• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

çok yavaş ilerliyor, ımza: nehir 21 :), aşk-ı deyyusluk, abarttılar, adnan ve bihter, aldatma, arkadan çevrilen işler, aski, aslan behlül, aslanım behlül yürüüü, ayakta uyuyan adnan, aşk-ı memnu, aşkı, baileys twilighta ait :), behlül de behlül yani :p, behlül ve aşkları, behlülün cariyeleri, behlül, bihter, bihter hamile mi?, bihter ve behlül, boynuzlu ednan bey, entrika, güzel gözlü beren, güzel müzik, günümüze roman uyarlama, halit ziya uşaklıgil, hey gidi halit ziya, kanal, keşkülle bitter, kedidir kedi :), kimse görmedi onları :), kıvanç tatlıtuğ, madam dönis, memnu, nihal, perşembe kanal d, peyker, saf adnan, seradanasılbroznlaşılır, sinsi bihter, tuce edwarda ait, tucede baileysde bizim, yasak aşk

bu etiketler nerden çıktı ya,
kaydirigubbakcemile3

bence hak ediyor :umursamaz:
kim dedi ona genç kadın al diye :mymeka:
bu dizinin tek faydası kocama oldu pek bi gergin izliyor herseferinde yok yok olmaz diyor işte genç kadınla :roflol:

:roflol:süperdi bu yaaa
desene depişip dururken bihter bi güzel yuvaya da faydası olduu:jeyyar:
abime söle senin gibi güzel çıtırı bulmuş da genç kadınları mı söleyip duruyoo getirtmeyn beni orayaakötükedihüsokaydirigubbakcemile3

bi ara sandımki matmazelin eviden deniz görüküyoya yat oraya gelecek salak ednanda tesadüfen dürbünle bakıyo olacak ve onları görecek..ev şahaneydi bu arada

çok yavaş ilerliyor, İmza: nehir 21 :), aşk-ı deyyusluk, abarttılar, adnan ve bihter, aldatma, arkadan çevrilen işler, aski, aslan behlül, aslanım behlül yürüüü, ayakta uyuyan adnan, aşk-ı memnu, aşkı, baileys twilighta ait :), behlül de behlül yani :p, behlül ve aşkları, behlülün cariyeleri, behlül, bihter, bihter hamile mi?, bihter ve behlül, boynuzlu ednan bey, entrika, güzel gözlü beren, güzel müzik, günümüze roman uyarlama, halit ziya uşaklıgil, hey gidi halit ziya, kanal, keşkülle bitter, kedidir kedi :), kimse görmedi onları :), kıvanç tatlıtuğ, madam dönis, memnu, nihal, perşembe kanal d, peyker, saf adnan, seradanasılbroznlaşılır, sinsi bihter, tuce edwarda ait, tucede baileysde bizim, yasak aşk

bu etiketler nerden çıktı ya,
kaydirigubbakcemile3

biz yazdukkkkhihoyyyt

bu arada sewısme sahnesının cok tepkı aldıgı bellı oluor.
artık gostermıolar sewısmelerını hatta opusmelerınıdee

beyaz atlı behllul super olmus...
atın arkasında bıhterde olsun
beklıyorum zemuszemus
buı arad saol rep ıcın Şeniz

durkaydirigubbakcemile3
lol.gif
horse.gif

oleeyyyy bende izledim ,,iftara davetliydik izlemeye umudum yoktu ama bende daha fanatikler vardı gittiğim yerde..opuyorumnanaktan ay özlemişim yaazemuszemus

genede kalabalık şekerimmm
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
arzu-ela*, ..AYBıKE.., caneylom, desperatehousewives, merveeee., MIZMIZ, neslihan1983, rockerx, stelina, tatlırüya, tuce, şüko

Back
X