• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

bihtere çok acıdım ya..behlül başlattı bu aşkı sonra çekildi kadını resmen deliye çevirdi ya.içkiye verdi kendini o kadar gerçekçi söylediki seni seviyorum diye behlülünde eli ayagına dolaştı..sezon finalinde yine bişey olmaz bence banyo çıkışı biterrrr

Behlül: Ne ?
nihal: Senden birsey isticem ama hayir demiyeceksin..
Behlül: Pazarlik yok
Nihal: Ama olmiyacak birsey degil ki, kirma beni..
Behlül: Sen ne isteyecegini söyle önce..
Bülent: Para degildir merak etme..Bu sabah Babamdan ikincilik ikramiyesini aldi.
Behlül: Hadi..
Nihal: Diploma töreni oldugu gece Balo'da varya..
Behlül: Ee..
Nihal: Benim Kavalyem olurmusun diyecektim..
Behlül: AA Yapma..
Nihal: Ya Nolur Nazlanma iste...
Behlül: Benim ne isim war senin Balonda.. Bosver..
Bülent: Neyse..denedin hic olmazsa..
Nihal: Cok Konusma !
Bülent: Cocuklarin Balosunda Behlülün ne isi var ? Dogru söylüyor,.
Nihal: Sensin cocuk.
Behlül: Lütfen Kirilma.Beni cagirdin icin cok memnun oldum..Ama SIKilirim ben orda.
Nihal: Zaten ben istemiyordum merak etme. Kizlar cok israr etti " behlül gelsin behlül gelsin " diye..
Bülent: Ablamda seninle hava aticakti onlara..Yazik oldu tüh..
Behlül:Hepinize tsk ediyorum..Birdahaki sefere..
Bülent: Üniversite mezuniyet balosuna gelir artik.
Nihal: Seneye evlendikten sonra göbeklenir bu. Bir kac seneye kadar saclari dökülür. Asla yanimda dolasdirmam o zaman.
Behlül: Yok Canimm..Senin icin fit kalicagim..Söz..
Bülent Diploma törenine geliyorsun ama dimi.
Behlül: Tabi..
Nihal: Aman zahmet etme..

alıntıdır kaydirigubbakcemile

38. bölüm..
Behlül Nihal'i görünce..

Behlül: Nihal ? Sen misin ?
Nihal: Sakin ! Sacimi karisdirmak yok
Behlül: Yok böyle birsey, nolmussun sen?Amca kim bu ?
Behlül: ee ben, cirkin suratsiz bir kizin kavalyesi olmak icin gelmisdim ama, Muhtesem birseyle karsilasdim
Nihal: Kavalyem mi olucaksin?
Behlül: Eger kabul edersen, büyük bir zevkle
Adnan: Seni baloya yalniz göndericek degildik herhalde..
Nihal:Canim benim..
Behlül: Hanim efendi
Nihal: Beyefendi,.
Bihter: Güzel Yürü !
Nihal: tamam..
Behlül: Sahanesinn
Nihal: iyi tamam, düsecegim simdi.
Behlül: Kollarimda tasiyayim istersen
Nihal: Aman istemem.. Cok tsk ederim matmazel hersey icin.
Matmazel: Güle güle, iyi eglenceler..keyfini cikar.
Nihal: iyi geceler..
Herkez: Güle gülee..

-----

Nihal: Senin arabanla mi gidecegiz?
Behlül: Bu gece sizin emrinizdeyim efendim..

-----

Adnan: Behlüül Behlül, kizim sana emanet..
Behlül: Gözüm gibi bakarim diyemiyorum, cünki gözlerim kamasti

nihali dün çok beğendim,çok şık olmuş benceopuyorumnanaktan,bihtere acımıyorum:olmaz:,çünkü evli barklı kadının:olmaz:,ne o aç gözlü köpek balığı gibikaydirigubbakcemile3,bi de adamının yeniği ile:umursamaz:,ne münasebet:olmaz:,resmen .... yapıyor:sinifsinif:,o genç çocuk istediğine asılırkaydirigubbakcemile,sana asıldığında hadi başka kapıya de kes bu yalakayı:olmaz:,bir de seni seviyorum diyor,ayo eğer onu bu kadar seviyorsan adnanı rahat bırakÇok üzgünüm çoook, git macera yaşakötükedihüso,bihterin sevgi değil,hırs,ve açlıkdelikafadulden,adnanın baba yaşlarda evlendin,paraya baktın:kızgın:,başka işe yaramadığını baştan biliyordu bence:kedi:,çok gıcik oldum..:oklava:

nihali dün çok beğendim,çok şık olmuş benceopuyorumnanaktan,bihtere acımıyorum:olmaz:,çünkü evli barklı kadının:olmaz:,ne o aç gözlü köpek balığı gibikaydirigubbakcemile3,bi de adamının yeniği ile:umursamaz:,ne münasebet:olmaz:,resmen .... yapıyor:sinifsinif:,o genç çocuk istediğine asılırkaydirigubbakcemile,sana asıldığında hadi başka kapıya de kes bu yalakayı:olmaz:,bir de seni seviyorum diyor,ayo eğer onu bu kadar seviyorsan adnanı rahat bırakÇok üzgünüm çoook, git macera yaşakötükedihüso,bihterin sevgi değil,hırs,ve açlıkdelikafadulden,adnanın baba yaşlarda evlendin,paraya baktın:kızgın:,başka işe yaramadığını baştan biliyordu bence:kedi:,çok gıcik oldum..:oklava:

bihter aşık aşık olmasa hereşeyi bırakıp gitmek istemezdi..mafoldumben

behlülde sevmese amcasının karısına seni seviyorum demezdi. bence..:utangac:

günaydın arkadaşlar
akşam önümüzdeki haftanın fragmanını izlerken hani behlül le nihal sarmaş dolaş geliyolarya balodan sonrada ertesi gün masada imalı imalı öpüşüyolar umarım nihal behlül ün sarhoşluğundan yararlanıp da o gece bişeyler yaptırmamıştır kendine aklıma o geldi

bu arada katya yı tanıyamadım ama güzel olmuş

yok daha neler o kadrda deil..

katya aynı katya tanımıcak bişey yoktu...ilk bakışta tanıdım kızıl saçlarından..kaydirigubbakcemile3

sonunu göremedim en son evden baloya dogru yola cıkarlarken gördüm sonrası kocam sağolsun kurtlar vadisi öffffffff nefret ediyorum o diziden :oklava:

bihter çok aşık hemde bence bu hırs değil gözü ondan başkasını görmüyor.dünkü konuşmaları çok inandırıcı ve duygusaldı bence.artık yaşasınlar aşklarını ya bi küs bi barışık:asigim:

bence bihtere oh oldu,kiskancliktan catladi resmen...
Nihalde cok hos olmustu..
birde matmazele hayranim,ne kadar vefali bir kadinmissalkisalkisalkis

bihter çok aşık hemde bence bu hırs değil gözü ondan başkasını görmüyor.dünkü konuşmaları çok inandırıcı ve duygusaldı bence.artık yaşasınlar aşklarını ya bi küs bi barışık:asigim:

offff offf bu senaristler bizi süründürdü..bir küs bir barışık.kafamçokkarıştı

aşk biraz zor yaşarlar gizli saklı helede o evde.
gerçi 2. sezon aşk sahneleri görcekmişiz.. ögrendim...:utangac:

offff offf bu senaristler bizi süründürdü..bir küs bir barışık.kafamçokkarıştı

aşk biraz zor yaşarlar gizli saklı helede o evde.
gerçi 2. sezon aşk sahneleri görcekmişiz.. ögrendim...:utangac:

ciddimi 2 sezon aşk sahneleri Şenizolsun artık hızlansın dizi.behlül nihale biraz zor bakar daha önce bihter yaşasın.bu arada bihtere sadece hırs diyenler yanılıyorlar bihter aşkına istediği karşılığı bulamayınca intihar ediyor kaçan kim behlüllllkaydirigubbakcemile

Evet bencede Bihter aşık ve Behlüle göre daha cesaretli..İlk seni seviyorum ondan çıktı..İlk defa itiraf ettiler birbirlerine. Behlülün Bihterden bu cümleyi duyunca gözleri ışıl ışıl oldu.Sonu çok güzeldi..vereliniortak

Back
X