behlülün adnanı görünce verecegi tepkiyi çook merak ediyorum..
amcacım bu kadehleri sizle bihtere hazırladım dermiş ...:roflol:
Der valla en doruk noktalarda dırekten donmeye alıstık valla onu da yaparlar.. kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
behlülün adnanı görünce verecegi tepkiyi çook merak ediyorum..
amcacım bu kadehleri sizle bihtere hazırladım dermiş ...:roflol:
eee namus sahıbının gözü kör olurmuş......![]()
Der valla en doruk noktalarda dırekten donmeye alıstık valla onu da yaparlar.. kaydirigubbakcemile3
aslında bu dizinin adı en son babalar duyar olcakmış...:roflol::roflol:
evet aynen öle olmuş Julietcimkaydirigubbakcemile3
aslında bu dizinin adı en son babalar duyar olcakmış...:roflol::roflol:
ay ben bu diziden neden bu kadar çok etkileniyorum..
rüyamda görüyorum behlülle bihteri heheee
2010 kadr ögrenmicek adnan behlülün çocugunuda pışpışlar yakında..
zavallı adam ya ..haaketmiyo.. aslında.. ama dizi. bu. işte...:çok üzgünüm:
aşkı memnuya son 1 gün :)
en son babalar duyarda olabilir bence en son kocalar duyar yani adnan bey duyar bunaldıkça tahta oyacağına ailesini gözlemlese iyi olur:roflol::roflol::roflol:aslında bu dizinin adı en son babalar duyar olcakmış...:roflol::roflol:
en son babalar duyarda olabilir bence en son kocalar duyar yani adnan bey duyar bunaldıkça tahta oyacağına ailesini gözlemlese iyi olur:roflol::roflol::roflol:
en son babalar duyarda olabilir bence en son kocalar duyar yani adnan bey duyar bunaldıkça tahta oyacağına ailesini gözlemlese iyi olur:roflol::roflol::roflol:
firdevs in hizmetçisi katya cadısı deniz hanım ın odasını karıştırıp, adnan a beslediği duyguları kağıda dökmüş onları buluyor ve firdevs e getiriyor ve deniz hanım ı takside ağlayarak gidiyor sanırım sanırım terketti evi deniz hanım utancından dolayı zaten kitaptada tüm hizmetliler tek tek terkediyormuş firdevs ve bihter gönderiyorlar hepsini tek tek ki ev onlara kalsın istedikleri gibi hareket etsinler diye...