• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Bence de Beşir;ama Firdevs neden Adnan Beyciğimi engelledi bahçeye çıkmaması için...Valla beynim çorba oldu heeeeeeeeeeeeakannehir

Bence de Beşir;ama Firdevs neden Adnan Beyciğimi engelledi bahçeye çıkmaması için...Valla beynim çorba oldu heeeeeeeeeeeeakannehir

katya behlül ve bihterin bahçede olduğunu söylemişti firdevse

oda zaten bişeylerden şüpheleniyordu.her ihtimale karşı engelledi bence

İyice çorba oldu bir topik kişi bu ramazan gününde kafamçokkarıştı,, helal olsun aşk ı memnu ya..kaydirigubbakcemile3

Kızlar gören beşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Ben bu konuda ucu açık konuşamıyorum..Ama eğer Firdevsse ben aynen bu topikte şöyle olurum..O anki ruh halim:akannehir:kedi::sm_confused::çok üzgünüm:

bnce kimse görmedi firdevs yine bunalımda takı toka alamıo çünkü bayadır ezik hissedio kendini ondan durumu öle matmazel görmüş gibim sanki ama o zaten hep imalı davranıo bihtere bnce kimse görmedi onları tamamen aldatmaca ekşııııııııııınnnnnnnnnnnnn canlarım:kahve:

hayatcım kimse görmese şeytanlarmı alacak küpeyi ordan:olmaz:
bence firdevs te başka numerolar var..ondan bi bomba gelecek kanısındayım...ben beşir ve matmezel üzerindeyim

orayı toplarken buşlmştur hizmetçilerden biri nihal herkese diyip duruyodu küpesi kayboılmş bihterin die bulan gdip odasına koymuştur :uhm:

Küpey kim aldı peki kimse görmediyse..O küpeyi alıp Bihterin odasına koymak demek sizi o gece gördüm demek..

matmazel görmediyse niye imada bulundu birşeyler görmüş gibi akannehir
firdevs de bişeyler biliyor gibi davrandı akannehir
beşir gördüyse küpeyi odaya koyup ima edecek kadar akıllı değil böle şeyler firdevsin elinden gelir :jeyyar:

Kitap da ilk matmazeldi herseyi anlayan degil mi? Ben okumadim ama ilk evden onu gonderiyordu Bihter.
Gerci bana da Besir gibi geliyor.

bakalım görcez bana hep aldatmaca gibi geliyo ama teknede fena yakalanıyolardı çantayı gördü nesrin :D

beşir , firdevs , matmazel hepsi gördü bence ay çok heycanlı idi dün aşkı memnu
ne utanmazlar ya birde teknede yaptılar

bana beşir gördü gibi geliyor yani firdevsin derdi başka matmazel zaten hep tuhaf davranıyor gördüğünü sanmıyorum

bizde anten bozuldu,turk kanallarina bakamiyozzzzz.eee sonucta kim gordu?yazilarinizdan okudum cok enteresan seyler olmusssss....insallah gelecek bolumu izleyebilirim

Küpey kim aldı peki kimse görmediyse..O küpeyi alıp Bihterin odasına koymak demek sizi o gece gördüm demek..

ewett işte bu kesinlikle fırdevsin işi ,, hatta bihter küpeyi eline aldı bakıyodu kapı açıldı firdevs geldii,, bence kesinlikle firdevs..

Back
X