- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi cilekliturtam11
soylersem kucuk dusmezmiyim..ben o cocuga asigim ama o bana bakmiyo bile.arkadasima bakiyo gibii.ama bn yanlarindayken bakmiyp cocuk bunaa.anlamadm ki.bunlarmi abartiyo.ama bakilan deil de onun yanindaki rkadasm tek ikimiz varken sordum..uzun uzun bakti diyo..peki ikisine demi aoyleyim yada hangisine soyleyim..
h
hani biz bi ara takip ediyoduk ya bunu. o yuzddn baktiii falan diyolar bu arada
aman bırak çocuğu tek yakala deki sana bir şey söylicem ama dalga geçmicene şerefin üzerine yemin et çocuk birşeyler anlar zaten daha sonra deki seni ayşe değil ben seviyom olanı biteni anlat durumunu arkadaşlarının nasıl üzerine geldiğini deneme şansınızın olup olmadığnı yemin ettiya hani kanıt istiyosan diye defteri ver ve sonunda deki ya bana ümit ver yada senden ümidi kesmeye çalışayım en azından bir süre birbirimizi tanıyalım bu arda isz takip ediyosunuzda arkadaşların niye takip ettiğinizi bilmiyorlar mı ??? bu arda canım dobra olmak gerekirse arkadaşların nefes alsa yeter gözüyle bakıyo heralde millete baksana 1. gün şu sana nasıl baktı; 2, gün ayyy sana ne kadar uzun süre baktı ;3, gün kızz çocuk sana nasılda içli içli baktı valla bizim kız meslektekiler bile bir çocuğu 1 günden fazla konuşmuyor