• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

hee en son kocalar duyar. adnan tahta oyar ..ögrenınce bihteri behlülü oyar.. bir sürü dizi ismi var vallaa......:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok güldüm ya behlülle bihteri oyar ya çok iyi kalpli hiç kötü niyetli biri değil adnan bey o kadarda saf koca olmaz ya senağlamasenağlamasenağlama:roflol::roflol::roflol::roflol:

Sabırsızlıkla bekliyorum son 25 dadikaa delikafadulden

ozet4.jpg

kendini kurtarmak için elifi kullanıo..daha rahat aşk yaşabilmek için çakkaaaalll :mymeka:

ya adnan bihterle mi bastı behlülü? yoksa behlül yalnız mıydı?yalnızsa bihter dediğini duydu mu adnan? ay kaçırdım ya o kısmıııı

eeeeeeeeeeee şüphelendi mi arkadaşlar adnan bey.?
bir de bihter kıcığıu bişey olmamış gibi davranıyo sinir oluyorum.

ya kızlar işten geç geldim ne yemek ne duş nede bişey yaptım bütün işlerimi halledip gelcem yorumlara afedersiniz lavaboyada reklam arasında gittim:))

haftaya evde öpüşmeye teşebbüs ederken yakalanıyolar bide matmazele gıcık oluyo kadına heralde hakaret edecek zavallı kadında ağlıyo

çok boş bir bölümde katya başroldeydi öpüşme sahnesi geçiştirilmişti... fragman daha güzeldi....sengözlerimebaksanab

ya öpüşürlerken hiç mutlu olmadım kavuşamayan aşıklar olsalardı sevinirdim ama resmen eşinin yeğeni ile çok iğrençti ya

yakalanma yok bence yine fragman şaşırtmacası ayak sesi veya araba sesi duyup tedirgin oluyolar...

Back
X