telefonu varmış mesajları falan varsa edebilir rahatsız etmeye devam ederse diye düşündüm ben17 yaşında bir çocuğa aşık olmak. Ailesi onu okula, öğretmenlere emanet ediyor. Ne biçim insanlar var. Annene söylesen sadece, o bakar icabına. Ama şikayet falan da edilemez. Nasıl ispat edeceksiniz ki.
Yarın dersimiz var öğretmenle. Adamın yüzüne baka
ben temel lisede dershane öğretmenleriyle okuyorum sayısal öğrencisiyim soru çözümleri yapıyoruz sadece matematik değil diğer öğretmenlerimin de var numarası. ben burada aileme söylemeden olay okula yayılmadan nasıl halledebilirim diye yardım istedim sadece.
1. soru matematik öğretmeninin telefonunun sende işi ne 2. si hiç gerçekçi gelmedin 3. sü eğer gerçeksen durma ve git ailene söyle kimseye güven kalmadı arkadaş
telefonu varmış mesajları falan varsa edebilir rahatsız etmeye devam ederse diye düşündüm ben
bende bilmiyorum bana karşı olan tavırlarıyla dalga geçiyordu arkadaşlarım. çünkü okulda da benle özel olarak ilgileniyordu hep. ben sadece gülüyordum umursamıyordum. böyle olunca çok şaşırdımsen niye yayilmasindan korkuyorsun o korksun cunku yayilirsa mesleki tehlike var ayrica bana hic inandirici gelmedi sen seviyorsunda kafanda boyle kuruyor olabilir misin 27 yasinda is guc sahibi adam cevresinde hic mi kiz kalmamis subyanci mi bu adam ne
gerçekten mi ya ben fazla iyi niyetliymişim meğer hiç aklma gelmez ya allah korusun bu insanlardanBöyle olanlar var ne yazık ki. Benim ortaokul öğretmenim vardı. Ortaokul nedir ya kaç yaşında olur insan. Sürekli öğrencileri ile aşk yaşıyordu. Hatta biri ile ilişkiye girmiş, kız intihara kalkışmıştı. Sonra bu öğretmenim başka bir öğrencisi ile aşk yaşamaya başladı. Kız lisede okuyordu, ve kızın eski sevgilisi hem kızı hem de öğretmenimi öldürdü.
Okul müdürüne söyle gerekeni yapacaktır zaten.Merhaba ablalarım. Konudan da anlaşıldığı gibi bir aşk meselesi var. Ben 17 yaşındayım ve matematik öğretmenim bana aşık olmuş. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aramızda 10 yaş var. Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?