- 20 Şubat 2010
- 33.160
- 6.416
- 773
Hakkınzda hayırlı olsun kardeşim ne diyeyimm.. En kısa zamanda çözülür inş probleminizz..
Herkez heyecanlanıyor ama asıl heyecanlaması gereken kişi heyecanlanmıyor nedensee ?? Çocukta tık yokk
Nasıl çocukta tık yok yau ?
Konuşmuyor musunuz yoksa çok rahat mı geliyor sana konuştuğunuzda ?
O da çok heyecanlıdır eminim ki. O da acaba ne giysem, hangi parfümü kullansam, ne desem, nasıl konuşsam diye gece gündüz düşünüyordur. Eminim buna. :)
Konuşmuyoruzz
perşembeden beri hiç konuşmadık, şuanda yine facebookta ama bana yazmıyorr..
Geçen hafta pazar gününü iple çekiyorum demişti ama biz kavga edince bütün hevesi kaçtı sanırım şimdi yüzüme bile bakmıyorrr :26:
Aaa...
Sizin gerginlik benimkinden betermiş. :O
Şaşırdım gerçekten.
Ee sen yazıp sorsan bi şeyler ? Bak şu anda aranızda bir şey oluşma aşamasında sadece.
O yüzden çekinme. İçinden geçeni söyle ona.
Ben bi gün biriyle buluşacaktım. Çocuğu nasıl ikna ettim bi ben bilirim. Naz yapıyordu resmen.
Ben onu ikna etmeye çalışarak kendimi küçük düşürmüşüm gibi oldu amaaaa sonra buluşunca, öyle bir tavır aldım ki, gayet ağır bir kız olarak çıktım karşısına. Bu bi afalladı, sonra aşık olmuştu zaten.
Yani köprüyü geçene kadar her şey ... Şu durumda senin çekinmene hiç gerek yok.
O şimdi ne düşünürse düşünsün buluştuğunda zaten sen ne olduğunu ona göstereceksin. Nasıl bir insan olduğunu yani.
O sebeple bu kısımda cesur olmak şart. İstediğini al.
Yaa ben boluna sinir yapmıyorum burdaa
Hayatta atmam söz verdi görüşeceğizz. Geçen hafta o kadar söylendi ben sözümün eriyim söz verdim mi tutarım diye şimdi tutsun bakalım sözünü
Hoş tutmazsada kendisi bilirr
İyi bakalım. Umarım problem olmaz.
Yine gelirim topiğine. Hadi şimdilik muckluyorum seni.
Araliklarla takip etmeye calisiyordum bende konunu.
Bulusamadiniz mi? Problem falan olmus galiba konusmuyorsunuz bile sanirim
Eger o ilgisini kaybetmisse zorlamanin anlami yok, basindan bitmesi daha bile iyi eger olmayacak birseyse.
Sizde cok ustune dusmeyin bence
E yinede bir sorabilirsin yarin hala gorusecek miyiz diye. Onceden verilmis bir soz var sonucta, hic olmamis gibi yoksaymak cok mantiksiz
Burda icin icini yiyecegine, ona bir kelime yazip ne olup ne bittigini ogrensen, yarin icin olan planlari sorsan ne kaybedersin?
canım bence de bi cümle yaz kısa ve öz: ''bi sorun mu var'' de..
Gorusemeyiz derse siler atarsin kafani da mesgul etmez.
ama boyle bi suru soru isaretin var..
Naber yabanci? flan diye konusmaya girsen bulusmadan bahsetmeden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?