balım hıc sorma ızlerken bızde dedık oyle ablamla:roflol:kımseyı uyku tutmadı o gece sanırım sabahı zor ettık resmen :roflol::roflol:gece gece herkesi şeytan dürtmüş gibi herkes bahçeye döküldüyaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balım hıc sorma ızlerken bızde dedık oyle ablamla:roflol:kımseyı uyku tutmadı o gece sanırım sabahı zor ettık resmen :roflol::roflol:gece gece herkesi şeytan dürtmüş gibi herkes bahçeye döküldüyaaa
çok da önemli bişiy yapmadılar ki karçemm depişip durdularrrkaydirigubbakcemile3
bence hak ediyor :umursamaz:
kim dedi ona genç kadın al diye :mymeka:
bu dizinin tek faydası kocama oldu pek bi gergin izliyor herseferinde yok yok olmaz diyor işte genç kadınla :roflol:
ne diyon kuzum sen kolaymı öle depişmek :jeyyar:
gece gece herkesi şeytan dürtmüş gibi herkes bahçeye döküldüyaaa
çok yavaş ilerliyor, İmza: nehir 21 :), aşk-ı deyyusluk, abarttılar, adnan ve bihter, aldatma, arkadan çevrilen işler, aski, aslan behlül, aslanım behlül yürüüü, ayakta uyuyan adnan, aşk-ı memnu, aşkı, baileys twilighta ait :), behlül de behlül yani, behlül ve aşkları, behlülün cariyeleri, behlül, bihter, bihter hamile mi?, bihter ve behlül, boynuzlu ednan bey, entrika, güzel gözlü beren, güzel müzik, günümüze roman uyarlama, halit ziya uşaklıgil, hey gidi halit ziya, kanal, keşkülle bitter, kedidir kedi :), kimse görmedi onları :), kıvanç tatlıtuğ, madam dönis, memnu, nihal, perşembe kanal d, peyker, saf adnan, seradanasılbroznlaşılır, sinsi bihter, tuce edwarda ait, tucede baileysde bizim, yasak aşk
bu etiketler nerden çıktı ya,kaydirigubbakcemile3
sonunda bide kedi çıkıyormuymuş:)))))))))
beyaz atlı behllul super olmus...
atın arkasında bıhterde olsun
beklıyorum zemuszemus
buı arad saol rep ıcın Şeniz
bu arada sewısme sahnesının cok tepkı aldıgı bellı oluor.
artık gostermıolar sewısmelerını hatta opusmelerınıdee
neslihan bende izledim hem eve erken geldik hemde orda baktım birazkaydirigubbakcemile2
buarada kızlar farkettiniz mi Peyker'in eşi Nihat'ın ses tonu değişmiş, hiç hoşuma gitmedilmaz: