Aşk Meselesi Ne Yapmam Lazım? :(

17 yaşında bir çocuğa aşık olmak. Ailesi onu okula, öğretmenlere emanet ediyor. Ne biçim insanlar var. Annene söylesen sadece, o bakar icabına. Ama şikayet falan da edilemez. Nasıl ispat edeceksiniz ki.
telefonu varmış mesajları falan varsa edebilir rahatsız etmeye devam ederse diye düşündüm ben

Anlaşıldı. Şimdi

Madem senin gönlün yok adamdan uzak dur..sakin yüz verme.....yüz göz olma.....o yaklaşmaya çalışırsa kaç.....olmazsa okulunda rehberlik hocasina ya da en güvenliğin bir hocaya mutlaka ama mutlaka anlat......mutlaka.......bak bunu söylemen şart ama güvenliğin icin bir hocaya mumkunse bayan olsun .....

1. soru matematik öğretmeninin telefonunun sende işi ne 2. si hiç gerçekçi gelmedin 3. sü eğer gerçeksen durma ve git ailene söyle kimseye güven kalmadı arkadaş

Böyle olanlar var ne yazık ki. Benim ortaokul öğretmenim vardı. Ortaokul nedir ya kaç yaşında olur insan. Sürekli öğrencileri ile aşk yaşıyordu. Hatta biri ile ilişkiye girmiş, kız intihara kalkışmıştı. Sonra bu öğretmenim başka bir öğrencisi ile aşk yaşamaya başladı. Kız lisede okuyordu, ve kızın eski sevgilisi hem kızı hem de öğretmenimi öldürdü.

bende bilmiyorum bana karşı olan tavırlarıyla dalga geçiyordu arkadaşlarım. çünkü okulda da benle özel olarak ilgileniyordu hep. ben sadece gülüyordum umursamıyordum. böyle olunca çok şaşırdım

Güvenilir bayan öğretmene hatta mumkunse şimdi anlat.

gerçekten mi ya ben fazla iyi niyetliymişim meğer hiç aklma gelmez ya allah korusun bu insanlardan

Anlaşıldı anlatmak zorundasın bunu mutlaka.....onun yaşındaki biri ona güzel bir dille anlatır. ....müdürleri arayalim hemen aldirsinlar okuldan kurtul.ver numarasini okulun.....benim mudur tanıdık var özelden yaz bana.......

Bizkn de bir matematik hocamiz vardi. Böyle seyleri her yil bir ogrenciye söyler onunla takilirdi. Bu arada adam evli ve cocukluydu. Kizlarda aptalliklarina doymuyorlardi.
Hemen irtibatini kes ve hic bir sey olmamis gibi davran..
gerekirse okul idaresini bilgilendir. Bizim okulumuzda siniflar karma değildi ve erkek siniflarina verdiler idarenin haberi olduktan sonra cok daha fazla dikkate aldilar adamin davranislarink

Öncelikle ona aşk değil sapıklık denir.

Bir daha ararsa veya rahatsız ederse istemediğini, iletişime devam ederse kayıtları idareye vereceğini söyle.
Ama çok da boş atmamaya bak, mesaj atarsa arşivle, ararsa ses kaydı al.
Ve ailene söyle.

Bu uyarıda sonra da ararsa direkt idareye ve savcılığa git ailenle.
Hatta en iyisi hiç bekleme bunları yapmak için.
Adam bildiğin sapık çünkü, uyarılmayı hak etmiyor.

Aşk meselesi değil pedofili hikayesi bu.
Okulda ki rehberlik hocana veya müdüre şikayet mutlaka. Böyle insanlar barınmamalı rahat rahat.

Ne deli cesareti arkadaş ya? Sen senelerce uğraş didin öğretmen olacağım diye sonra çocukların peşine düş.

Hemde laf olmadan biter niye mi çünkü bir duyulur önce mudur tehlikeye girer buna göz yumduğu için
......

Öğretmeninin kulagini çeker senin değil yanlış anlama....

Okul müdürüne söyle gerekeni yapacaktır zaten.

Eğer bir öğretmen öğrencisine bu gözle bakıyorsa(doğru söylüyorsan ki sanmıyorum) o kişinin sapık olduğunu düşünüyorum. Başka bir şey de gelmiyor aklıma. Adamı şikayet et.

Henüz reşit sayılmayan birine yaşça büyük bir eğitimcinin bunu yapması sübyancılıktır.
Eğer konu gerçekse yapılacak şey şu: sizi idareye şikayet ederim deyin.
Kolay değil öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…