• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

bende behlülün saçını kısa seviyorum bi de magazin programında gördüm sanki biraz zayıflamıştı kıvanç

evet biraz vermesi lazımdı. ben tikkat etmedim. incelerim perşembe akşamı geniş geniş.:kedi:

meltem aşkı zayıflatı çocuğu:roflol::roflol:

3 ay da çenesiyle yiyip tüketti çocuğun ömrünü.:roflol:

seviyorum ben ama :gitme:
sana kısa saçlısında sipariş veririz :teselli:
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
evet biraz vermesi lazımdı. ben tikkat etmedim. incelerim perşembe akşamı geniş geniş.:kedi:

3 ay da çenesiyle yiyip tüketti çocuğun ömrünü.:roflol:

yaşlılık ne yaparsın :roflol::roflol:

Behlül sizin olsun...Benim sülo napıyo acaba:kedi:

sana kısa saçlısında sipariş veririz :teselli:

kaydirigubbakcemile5

yaşlılık ne yaparsın :roflol::roflol:

çenesine vurması normal diyosun.

ay bayılacağım :roflol::roflol:

şimdi b&b ler boştaya yani sevgülüleri yok ya bizi ne ateşli ne ihtiraslı sahneler bekliyo.:kedi:
aman yarebbimm akannehir

behlülün herhalini seviyoooooooooom
herhali yakışıyo bence ama uzun saç başka oluyo ya çok kısa dazlak kestirmesiiin

çenesine vurması normal diyosun.

ay bayılacağım :roflol::roflol:

şimdi b&b ler boştaya yani sevgülüleri yok ya bizi ne ateşli ne ihtiraslı sahneler bekliyo.:kedi:
aman yarebbimm akannehir

:roflol::roflol:

şu behlül'e uyuz oluyorum yaa,sapsarı ıyykkkkaydirigubbakcemile3 zevk meselesi tabi ki saygı duyarım,esmer tercih ettiğim için,çok itici geliyo bana...

şu behlül'e uyuz oluyorum yaa,sapsarı ıyykkkkaydirigubbakcemile3 zevk meselesi tabi ki saygı duyarım,esmer tercih ettiğim için,çok itici geliyo bana...

banda esmer itici gelir böğ... kıllı kıllıakannehir

Son düzenleme:

bende normalde sarışın sevmem ama :asigim:
sen bi alıcı gözüynen bakk bu çocukk harikee vereliniortak

Back
X