Aşk-ı Memnu Kanal D

hee itler vadisi diom ben o diziye:kızgın: ne güsel bi ara kaldırmışlardı yayından rahat rahat izliodum...valla kabusum oldu şimdi....işin kötü tarafı 2.televizyon kötü gösterio..eşimde aşkı memnuyu konusundan dolayı hiç sevmio...bi izlettiremedim adama hoş bide itler vadisi olunca izlermi hiççç marul kafam:umursamaz:

evet önceleri malesef bizde de öyle olurdu bende sonunu arkadaşa anlattırırdım ama şimdi eşimide alıştırdım dizi bitmeden kurtlar vadisini açmıyoruz ama bu akşam o da sezon finali yapıyormuş umarım ısrar etmez yoksa büyük kavga var :)))))))

Vallaha bizimkisi 21:45 e zaman yaklasinca basip basip duruyor basladi mi diye
o ilk ani bile kacirmak istemiyor ve dedigin gibi hele ki sezon finali varken bu aksam mumkun degil yani.
Carsamba yaprak dokumunden dolayi benim gunum oldugu icin persembe de esim kurtlar vadisini izliyor,
yazik kiz oda kendi dizisini kacirmasin ben nasil olsa sonradan netten izliyorum kacirdigim yerleri.
Ama sanki ilk basta ozet vermeseler o siralar biter gibi geliyor ya bilemiyorum.

Nihal = Bişeymi var sizin aranızda. Niye evlenme işini erteliyosun. Başka birimi var yoksa.

Firvdes = Bihter neler olmuş bilmiyorsun.

Adnan = Evin hertarafınada bi beşir konusudur gidiyo. Ben adam yerine konmuyorum.

Bihter = Bence bir süre uzaklaşması iyi olur. Gitsin gitmek istiyorsa engel olma.

Adnan = Bişey mi oldu ?

Firvdes = Behlül ona nası bakıyodu gördünmü? Etkilendi çok. İstermisin yanıbaşındaki cevherin parladığını görüp ilgilenmeye başlasın.

Nihal = Dikkat et ayağıma basma.

Behlül = Senin yanında ayaklarım yerde değil ki.

Bihter = Sadece bigün bizim olsun istiyorum. Bigün olsa bile razıyım.

peyker'e acıdığım dizi. kızı bi rahat bırakmadılar adam gibi şüphelensin. önce annesine diyecek oldu, sonra bihter'e ikisi de lafı kızın ağzına tıkayıverdi ama matmazel yemez. sonuç itibariyle bihter'le behlül resmen sızdı

fragmanı ile bu akşamki bölümünde behlül'ü cillop samuray modunda dans ederken izleyeceğimizi müjdeleyen dizimiz aşkı memnuu

peyker'e acıdığım dizi. kızı bi rahat bırakmadılar adam gibi şüphelensin. önce annesine diyecek oldu, sonra bihter'e ikisi de lafı kızın ağzına tıkayıverdi ama matmazel yemez. sonuç itibariyle bihter'le behlül resmen sızdı

Ama hep alttan alan o oluyor kisilik olarakta babasina cekmis sanirim,
Bihter ise tam annesinin kizi.
:olmaz:

öpüşmekten bi hal oldu bihter'le behlül. ne dudak tiryakiliğiymiş pes. gecenin köründe odasına gidiyor behlül'ün öpüşmek için.
o nihal bacaksızının da beşir nesine yetmiyosa. behlül de insan. kaça bölünsün a dostlar.
Bi de bihter, behlül'den iyiyim telefonu alınca deli mikmişe döndü. biri de buna noluyo demedi. matmazel "şimdi annlamak üzereyim" bakışı attı sadece. elif kızımıza gelelim. kendi kendine gelin güvey olmanın cisimleşmiş halidir. bütün türkiye biliyoruz behlül'ün sevmediğini bu hala çakamadı.

evin hizmetçisi şaşal suya 10 lira verir, evin şımarık kızı gram ders çalışmadan okulu dereceyle bitirir. günübirliğine paris'e de gider bunlar, sanki göksü parkı'na pikniğe gidiyosunuz ; evin asi çocuğu behlül don değiştirir gibi araba değiştirir. behlül'e allah bereket versin diyerek hezeyanlarımı dile getirmek isterim...

yenge var, nişanlı var, kuzen var...

bir evin kedisi kaldı behlül.

ha gayret güzelim.

sarı saçlarından sen suçlusun yağızım.

evin hizmetçisi şaşal suya 10 lira verir, evin şımarık kızı gram ders çalışmadan okulu dereceyle bitirir. günübirliğine paris'e de gider bunlar, sanki göksü parkı'na pikniğe gidiyosunuz ; evin asi çocuğu behlül don değiştirir gibi araba değiştirir. behlül'e allah bereket versin diyerek hezeyanlarımı dile getirmek isterim...

ha gayret güzelim.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ha gayret güzelim.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

annesinin nihalle ilgili söylediklerine takılan bihter çareyi alkolde arayacak ve sarhoş olunca behlüle telefon açacak bunlar önümüzdeki hafta yatağa girerler ve bu sezon biter bidaha gelsin eylül diye bekle dur-tatlicadiarzu-

Back
X