Surekli cikmazda olan iliskimden bahsettim aslinda burda. Esas sorunun aramizdaki 3000 kmlik mesafenin olmasi oldugunu anlamak cok da zor degil. Onu cok seviyorum gercekten cok... Onumde iki yol var.. Kisaca anlatmak istiyorum siz ne yapardiniz ve ben ne yapmaliyim?
18 yasindayim yurtdisinda yasiyorum lise 2 yil sonra bitiyor. Ailem ve ben hep ingiltere de universite okuyacagimin hayallerini kuruyoruz. ama benim kafam artik cok karisik. 2 bucuk senelik bir iliskim var, bu kadar mesafe olmasina ragmen inanin bigun konusmasam gozume uyku girmiyor. Yani cok asigim.
Ingiltere de egitimime devam edersem en az 5 6 yil bu sekilde surdurebilirsek birbirimizden uzakta beni beklemesi anlamina geliyor. 6 yil bu sekilde yurutebilirmiyiz inanin bilmiyorum o kadar yiprandik ki.. Sadece yazlari gorusuyoruz 30 gunden az bir sure icin hem de... Simdi ogrendim ki oss ye girebiliyormusum okul derslerimden sonra bir de oss ye hazirlanmaya calisiyorum ve kazanmak istedigim bolumler gercekten zor. Tek basima calisarak ne kadar yapabilirsem yapmaya calisicam.
Liseden alacagim diplomayla ingiltere de daha iyi bolumlere kolaylikla girebilirim ders notlarim yuksek.
Ama benim istedigim onunla mutlu bir hayat surmek:) ve inanin avrupa yi hic sevmiyorum...
Bir yandan da Onu cok seviyorum
onsuz gecirdigim 11 ayi ben bilirim sadece ders calisiyorum
Simdi siz olsaniz Ask i mi tercih ederdiniz yoksa daha iyi bir egitim i mi?
Benden cok daha tecrubeli ve mantikli bir sekilde dusunecek olanlar ve bana yardim edebilecek olanlar vardir eminim. Ben hep kalbimle hareket ettim simdiye kadar ama pisman olmaktan cok korkuyorum. Ne olur bana yardim edin
:2: