Bence adam nisanlisi tarafindan aldatildigini ogrense birak yapamamayi falan bi de sadaka dagitir fakire.
Konu sahibi bayan,karsinizdaki adam karisini aldatan yalan soyleyen karaktersiz ve "size olan aşk"inin arkasinda duramamis bi sünepe.nesine asik oldunuz anlayamadim.
Biraz zeki olan kadinlar,maddi ve manevi hicbir guzellik elde edemeyecegi işe 1 dakikasini bile harcamayi kayip olarak gorur.akilli kadinlar karsiliginda bir hic elde edecekleri iliskilere kalben emek vermezler,cunku onlarin vakitleri de sevgileri de dakikalari da kiymetlidir.soyle dusun.ben cok akilli bir kadinim,bir erkegin basinin taci olmayi isterim,tum askini bana versin,tum vaktini bana harcasin,butun parasini benim icin harcasin,esi olarak tum haklari bana ait olsun.bunlari elde edemeyecegim iliski icinse tirnagimi bile kipirdatmam.cunku bir sekilde zamanin alehime isledigini biliyorum.
Size gelince..birakin bu soylediklerimi dusunup uygulamayi eminim ki ne demek istedigimi tam olarak anlamadiniz bile..malesef akilli bir kadin degilsiniz

simdi vasat zekanizla yazdiklarima sinirlenebilirsiniz.iyi aksamlar :)