- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
bi ara gördüm gibi modlarıbu topikte
CEMRESU kızın çok tatlı ya maşallah demek istedim

konuyla alakasız oldu biraz ama affediverin zemuszemus zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi ara gördüm gibi modlarıbu topikte
behlül zor olduğu için bihteri seçti bence onu da elde edince bi zaman sonra ondan da sıkılcak
ayyy bişi dicem ama gülmeyin nan:roflol::roflol: (diom emme kendim gülüom) aaşam diziyi izledikten soora bana bişiler oldu yafff...diziyi izlerken saçlarıma maşa yapıodum zaten annnaaaaaaaam bi baktım tıpkım bihterin saçları gibi olmuş....delikafadulden
soora gittim odaya geceliimi giidim...amma behlülüm maça gitmişti benim....beceriksizimde maçta ayağını incitmiş..
yani bzim sonumuz onlarınki gibi olamadı:umursamaz::umursamaz:
aman dipnotumu geçeyim benim behlülüm kocam oluoo
bizde azdık gece onların yüzünden ya
bizde azdık gece onların yüzünden ya
behlülde sevgi eksikligi var ondan kadınlara aşırı düşükün...kimsesiz bir çocuk gibin aynı..mafoldumben
bihter behlül zade daha![]()
hamiş olanlar ne yapsın :roflol:aşkam hamiş bidene üye vardı canıçekti emme son günleriymişkaydirigubbakcemile3
ciddimisinn kısss :roflol:
ay benim de tam başımın ağrıca tutuydu.:kedi:
ciddimisinn kısss :roflol:
ay benim de tam başımın ağrıca tutuydu.:kedi:
adnan onu öz ancası deyilmiş uzaktan akraba mış nihal mezuniyet törenninde kızın birine öyle demişti:1ninca:
adnan onu öz ancası deyilmiş uzaktan akraba mış nihal mezuniyet törenninde kızın birine öyle demişti:1ninca:
NİHAL behlülün dişine göre deil ..hayal kurmayın.
behlül daha fettan kadın seviyor...yatak ateşli mesela...çekici çilveli:kedi:.
amcasının karısıda bu yüzden ayatttı bihter çok çilveli..bir kadın..zemuszemus