Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet önceleri malesef bizde de öyle olurdu bende sonunu arkadaşa anlattırırdım ama şimdi eşimide alıştırdım dizi bitmeden kurtlar vadisini açmıyoruz ama bu akşam o da sezon finali yapıyormuş umarım ısrar etmez yoksa büyük kavga var :)))))))
biras isledim geçen hafta bu cadı ile uğraşmaktan isleyememiştimm
fregmanda izledimde nihal ne kadar güzel olmuş zilli :kedi:
peyker'e acıdığım dizi. kızı bi rahat bırakmadılar adam gibi şüphelensin. önce annesine diyecek oldu, sonra bihter'e ikisi de lafı kızın ağzına tıkayıverdi ama matmazel yemez. sonuç itibariyle bihter'le behlül resmen sızdı
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyevin hizmetçisi şaşal suya 10 lira verir, evin şımarık kızı gram ders çalışmadan okulu dereceyle bitirir. günübirliğine paris'e de gider bunlar, sanki göksü parkı'na pikniğe gidiyosunuz ; evin asi çocuğu behlül don değiştirir gibi araba değiştirir. behlül'e allah bereket versin diyerek hezeyanlarımı dile getirmek isterim...
yenge var, nişanlı var, kuzen var...
bir evin kedisi kaldı behlül.
ha gayret güzelim.
sarı saçlarından sen suçlusun yağızım.
evin hizmetçisi şaşal suya 10 lira verir, evin şımarık kızı gram ders çalışmadan okulu dereceyle bitirir. günübirliğine paris'e de gider bunlar, sanki göksü parkı'na pikniğe gidiyosunuz ; evin asi çocuğu behlül don değiştirir gibi araba değiştirir. behlül'e allah bereket versin diyerek hezeyanlarımı dile getirmek isterim...
yenge var, nişanlı var, kuzen var...
bir evin kedisi kaldı behlül.
ha gayret güzelim.
sarı saçlarından sen suçlusun yağızım.