• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Nihat siliğine iyice uyuz oluyorum. Babasından kalma hatırı sayılır mirasa konacak zaten ne hissesi acaba. Çok ezik bir tip.

Öpüşme sahnesinde Bihter'in yanağındaki sivilce dikkatimi çekti. O kadar makyaja rağmen kapanmamış :/

nümüzdeki bölümde bence Firdevs'e yakalanıyorlardır. Onun dışında bu kadar erken basılacaklarını sanmam (:

Deniz hanıma hastayım zaten. Daha evvel başka bir dizide oynadı mı bilmiyorum ama rolünü çok güzel taşıyor. Tam bir hanımefendi.

Son düzenleme:
:icecream: çok zevk alarak izliyorum bu filmi. yapımcı çok iyi, oyuncular başarılı, güzel oynuyorlar kaydirigubbakcemile2

Dizideki erkek favorim nihat .. cok temız ve ıyı bır ınsan ımajı cızıyor bende..
Peyker de oyle.. dızı olarak ıyı bır cıft yapmıslar.. aslında dızıdekı tum erkekler ıyı..

eğer yakalacaklarsa bencede firdevs hanıma yakalanacaklar..diğerleri görse duyulur hemen..benim de favorim şeytan firdevs.......

peyker nihat çok uyumlu çift. ayrıca nihat çok düeüst. biri o istemiyo hisse falan firdevs ortalıgı karıştırıyo..-tatlicadiarzu-

Nihat siliğine iyice uyuz oluyorum. Babasından kalma hatırı sayılır mirasa konacak zaten ne hissesi acaba. Çok ezik bir tip.

Öpüşme sahnesinde Bihter'in yanağındaki sivilce dikkatimi çekti. O kadar makyaja rağmen kapanmamış :/

nümüzdeki bölümde bence Firdevs'e yakalanıyorlardır. Onun dışında bu kadar erken basılacaklarını sanmam (:

Deniz hanıma hastayım zaten. Daha evvel başka bir dizide oynadı mı bilmiyorum ama rolünü çok güzel taşıyor. Tam bir hanımefendi.

trt1 de bir dizi vardı.adını hatırlamıyorum onda oynadı.hatta cihan ünal ve türkan şorayda oynuyordu.başkada bilmiyorum.hatta buradaki makyajı ,saçları falan o dizideki saçına ve makyajına benziyor

ben bu dizideki herkesi karaktere yakıştırıyorum..tam bu karakteri oynayacak kişi diyorum ama gece sesleri vardı.1-2 bölüm izledim bıraktım çünkü o dizideki karakterleri o oyuncular oynayamıyor.eğreti duruyorlar..o karakteri oynayacak oyuncu onlar değil..o yüzden sevmedim diziyi

ay nesrin dizi yorumun güzelde şu avatarı deiştirsen artık bakamıyorumm.....

ay nesrin dizi yorumun güzelde şu avatarı deiştirsen artık bakamıyorumm.....

madem güzel rep ver o zamanhihoyyyt
ayyy napayımmmmmmm sevüyürümmmmmmmmmmmmmhihoyyytlaelaelaelaelae
tttııııııssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :teytey::sm_cool:

kız repim bitti yarın veririyim söz sen şu avatrı deiş canım ben bakamıyorum.. avatrına. ciidden seviyonmu kıs sen.. yılanları..delikafadulden

dizi yorumlarına devam ..bu haftaki bölüm çok süperdi...yaaa..:delphin:

Zerrin Tekindor u ben önce Çetin Tekindor un kızı sandım meğersem eşiymiş hatta 2 kere evlenmişler... Ankara Devlet tiyatrosu mezunu resim sergileri olan son derece kaliteli bir sanatçı rolüne de çok yakışmış çok hoş bir kadın...

firdevs nolursa olsun guzel kadın ya vallaa...

Bence de güzel kadın ama Ajda Pekkanla yarışırlar estetikte. Yüzü gerile gerile yay gibi olmuş. Konuşurken ya da gülerken ağzını da pek hareket ettiremiyo yazık.Mazallah bi yerden yırtılır falan-tatlicadiarzu-

yine de güzel kadın ama ya.

ayol 65 yaşında imiş.o yaşta bende o kadar estetik olsam bende güzel olurum ama ben olmam.ihtiyacım olmayacak
cildimin bozulacağını sanmıyorum.))))
bence makyaj yapanların cildi çok çabuk bozuluyor,ben yapmam.)) bayağı idare eder herhalde
ha bu arada makyaja karşıymışım gibi bir düşünce aklınıza gelmesin heee.))

Son düzenleme:
ayol 65 yaşında imiş.o yaşta bende o kadar estetik olsam bende güzel olurum ama ben olmam.ihtiyacım olmayacak
cildimin bozulacağını sanmıyorum.))))
bence makyaj yapanların cildi çok çabuk bouluyor,ben yapmam.)) bayağı idare eder ehrhalde
ha bu arada makyaja karşıymışım gibi bir düşünce aklınıza gelmesin heee.))

işte bu yüzden bu rollere çıkabiliyor hala 65 yaşındakaydirigubbakcemile2, estetikli de olsa:uhm:

Back
X