- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
sen ingiltere de ünv.ye başlaman çok daha iyi olur. ünvye başladıktan sonra türkiyede ki ilgili bölüme geçebilme şansın var diye biliyorum. bunu bir araştır okuduğun bölümün trdeki denkliğine girebiliyorsun sanırım. araştır ve eğer varsa kesin böle bişey o şekilde yap. össyle uğraşmazsın hem.
ama muhakkak eğitim şart. sakın okulunu yarıda bırakma
Bide bu var... Hem o da universite de universiteyi bitircek 4 yil sonra askere gitcek ondan sora bis bulcak zaten 6 yili bulacak.. Yok ama sanirim cevresinde gorduklerine de ozeniyor olabilir.. Ne biliyim anlatiyo mesela sinifinda bi cift varmis falan.. Oyle istiyor.. E sanirim en dogal hakki da yani insanin sevgilisini yaninda istemesi. Istemese anormal olurdu.. Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum
Konuyu sevgilime actim 1 2 yildan bahsetmiyoruz ne bileyim ben orda senin baska birisine asik olmayacagini diyor. O da bundan korkuyor yani... Cok uzgunum... Keske hersey daha kolay olsaydi..:85:
Yatay gecisi arastirdim biraz 1 2 kisilik kontenjanlar var ve cok az bolum icin var. Gecis yapma olasiligim oss yi kazanma olasiligimdan cok daha dusuk gibi gozukuyor.
akışına bırak biraz. bırak o düşünsün sen hayatına bi yön çiz o sana uysun.
ben aşkı seçen biri olarak bunun acısını çekiyorum. üni. mezunuyum ve asgari ücretle tüm gün didiniyorum ve sonuç hayal kırıklığı.o kadar kırdı ki beni.. belkide benim için en hayırlısı buydu. sadece şükrediyorum daha kötüsüde olabilirdi...
sen yoluna bak o olmasaydı nasıl bir gelecek çizerdin kendine.. eger o çok istiyorsa o sana göre davransın..bu arada yılda 1 kez gördüğün birini her gün görmeye başlayınca onu gözünde çok büyüttüğünü anlayacaksın..
Bu kararim yuzunden de benden ayrilmaya kalkarsa, hayatimi onun icin degistirmekle ne kadar sacma birsey yapmak uzere oldugumu anlamis olurum. Bekleyemiyosa yeterince sevmiyordur zaten degil mi..
Bakalim zaman ne gosterecek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?