.Ben modern karakterim. Ancak yapılan karşılaştırma asla yapılmamalı. O o dönemin klasiğiydi, ilklerdendi ve çok özeldi. 6 bölüm çekildi zaten. Şimdi o kadar 6 bölüm bitecek şekilde tekrarlansın. Bu bana ters geldi. Bunun mutlaka işlenip modernize edilip bir yerlere gitmesi lazım. Konu aynı, kişiler aynı ama bazı kişiler eklendi sadece" açıklamasını yaptı.

daha önceki dizi 6 bölüm sürmüş ne kadarda doğru karar vermişler taa ozaman bile..
ama şimdi reytingler zaten iyi diye uzattıkca uzatacaklar.. çok yavaş ilerliyor çook..
:delphin:

cnm reklam girdiği için sonunu bende izleyemedim ama kuzenime sordum behlül sarhoşmuş seviyorum demiş orda bitmiş:)

ay eğer böyle olursa bence dizi çok bayar ya..
ama eski bölümlerde eşinin çok hasta olduğu hatta ölüm döşeğinde olduğu ,
eşinin çocuklarını deniz hanıma emanet ettiği bölümleri göstermişti..
Adnan bey yada Deniz hanım geçmişi düşünürken böyle bir sahne vardı..
Ben sanmıyorum ya böyle bir şey olacağını..eğer öyle olursa tipik türk filmlerinden farkı kalmaz dizinin.

Back
X