ayy guzel fikirler de hepsi ben yanindan gecsem cocugun ruhu duymuyor kii!!

bir de bunun arkadas grubu hep erkek. yaninda hic kiz gormedim.. tabi bi bir yandan da super bisey bu :):) bir de iyi bir anadolu lisesindeyiz. dersleri de iyi sanirim.. yani on ikinci sinif.. tenefuslerde hep lavaboya ( :) ) gidiyor.. ben de koridorda oluyorum . yanimdan gecip ust kata cikiyor.. benim goz de onda tabii. ya bi yuruyusu var cook tatli ... bir de dokuzlardan bir tanidigim var. kizla konusuyorduk. belli etmeden bir yerlerden konuyu benimkine (!) getrdim.. benimki(henuz benimki olmuyo gerci) arada bir biyoloji ogretmeninin pesine takilip dokuzlarin sinifina gidiyor hatta ders anlatiyormus.. :) bu biuooji hocasiyla aralari iyi bayagi. ama bize girmiyor bu biyoloji hocasi

yaa ders anlatiyoms.. bununla nasil baglanti kurabilirim kii . bana da boyle ders anlatsa keskee.. bir de bir yerde tek basina otursa yanina gidicem . tek basima belki gidemem de arkadaslarimla falan giderim ama tek basina da hic oturmuyor.. ta hizlica koridordan geciyor ya da toplu erkek gruplariyla dolasiyor.. aslinda amacim tanismak da degil .bir beni fark etse. gorse. olmuyooor.. beni nasil farkedebilirki yaaa