Aşk Meselesi Ne Yapmam Lazım? :(

Bir mesleğini daha kötüye kullanan pislik daha!!!
Daha reşit olmamış kıza böyle yazan adam meslekten men edilmeli!!
Kesinlikle hemen müdürüne ve ailene bildir.
Korkma ve çekinme ve utanma.
Sen akıllı kızsın belli kapılıp saçma sapan şeyler yapmıyorsun ama saf bir kıza yaklaşabilirdi. Hemen savcılığa da bildirin bence mesaj falan varsa.
Ayrıca burada niyeti ciddiyse falan diyenlere de pes diyorum. Okuldaki öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişki hiç sağlıklı değil üstelik buradaki kızcağız daha reşit bile değilken nasıl akıllar veriliyor anlamak mümkün değil.

Yarın mutlaka okulun rehber öğretmenine gidip durumu anlatın ve müdürle görüşmek istediğinizi söyleyin. Mesajları silmeyin. Gerekeni yapacaklardır.

Bu adam net sapik ya. Bu konu yayilmaz yayilirsa mesleki açıdan kendisi zarar gorur ustelik reşit bile değilsin sikayetci olma durumunda adamin siciline isler is falan bulamaz

Hayır diycen bu kadar basit
Olay yayılırsa da yayılsın sanki sen suçlusun.

Güzel kardeşim o hocadan uzak dur. Ya müdüre söyle ya da rehber hocana hangisine Söyleyebilirsen artık. Yazık olur iyi bir hocaydi falan diye düşünme sakın. Bu konuda çekingen olma lütfen. Şikayet et.

Şikayet et. Ogrencisine asılan herkese asılır.

17 yaşında ki kıza evlen nişanlan diyen zihniyeti hiç anlamadığım gibi öğrencisine aşığım diyen öğretmeni de hiç anlamadım. bana inandırıcı gelmedi uzak durmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…