• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

ayyy bişi dicem ama gülmeyin nan:roflol::roflol: (diom emme kendim gülüom) aaşam diziyi izledikten soora bana bişiler oldu yafff...diziyi izlerken saçlarıma maşa yapıodum zaten annnaaaaaaaam bi baktım tıpkım bihterin saçları gibi olmuş....delikafadulden
soora gittim odaya geceliimi giidim...amma behlülüm maça gitmişti benim....beceriksizimde maçta ayağını incitmiş..
yani bzim sonumuz onlarınki gibi olamadı:umursamaz::umursamaz:

aman dipnotumu geçeyim benim behlülüm kocam oluoo

:roflol::roflol:zaten kk hatunlara bişey oldu diziden sonra :roflol:karnım ağrıdı gülemektwen
koshmk4.gif

behlülden koca olmaz istiyoki bütün kadınlar benim olsun hepsini aşık ediyo kendine kaydirigubbakcemile

sabırsızım tşk ederim ya ben alıntı yapamıyom siz yapabiliyonuzmı

bizim herüf sefmio o diziyide...diziyi izledikten soora benim böleeeee şiii duygularım kabardıgı için yine herüf karlı çıkıo....

behlülde sevgi eksikligi var ondan kadınlara aşırı düşükün...kimsesiz bir çocuk gibin aynı..mafoldumben

sertap erenerin bu böyle adını verdiği şarkısı çalıyordu.
nihalin gemide behlülle geçirdiği anlarda çalıyorlardı çOK GÜZEL oturmuştu şarkı ama

Aşk seni bulabilir de, uzakta durabilir de
Samimi oluyor derken mesafe koyabilir de
Bu böyle durabilirde ,ilgisiz durabilirde
onu sana katıyor derken ,tuzaklar kurabilirde bu böyle...

bencede önümüzdeki bölümlerde nihalle olacak gibi ama çok yapışıklardı bu bölümde de babsı falan sürekli behlüle bakıyordu aralarındaki samimiyet dışarı fışkırıyordu yani
birde nihata çok üzüldüm ama sanki önümüzdeki sezon babasının yanına geççek gibi

NıHAL behlülün dişine göre deil ..hayal kurmayın.

behlül daha fettan kadın seviyor...yatakta ateşli mesela...çekici çilveli:kedi:.
amcasının karısıda bu yüzden ayatttı bihter çok çilveli..bir kadın..zemuszemus

NİHAL behlülün dişine göre deil ..hayal kurmayın.

behlül daha fettan kadın seviyor...yatak ateşli mesela...çekici çilveli:kedi:.
amcasının karısıda bu yüzden ayatttı bihter çok çilveli..bir kadın..zemuszemus

ummadık taş yarar başşş...
nihali nirden biliok anam....
o daha fettan belkim bakma öle çocuk niim durduguna...

Back
X