Aşk-ı Memnu Kanal D

yok la ne merak etcem sadece sezon finali tahmini benimki ben asıl behlülle nihal aşkını merak ediyorum:sinifsinif:
len ne kadar meraklısınız he. opuyorumnanaktan
bende nedense bunların ilişkileri pek merak uyandırmıyo.
sonucu bildiğimiz için olsa gerek.:uhm:

len ne kadar meraklısınız he. opuyorumnanaktan
bende nedense bunların ilişkileri pek merak uyandırmıyo.
sonucu bildiğimiz için olsa gerek.:uhm:

Kirmizi nokta dedi ya oradan atladik bizde. kaydirigubbakcemile3
Ee hakkatten sikti ama bukadar yavas ilerlemesi. :olmaz:

yok la ne merak etcem sadece sezon finali tahmini benimki ben asıl behlülle nihal aşkını merak ediyorum:sinifsinif:

Kirmizi nokta dedi ya oradan atladik bizde. kaydirigubbakcemile3
Ee hakkatten sikti ama bukadar yavas ilerlemesi. :olmaz:

Evet kızlar ekşın istemekte haklısınız. Rutin ev hayatı sıkıyo bi yerde.
Bu diziyi 2. sezonda sonlandırmalılar.
Fazlası kabak tadı verir yoksa.
:umursamaz:

Evet kızlar ekşın istemekte haklısınız. Rutin ev hayatı sıkıyo bi yerde.
Bu diziyi 2. sezonda sonlandırmalılar.
Fazlası kabak tadı verir yoksa.
:umursamaz:

Hakkatten oyle ya baslarda bayila bayila izledigim Yaprak dokumunden simdi ise cok fazla zevk alamiyorum, birde tutup bir sezon daha uzariyorlar ya.. :oklava:

beşer yavrum sana o kızı yar etmezler,sen evin hizmetçisi olan kızın duygularına karşılık ver.ki ilerleyen bölümlerde olası bir durum bu.

-yaşlı amca sen de şu adama ikide bir ednan bey deme,ednan nedir ya?

-matmazel;bu kadar naiflik,bu kadar hanımefendilik ile seni o evde barındırmazlar.

-adnan amca veya adnan abi.azıcık aç gözünü be babacım.anasına bak kızını al demişler.aldığın hatun ortada.birazcık paranoyaklık yapsana.hatun arkandan neler çeviriyor.

-nihal;seni de gören atom mühendisi olacaksın sanar.gayet de iyi çaldın piyanoyu;konservatuara girersin dert etme sen.hem senin arkadaşların falan yok mu.7/24 evdesin kukuma kuşu gibi,herhalde behlül'e aşık olursun.git gez toz,hatta olabildiğince adnan'ın paralarını ez.

-ufaklık,sözüm sana.bacağım kadar boyun var türlü türlü huyun var.lan oğlum evde gömlekle gezmesene,üstüne yemek felan dökecen.git şort giy ne bileyim eşofmanla gez.ben de öyle bahçe olcak,sabah akşam orta kafa gol oynarım beşer ile.

-elif,kızım güzelsin hoşsun ona lafımız yok.ama paris moda haftasında sana su sattırmazlar.hemen ünü türkiye'yi aşmış model rollerine girme.

ALLAH senin iyiğini versin kırıldım gülmekten harika yazmısınya süper
delikafaduldendelikafadulden

Kız deme öyle. Nihali hep çocuksu lanseettikleri için bize bu hoş hali bile tuhaf geliyo şimdi.
Burda çok hoş olmuşlar be :asigim:
behlül o saçla gözümden düştüüüü :olmaz:
Beşir hastaaaa. almıcaklar askere onu.
ay yazık sevmiyom dizide ama ölmesin be :çok üzgünüm:
bende sevmiyorum mıy mıy mııy bişey
denize düşmüştü üşütmüştü ya çok kötü o nüksetçek galiba kanımca

eft hasta öceek

Bihterin Behlüle sürprizi odasına gidecek yine bi gece heralde..Bu sefer Adnan olmaz evde o da sabaha kadar yanında kalır..ıstediğide bu zaten..zemuszemus

Yukarda bi yerde bi arkadaş benim Süleymancığımın Ednan demesiyle dalga geçmiş..Aşkolsun..:dilcikar: Sherin sende enişteni hiç savunmamışsın..:dilcikar:

ayy kızlar sesli fragmanı izleyen oldumu yaa..hani yazıodunuzyz bida yazsanız ne güsel olurr vallaaaa.aaaşamı bekleyemiomdaaa

Son düzenleme:
saatlerimizi ayarlayalım kızlar bu akşam 20:00 de kimseye randevu vermeyelim

Aman sanki 20:00 basliyor da once iki saat ozet sinir oluyorum vallaha,
Bu dizide ozet vermeseler kurtlar vadisi baslayana kadar biter ne guzel sonunu kacirip netten izlemek zorunda kalmam bende. :olmaz:

ahh sensim ol kurtlar vadisi olayı maalesef bizdede var deli oluom yaaa.ama bizde 2 tv varda allahtan ordan izliom...

evet önceleri malesef bizde de öyle olurdu bende sonunu arkadaşa anlattırırdım ama şimdi eşimide alıştırdım dizi bitmeden kurtlar vadisini açmıyoruz ama bu akşam o da sezon finali yapıyormuş umarım ısrar etmez yoksa büyük kavga var :)))))))

Back
X