Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay noldu dün kızlar. Bihterle Behlül işi pişirdimi.:kedi:
nihali dün çok beğendim,çok şık olmuş benceopuyorumnanaktan,bihtere acımıyorumlmaz:,çünkü evli barklı kadının
lmaz:,ne o aç gözlü köpek balığı gibikaydirigubbakcemile3,bi de adamının yeniği ile:umursamaz:,ne münasebet
lmaz:,resmen .... yapıyor:sinifsinif:,o genç çocuk istediğine asılırkaydirigubbakcemile,sana asıldığında hadi başka kapıya de kes bu yalakayı
lmaz:,bir de seni seviyorum diyor,ayo eğer onu bu kadar seviyorsan adnanı rahat bırakÇok üzgünüm çoook, git macera yaşakötükedihüso,bihterin sevgi değil,hırs,ve açlıkdelikafadulden,adnanın baba yaşlarda evlendin,paraya baktın
,başka işe yaramadığını baştan biliyordu bence:kedi:,çok gıcik oldum..
klava:
günaydın arkadaşlar
akşam önümüzdeki haftanın fragmanını izlerken hani behlül le nihal sarmaş dolaş geliyolarya balodan sonrada ertesi gün masada imalı imalı öpüşüyolar umarım nihal behlül ün sarhoşluğundan yararlanıp da o gece bişeyler yaptırmamıştır kendine aklıma o geldi
bu arada katya yı tanıyamadım ama güzel olmuş
çok doğru söylüyosun öyle çaresiz konuştuki bihter ...matmazele gıcığım bende nedir bu ya aynı evin içinde sürekli şüpheci bakışlar..klava:
bihter aşık aşık olmasa hereşeyi bırakıp gitmek istemezdi..mafoldumben
behlülde sevmese amcasının karısına seni seviyorum demezdi. bence..
bihter çok aşık hemde bence bu hırs değil gözü ondan başkasını görmüyor.dünkü konuşmaları çok inandırıcı ve duygusaldı bence.artık yaşasınlar aşklarını ya bi küs bi barışık:asigim:
offff offf bu senaristler bizi süründürdü..bir küs bir barışık.kafamçokkarıştı
aşk biraz zor yaşarlar gizli saklı helede o evde.
gerçi 2. sezon aşk sahneleri görcekmişiz.. ögrendim...
bihter aşık aşık olmasa hereşeyi bırakıp gitmek istemezdi..mafoldumben
behlülde sevmese amcasının karısına seni seviyorum demezdi. bence..