Aşk-ı Memnu Kanal D

ya yatakta aglıyodu adnana hayır dedigi içinmi.yoksa behlül içinmi aglıyodu..kafamçokkarıştı
.

behlülün tepkisine şaşkınlık içindeyim..geceler boyu adnanla bihter hiç yatmamış gibi..yerden yere vurmalar kenidini..

her ikisinede kadersizliğne kendiyle çekişmelerine ağlıo bacım ^^keşkelerine ağlıo ^^
behlül de kendi eliflen beştaş oynuo ya :dilcikar: fragmanda bihter elini tutunca dukunma bana die bağırdı bide sarı kaş

orjinalinde sadece beşir bilio bunların ne haltlar yediğini birde firdevs hanım en sonda patlıyo olay nihal öğrenio ayılıp bayılıo babasına söylüo sonrasıda malum işte . daha çook görürüz o yakalamış bakışını anlayacağınız bu sezon zaten sanmam 2. sezon yada olursa 3. sezon sonunda çıkacak olaylar

her ikisinede kadersizliğne kendiyle çekişmelerine ağlıo bacım ^^keşkelerine ağlıo ^^
behlül de kendi eliflen beştaş oynuo ya :dilcikar: fragmanda bihter elini tutunca dukunma bana die bağırdı bide sarı kaş

ewet canım kendi bihter aşık oldugu halde elifle defalarca beraber oldu.:1shok:

kendi yaparken iyi sarı kaç ne olcek...:roflol::roflol:

etkileyici bir sahneydi ama karşılıklı ağlamalar falan, gerçi saçma behlülün sanki beraber olduklarını bilmiyormuş gibi acı çekmesi :delphin:

ewet canım kendi bihter aşık oldugu halde elifle defalarca beraber oldu.:1shok:

kendi yaparken iyi sarı kaç ne olcek...:roflol::roflol:

o ayrı ilginç zaten, bihtere aşıksın, hadi elifle paravan ilişki halindesin, niye beraber olursun :mymeka:

sarı kaş kaydirigubbakcemile3

etkileyici bir sahneydi ama karşılıklı ağlamalar falan, gerçi saçma behlülün sanki beraber olduklarını bilmiyormuş gibi acı çekmesi :delphin:

o ayrı ilginç zaten, bihtere aşıksın, hadi elifle paravan ilişki halindesin, niye beraber olursun :mymeka:

sarı kaş kaydirigubbakcemile3

ziyan oldu zavvallı kız intikamı acı olacak elifiin..:oklava:

elif öğrenince ne yapıyor biliyor musun jülii kaydirigubbakcemile2

Elif daha uzun süre ögrenmicekmiş ve şüpelenmesinler die kullanılacakmış..

ögreninince bihterin yüzene tükürür veya ..behlülün. sonra bihteri arabayla ezer ....:roflol::roflol:

kızlarr senaristler amma abatmış yani....

öyle bir tokat attıkii ben burda yerimde sallandım....

şok geçirilse de öyle vurulurmuu canım önce hafif bi sarsar insan... ayıp yani..
yokkkkk baktın firdevs ayılmıyorr "al vazo yu vur kafasına barii""" yok olmasss !!! :))))

kızlarr senaristler amma abatmış yani....

öyle bir tokat attıkii ben burda yerimde sallandım....

şok geçirilse de öyle vurulurmuu canım önce hafif bi sarsar insan... ayıp yani..
yokkkkk baktın firdevs ayılmıyorr "al vazo yu vur kafasına barii""" yok olmasss !!! :))))

Şokladıı kadını resmennn.Kadın delirmiş gibi bakıyodu tokatı yedikten sonra.. :roflol:
Bide matmazall özür diliyorrrr
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben olaya şu şekilde bir değerlendirme yapmak istiyorum...
bu dizideki aşkı hiçbirimiz tasvip etmiyoruz...
dizileri izleye izleye,, aaa yok artık ayıp dediğimiz şeylere zamanla olabilir demeye başladık değil mi?
korkarın ki aşkı memnu yu izleye izleye zamanla oradaki aşk normalmiş gibi gelmeye başlamaz insanlara özellikle gençlerimize ...
diye bir fikir yürüteyim dedim bana kızmayın amaaaaaaa.

dizileri izleye izleye,, aaa yok artık ayıp dediğimiz şeylere zamanla olabilir demeye başladık değil mi?
korkarın ki aşkı memnu yu izleye izleye zamanla oradaki aşk normalmiş gibi gelmeye başlamaz insanlara özellikle gençlerimize ...

canım hiçte normal bir durum deil .ben sana katılıyorum bu konuda.

kıvanç bile oynarken zorlandıgını söylüyor. böyle birşeyin kesinlikle olamacagını ve oynarken zorlandıgını söyledi..bi röportajında..gençlerimizi etkilemi bilmiyorum..olma olasıgıda var...:uhm:

Yok canım ben etkileyeceğini sanmıyorum. Hangi genç Aşkı Memnu'yu izleyipte yengesine aşık olur. Böyle bi şey için dizi izlemeyede gerek yok zaten. Gelinleriyle evlenen kayınpeder haberlerini okuyoruz 3. sayfalarda. ınsanın içi kötüyse dizi mizi hikaye.

canım hiçte normal bir durum deil .ben sana katılıyorum bu konuda.

kıvanç bile oynarken zorlandıgını söylüyor. böyle birşeyin kesinlikle olamacagını ve oynarken zorlandıgını söyledi..bi röportajında..gençlerimizi etkilemi bilmiyorum..olma olasıgıda var...:uhm:

Yok canım ben etkileyeceğini sanmıyorum. Hangi genç Aşkı Memnu'yu izleyipte yengesine aşık olur. Böyle bi şey için dizi izlemeyede gerek yok zaten. Gelinleriyle evlenen kayınpeder haberlerini okuyoruz 3. sayfalarda. İnsanın içi kötüyse dizi mizi hikaye.

insanın içinde yoksa böyle şeylerden etkilenip de yengesine aşık falan olmaz bence de. bu şeye benziyor; hani birisi bir gerilim filmi izler çok etkilendim der ve kız arkadaşını öldürür, hepimiz de izer ya da okur şaşarız bu filmde ne vardı da etkilendi diye.

canımm kesinlikle haklısın
izleyen herkes gidip yengesine aşık olmicak tabi ki ama NORMALMİŞ GİBİ GELECEK GENÇLERE..
öyle hale getirdilerki duygusallıkla biz demiyomuyuz başlasın artık yasak aşk,yazık behlüle.. biz diyosak çocklar gençler ne düşünr
içki içmeyi,nikahsız aynı ewde yaşamayı nası normal hale getirdiler bi 10 yıl öncesi böylemiydi sizce
aranızda öğretmenler vardır öğrencilerin durumuna bi bakın anlarsınz özellikle lise ve 8.sınf düzeyi benneyaptımki

Back
X