Böyle bi tez verilmiş olabilir arkadaşım bak psikoloji çok kapsamlı herşeyi içerebilir. Aldatan aldatılan mağdur katil işkence gören tecavüz edilen vs... Arkadaş doğru söylüyor demiyorum ki doğru da olabilir ama mantıksız şeyler söylemiyo
Ayrıca bu Kazen'e Mune'ye ve moderatörlere burdan bildirimimdir.
Ben bu siteye üyeysem iznim olmadan benim yorumlarım üzerine deney, tez vb hazırlayan kişiler hakkında
yasal olarak gerekeni yapıp, üyelerinin siteye olan güvenini ve güvenliğini sağlamalıdırlar.
gereğinin yapılmasını rica ediyorum
Gozlemsel arastirma mi yapiyorsun vaka kontrol mu kesitsel mi cozemedim ama eminim ki kaliteli universitelerde kadin siteleri uzerinden yapilan arastirmalar zannettigin gibi pek alkis almaz :) topluma in anket yap hocalar sordugunda elinde verilerin olur kapi gibi demografik bilgilerin olur kadin sitelerinde arastirma yapip guldurme kendine hocalari :)
Ben bu siteye üyeysem iznim olmadan benim yorumlarım üzerine deney, tez vb hazırlayan kişiler hakkında
yasal olarak gerekeni yapıp, üyelerinin siteye olan güvenini ve güvenliğini sağlamalıdırlar.
O şu anda master yapıyo hatta :) Bilmiyorum arkadaşın yazdıklarını çok okumadım. Bilerek böyle bi yol seçmiş öyle bi tarz seçmiş olabilir. Uyduruyor da olabilir tabi :) Emin olmamız imkansız. Boşverin gitsin öyle ya da böyle hepimizin kendine göre bi düşüncesi bakış açısı var. Ve hayatlarımızda bunu uygulayacağız :) Gerisi boş :)
Böyle bi tez verilmiş olabilir arkadaşım bak psikoloji çok kapsamlı herşeyi içerebilir. Aldatan aldatılan mağdur katil işkence gören tecavüz edilen vs... Arkadaş doğru söylüyor demiyorum ki doğru da olabilir ama mantıksız şeyler söylemiyo
Ben size katiliyorum.Tez hazirllamak bu kadar basit olamaz.lise ogrencisinin donem odevini googlede aratip kopyala yapistir yapmasi kadar basiitlestirmis tez calismasini.
birde tez bu herkesin başından geçti ilk okul dönem ödevi deilki pcden bilileri bi araya topla çıkart götür bu ney böyle ya ahahahaa hiç güleceğim yoktu tez dedi yaa resmen birde Bilkent çandır mı ne yazmış ya orda koptum ben
bayanlar hepinize çoook teşekkür ederim..sinirlerinizi bozmuş olabilirm.ama daha fazla uzatmak istemiyorum..şuan belki bana kızacaksınız ama tez ödevim için çook yardımcı oldunuzgerçekçi bi olmak zorundaydım yoksa bu yorumları fikirleri ve bilinç altındakileri çıkaramazdım...
ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır)daha ne kadar yazabilirz bılmıorum anlamak istemıyorlar sanırım tabikide tezi yazmak için sadece burası bızım için tek yer değil..burası eglenceye döndü zaten dün birkaç kişinin yorumundan sonra...kimse salak degil burda yazdıklarınızı teze geçirecek..
Bu üyeyi Kazen beyin araştırmasını rica edin hanımlar, söylediği gibi o da yalan değilse tabii, Bilkent üniversitesine isim soyadıyla şikayettte bulunursunuz.
Terbiyesiz! Birde dalga geçiyorlar konumuzu kapatın, üyeliğimizi silin diye bildirim yapmış!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?