• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ask ilani

Aryamek..ne demek istedigini anlamadim. Gec kalmisin derken. O lise sonda oldugu icin diyorsan eger insanlar kriterlere gore asik olamiyorlar.. ama eger yasim henuz on alti oldugu icin diyorsan "ben on alti yasndayim asik olamam" diyerek sevfigi kisiden vazgecemiyor insan. . daha guzel ve aciklayici bir uslup olsaydi belki yardimci olabirdiniz

huzur33 .. demek istediklerim tam da bu isteee :) lisede ask baslamaz yas cok kucuk diyorlar ama lisede asik olup veya hoslanip universitede birlikte olan cok insan var

kimbuu.. cok tesekkur ederim destegin icin. basindan beri hep yardimci oldun zaten.. ama yorumlari okudum da direk acil demisler. ben asla yuzune seni seviyorum diyemem zaten de.. acaba ben defteri verdigimde ay ne cocukca bi davranis falan demez degilmi . off kafam karistii :-\ :-/

arkadaslar oncelie sunu soyleyim .telefonda giriyorum.bu yuzden yazilarinizi nasil alintilayacagimi bilmiyorum.kusura baayin.
bazi arkadaslar yasin cok kucuk yazmislar.. disaridan oyle gorunebilir biliyorum ama bi insandan hoslandiginiz zaman veya asik oldugunuz zaman ondan herhangi bi sebeple vaxgecemiyorsunuz. ben de kucugum diye kestirip atamiyorum. elde olan bisey deg yani.
bu arada ask degil hoslantidir diyen olmus. elbette hakli da olabilirsiniz. ben daha once bu duygulari yasamadim hic .bu yuzden ask mi hoslanti mi sevgi mi bilmiyorum. ama soyle ifade ediyim duygularimi: oylesine bir seyler yasamak istemiyorum onunla. zaten o lise sonda. belki bir umut o da beni sever. tanisiriz. universitede de muhabbetimiz devam eder. bu bir umut tabi. ama ben gelecegimde hayal ediyorum onu . oylesine bi senelik beraberlik falan istemiyorum. amacim bu olsaydi seneye asla goremeyecegim birinin pesinden kosmazdim. bunlar benim hissettiklerim.mantikli dusunmeye calistigimda bn de diyorum o okuldan ayrilacak bir daha gorusmeyeceksiniz bile diye. ama olmuyor. aklimda hep bir umut var. hep onunla hayallerimizi kuruyorum
.canim yansada sewiyorum istee...

bu arada son asamayi da anlatayim. bir defter hazirladim ona. duygularimi hayallerimi ona dair her seyi anlattim. bu defteri sene sonunda ona vericem . eger etkilenirse ve hissettiklerimi anlarsa belki tanismak ister.. belki de bi daha bana haber bile vermez .. tabi b plani oluyor tam bu kisimda :) . belki universittede karsilasiriz. iste o zaman gidip tanisabilirim onunla.. diyelim o da tutmadi. herhalde bu cocuk sinavlari yuzunden dondurdugu face sini bir gun acicak. ordan irtibata gecerim. ne demisti kimbuu : pozitif dusunuyoruz :D

bu arada acilanlar olmus.. yanina gidip nasil diyorsunuz sevdiginizi.anlamiyorum ben. ben defteri bile nasil verecegimi dusunuyorum gunlerce. yanina gidip nasil konuya giriyorsunuz. biraz yardim edermisiniz :)

kimbuu.. cok tesekkur ederim destegin icin. basindan beri hep yardimci oldun zaten.. ama yorumlari okudum da direk acil demisler. ben asla yuzune seni seviyorum diyemem zaten de.. acaba ben defteri verdigimde ay ne cocukca bi davranis falan demez degilmi . off kafam karistii :-\ :-/

ben 23 yasındayım ve bende senın hazırladıgın sürpriz gibi biseyler hazırlıyorum :) buyuk sayılmam sana gore cokta ama cocukca degıl bence :) acılma konusunda bılmıyorummkı :) acıl dıyenlerın yorumlarını bekleyelım bakalım ne dıcekler :))

ben gidip asla konusamam ki.. sevdigimi asla asla soyleyemem .. neyse hayirlisi olsun :) defteri verdigimde ya cok etkilenip yanima gelecek tanisacagiz. ya da cocukca bulsa da her sey simdiye kadar nasilsa oyle devam edecek. zaten facesini actiginda bi sekilde konusurum ordan

Canım eğer illa ki hislerimi söyleyeceğim diyorsan öyle defter vereceğine, numarasını öğrenip mesaj at ve öyle söyle.

erkekler öyle romantik şeylerden anlamazlar, üstüne bir de dalga geçerler.

Yaaaaaa :( ben de tam dalga gecmesinden korkuyordum.. dalga gecer mi kiii ?? :( :( :(

bak canım bende 16 yaşındayım şuan öyle bir durumum yok allaha şükür ama dalga geçse bile kendisi geçmez arkadaşları geçer en fazla kalbini kıracak birkaç söz söyler :36: 1.5 aya kalmaz başkalarının yanında 1 yıla kalmaz tek başınayken hatırlar gülersin :9: çünkü bi yaşanmışllığınız yok anınız çok deği ama inşallah mutlu olursun bunu tüm kalbimle diliyorum hayatım hem kendini üzme yarın ne olursa olsun bu gün yaşanmış olacak :34:

eun123.. cok tesekkur ederim canim cevabin icin. benim de korkum baskalarina soylemesi.. tabi ondan onceki korkum karsilik alamamam. hani istemiyorsa bile bunu bana soylese en azindan tanissak..insallah cevapsiz birakmaz beni. :(
insallah hepimiz mutlu oluruz :)

yani canım karşılık konusunda bende senin yerinde olsam karasız kalırdım çükü üniversite filan diye düşenebiilir orda elemi sallasam 50si hesabı keşeke geçen sene olsaydı daha olasılıklı olurda ayyyyyyyyyyyyy bende içini dahada sıkıyorum hakkındı hayırlısı olsun bitanem :1:

ayy yok ben o bu okuldayken asla itiraf edemezdim. defteri verme cesaretim de o bu okulda olmayacak nasilsa diye.. hayirlisi olsun canim yaa. . sence defterle cok dalga gecer mi .. diger turlu acilamam ben :( :( :(

bilmiyorumki dersleri filan nasıl belki ordan nasıl yakınlaşman gerektiğini filan çıkarta biliriz bence sen kendini ona bir merak ettir ben filmde izlemiştim çocuk kızın mektubundaki yazım hatalarını bulup eline vermişti kızın utancını düşün mam şuda kendini göster ve merak ettir mesela yanında hakkında konuşulmasını sağla adını fazla duysun filan bunlardan sonra kitap işini düşün derim ben mesela üye olduğu kulübün toplantısına git sınıfına gir çık yanından geçerken arkadaşların adını sesli söylesinler :16: :16: sonra aşığım dersin

ayy guzel fikirler de hepsi ben yanindan gecsem cocugun ruhu duymuyor kii!! :( bir de bunun arkadas grubu hep erkek. yaninda hic kiz gormedim.. tabi bi bir yandan da super bisey bu :):) bir de iyi bir anadolu lisesindeyiz. dersleri de iyi sanirim.. yani on ikinci sinif.. tenefuslerde hep lavaboya ( :) ) gidiyor.. ben de koridorda oluyorum . yanimdan gecip ust kata cikiyor.. benim goz de onda tabii. ya bi yuruyusu var cook tatli ... bir de dokuzlardan bir tanidigim var. kizla konusuyorduk. belli etmeden bir yerlerden konuyu benimkine (!) getrdim.. benimki(henuz benimki olmuyo gerci) arada bir biyoloji ogretmeninin pesine takilip dokuzlarin sinifina gidiyor hatta ders anlatiyormus.. :) bu biuooji hocasiyla aralari iyi bayagi. ama bize girmiyor bu biyoloji hocasi :( yaa ders anlatiyoms.. bununla nasil baglanti kurabilirim kii . bana da boyle ders anlatsa keskee.. bir de bir yerde tek basina otursa yanina gidicem . tek basima belki gidemem de arkadaslarimla falan giderim ama tek basina da hic oturmuyor.. ta hizlica koridordan geciyor ya da toplu erkek gruplariyla dolasiyor.. aslinda amacim tanismak da degil .bir beni fark etse. gorse. olmuyooor.. beni nasil farkedebilirki yaaa :( :(

bilmiyorumki dersleri filan nasıl belki ordan nasıl yakınlaşman gerektiğini filan çıkarta biliriz bence sen kendini ona bir merak ettir ben filmde izlemiştim çocuk kızın mektubundaki yazım hatalarını bulup eline vermişti kızın utancını düşün mam şuda kendini göster ve merak ettir mesela yanında hakkında konuşulmasını sağla adını fazla duysun filan bunlardan sonra kitap işini düşün derim ben mesela üye olduğu kulübün toplantısına git sınıfına gir çık yanından geçerken arkadaşların adını sesli söylesinler :16: :16: sonra aşığım dersin

aaa alinti yapmayi ogrendim.. bi ust mesaja bakk :) :) :)

ayy guzel fikirler de hepsi ben yanindan gecsem cocugun ruhu duymuyor kii!! :( bir de bunun arkadas grubu hep erkek. yaninda hic kiz gormedim.. tabi bi bir yandan da super bisey bu :):) bir de iyi bir anadolu lisesindeyiz. dersleri de iyi sanirim.. yani on ikinci sinif.. tenefuslerde hep lavaboya ( :) ) gidiyor.. ben de koridorda oluyorum . yanimdan gecip ust kata cikiyor.. benim goz de onda tabii. ya bi yuruyusu var cook tatli ... bir de dokuzlardan bir tanidigim var. kizla konusuyorduk. belli etmeden bir yerlerden konuyu benimkine (!) getrdim.. benimki(henuz benimki olmuyo gerci) arada bir biyoloji ogretmeninin pesine takilip dokuzlarin sinifina gidiyor hatta ders anlatiyormus.. :) bu biuooji hocasiyla aralari iyi bayagi. ama bize girmiyor bu biyoloji hocasi :( yaa ders anlatiyoms.. bununla nasil baglanti kurabilirim kii . bana da boyle ders anlatsa keskee.. bir de bir yerde tek basina otursa yanina gidicem . tek basima belki gidemem de arkadaslarimla falan giderim ama tek basina da hic oturmuyor.. ta hizlica koridordan geciyor ya da toplu erkek gruplariyla dolasiyor.. aslinda amacim tanismak da degil .bir beni fark etse. gorse. olmuyooor.. beni nasil farkedebilirki yaaa :( :(

bak canım arkadaşların yanından geçerken adını sesli söylesinler veya şakalaşırken seni önüne itip aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy çilekliturtam afedersin filan iyimisin sen o arada başını kaldın asıl siz aferdersiniz fialn de böyle bikaç gün kendini göster sonra iştedeki oooooffff ya şu fotosentezi hiç anlamadım filan yap :40: :3: bu biraz aptalca olabilir ama bana fotosentezi anlata bilek varmı diye biraz sesli söyle zaten o seni fark etmiş olacak hem biyolojiylede ilgili ............ :53: aaaaaaaaaaayyyyyy bende acayip senaryo yazıyomuşum yaaaaaaaaaa isteğim olr sen de kendini gösterirsen mutlu son biraz yorulcan ama :38: bide bu olrsa senin iş tamam şekerim :62:

Back
X