Ben olmadim ama olanlar mutlaka vardir, tanidigim biri oldu mesela.
Lakin bu konunun bu baslik altinda ne isi var? Bir derdim vara tasinmali bence, ya da tasinmamali cunku gunun Vurun Kahpeye materyali olabilirsin sekerim, dikkat!
ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...
ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...
nişanlısınnız ama evli birine mi aşık oldunuz? kusura bakmayın ama ben o çocuğa üzülüyorum en çok bir de nişanlınıza ve aşık olduğunuz adamın eşine.
bu tip olaylar namus meselesi falan değil de insanlık meselesidir. kişilik meselesidir bana kalırsa, nişanlısınız demekbir insanla hayatınızı birleştirmek üzeresiniz demektir ve karakter sahibi bir insan karşısındaki insanı sevip ona değer veriyorsa dünyadaki tüm erkekler erkek olmaktan çıkmış gibi gelir, o bi erkeğe erkek gözüyle bakmaz.
aynı şekilde karakter sahibi bir adam da, parmağındaki yüzük kime aitse, kalbinin sahibi de o olmalıdır. yüzüğün hakkını veremeyecekse o adam sadece def olmalıdır.
tepkim olumsuz ve büyük..
çünkü arada bir çocuk 2 masum insan var. yazıktır. günahtır.
sadece hayranlıktı ileriye gidileceği uç bir rüyadı aklımdan bile geçmemişti.ne benim ondan ailesini yıkması gbı bı ıstegım var nede onun.nişanlıma değer veriorum mukemmel biri ama bazı şeyler için çok hızlı karar verdim..aşk başka bişey hanım efendi kişilik mantık hiçbişey tanımıo..aklın hayır diyor ama kalp sürüklüyor
Nişan öncesimi,sonrasımı aşık oldunuz o adama!!
sadece hayranlıktı ileriye gidileceği uç bir rüyadı aklımdan bile geçmemişti.ne benim ondan ailesini yıkması gbı bı ıstegım var nede onun.nişanlıma değer veriorum mukemmel biri ama bazı şeyler için çok hızlı karar verdim..aşk başka bişey hanım efendi kişilik mantık hiçbişey tanımıo..aklın hayır diyor ama kalp sürüklüyor
yuva yıkarak yuva kurulur mu .
bugün siz birisinin yuvasını yıkarsınız ,yarın aynı şey sizin de başınıza gelir
şimdiki nişanlınızla evlenmediğinize de pişman olursunuz.
aklınızı başınıza alın ve bu sevdadan vazgeçin,hayatta herşey sevmekten ibaret değil .
akıllı ,mantıklı ve en önemlisi vicdanlı olmak lazım .
o ufacık çocuğun ne suçu var .
ayrıca siz bu adamla birliktemisiniz o kısmını yazmamışsınız
kesinlikle akıl hayır der kalp sürükler seni çok iyi anlıyorum
ne benım onun yuvasını yıkma gbı bı ıstegım var nde onun.vicdanım elvermıyor kendı ıcımle çatışmaktan sureklı kımseylede konusamdgm ıcın buraya uye oldum :/ evet birlikteyiz ama cinsellik dışı..
nişandan baya sonra 6 ay gbı bı sureden sonra...nişanlım çok çocuksu ben daha olgunum dusunce bakımından hareket bakımından sureklı onu yonlendrmek zorunda kalıorum bu yuzden.kendım olgun dusundgum ıcın erkeklerde gec olgunlasıor bu yuzden daha oncekı hayatmdada 5 yaş buyukluk olmustu cıktıgım kişiyle...ve uzun zamandır aşk dıe bısey kalmamstı hayatmda kı böle bırsey oluncaya kadar ...
maleseeef öyle bnm gbi bırının payaşımlarına ihtyacım var.empati kurarak cevaplamalrını isterim.çünkü bu durum bnm en karşı çıktıgım bir duurmdu ama başa gelmediğince anlayamıyormuş insan.vicdan kalp akıl arası çekişilip durmak çok zor....nereye kadar sürecegini bilmiyorum bazen bırakmalısın dıorum ama yapmaıorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?