telefonda konuştuk cuma günü kendisi söyledi.Dogrumu anladim Matematik ogretmenin sana asik olmus ?
Kendisimi soyledi ?
anlayışlı değiller yarın okulum var ve dersimiz de varNasıl yani??? Güzel yavrum bu bir kaç türlü sonuca varacaktir eğer annen anlayışlı ise hemen ona söyle. .....yoksa burada da bir çözüm buluruz
ben temel lisede dershane öğretmenleriyle okuyorum sayısal öğrencisiyim soru çözümleri yapıyoruz sadece matematik değil diğer öğretmenlerimin de var numarası. ben burada aileme söylemeden olay okula yayılmadan nasıl halledebilirim diye yardım istedim sadece.1. soru matematik öğretmeninin telefonunun sende işi ne 2. si hiç gerçekçi gelmedin 3. sü eğer gerçeksen durma ve git ailene söyle kimseye güven kalmadı arkadaş
Birinci sonuç tabiki gönül bundan yanadır. Fazla dedikodusu mahal vermeden gelir ailemden ister söz nisan falan ailenle Rıza verirse olur ama adam saplantı halinde seviyorsa aileni araya koy ya da sen karşına al bu işi hemen el atsınlar ya da sen konuşarak sonlandı. bitsin bu iş ilerisi tehlike.
istemiyorum de adama direk kusura bakmayın benim için okul daha öenmli de eğer rahatsız etmeye devam ederseniz sizi idareye şikaret ederim diyede tehdit et hatta hiç bişey yapamaz devam edersede korkma git şikayet et sonra suçsuzken suçlu durumuna düşersin adam derki o bana iftira atıyor falan o yüzden ailene söylemen daha doğru olur yada sevdiğin bir bayan öğretmen yada rehber öğretmenine durumu anlatabilirsin korkma yani ama konuşmazsan suçlu sen olursunYarın dersimiz var öğretmenle. Adamın yüzüne baka
ben temel lisede dershane öğretmenleriyle okuyorum sayısal öğrencisiyim soru çözümleri yapıyoruz sadece matematik değil diğer öğretmenlerimin de var numarası. ben burada aileme söylemeden olay okula yayılmadan nasıl halledebilirim diye yardım istedim sadece.
yarın dersi var konuşucam o yüzden. yayılmasından korkuyorum sadeceistemiyorum de adama direk kusura bakmayın benim için okul daha öenmli de eğer rahatsız etmeye devam ederseniz sizi idareye şikaret ederim diyede tehdit et hatta hiç bişey yapamaz devam edersede korkma git şikayet et sonra suçsuzken suçlu durumuna düşersin adam derki o bana iftira atıyor falan o yüzden ailene söylemen daha doğru olur yada sevdiğin bir bayan öğretmen yada rehber öğretmenine durumu anlatabilirsin korkma yani ama konuşmazsan suçlu sen olursun
yayılırsa yayılsın suçlu sen değilsin ki neden korkuyorsun onunla konuş ama rahatsız ederse korkma şikayet et adam karaktersiz daha reşit olmayan birkıza göz dikmiş daha lise yani orasıyarın dersi var konuşucam o yüzden. yayılmasından korkuyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?