Aşk mıdır bu bilemiyorum

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.116
658
Ah kızlar bi derdim var sormayın gitsin benim kalbimi biri çaldı sanırım:ecrin_bebek: İş yerimizde biri vardı ilk işe başladığımızda dikkatimi çekmişti ama yakışıklı ve kendini beğenmiş sandığım için ilgilenmemiştim o sürekli bakıyordu bana Neyse daha sonra kavgalarımız oldu hemde büyük denecek derecede iş yüzünden sürekli tartıştık ondan o sıralar nefret ediyordum sürekli azarlıyordu Zamanla düzeldi bana iyi davranmaya başladı benim tutumum değişmezken o yediğini bölüşmeye bana yardımcı olmaya başladı tabi bu duruma şaşırıyordum ama yine ilgilenmiyordum zamanında çok kırmıştı beni Bakışları değişmişti bana sanki anlamlı anlamlı bakmaya başlamıştı odaya girip çikıyordu sadece benim yerimde olup olmadığıma bakıyordu ve gidiyordu(yada ben öyle düşünüyordum) Sudan sebeb bahanelerle yanıma gelmeleri artmıştı bende zamanla ona karşı bişiler hissetmeye başladım bu durumum iki aydır var Doğum gününü öğrendim gittim hediye aldım numarasını da birinden buldum süpriz olsun diye msj attım hediyesini verdim ama o benim doğum günümü unuttu Olabilir dedim belki daha sonra küçük bi hediye alır diye bekledim tabi almadı geçen yanımdaki abla şal almış bende ona pembesi çok güzel demiştim bunu duydu o ablaya pztesi gidelim bi tane de sineme alalım hediyem olsun dedi:1shok:Tabi havalara uçtum bunu duyan diğer abla da sinemin ne özelliği var da ona alıyorsun bize niye almıyorsun dedi şakasına oda bozuldu ne diyeceğini şaşırdı ve gitti
Neyse gel zaman git zaman pztesi geldi ben akşama kadar bekledim düşünür alır diye şal fln yok ortadaişin garip yanı artık ne odyaa giriyor ne bakıyor
Bugün kendi kendime karar aldım görmemeye duymamaya çalışacağım daha da büyümeden unutacağım diye sabah gördüğümde biraz sert tepki verdim akşam görmemezlikten geldim tabi o farketti akşam üstü yanımıza geldi konuşmaya çalıştı ben soğuk davrandım neden bilmiyorum o sıra da yanımdaki abla fala bakmıştı bana fincan duruyordu masada
fincanı aldı

Seni biri sevecek hemde çok sevecek dedi
_Bi tane asker görünüyor bi asker var dedi:1shok:
_Sevdiğinle yolların ayrılacak dedi

Fala bakmayı bilmiyor öylesine salladı bakalım ne varmış diye espri olsun diye ama ben bu söylediklerinden bi anlam çıkarmaya çalışıyorum
Şimdi espri de olsa neden bi tane asker var dedi??Başka bişi de söyleyebilirdi espri olsun diye
Niye sevdiğinle yolların ayrılıyor dedi?(Bu sözün ardından ona benim birlikte olduğum biri yokki ayrılsın dedim oda illa erkek olması gerekmiyo sevdiğin biri de olabilir dedi lafı çevirdi)
Ve Niye BİRİ SENİ ÇOK SEVECEK DEDİ?
Ben bunlara takıldım kaldım neden böyle oldu kızlar siz olsanız napardınız?Çok akıllı uslu beyefendi biri ve yakışıklı odaya sürekli avukatlar giriyor ve öyle güzel avukatlar var ki kesin onlardan biri buna aşık olmuştur eminim buna bu yüzden ona bişi demeye cesaret edemiyorum unutmaya çalışıyorum

size böyle davranan bu durumda olan birine nasıl davranırdınız ve bu faldan ne çıkardınız

Cnm bence bu kişi sana duygularını açmadıkça sen bişey yapma eskisi gibi davran işte hihoyyyt
Eğer seni gerçekten seviyorsa zaten yakın zamanda sana söyler :jeyyar:
Fal işine gelince anlamam böle şeyleri benneyaptımki

Kız bu hangisi?

Biri daha vardı o bu mu? Başkası mı?

Ben takip edemedim epeydir :)....

İçerik nedeniyle konunuz “ Aşk hikayeleri“ bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

canım sana ilk olarak söyleyeceğim ve en önemli şey ; o kadar ince ayrıntılara takılmaman gerektiği... bir de karşındakinin erkek olduğunu unutma ve sakın ondan bişey gelmeden sen adım atma... tamam bazen oldukça korkak oluyorlar ama o bir adım atarsa sen asla 2 adım atma...

doğum gününü unutmuş olabilir... erkekler pek hatırlamaz zaten o günleri... ama sonra telafi etmeye çalışmış... ama anladığım kadarıyla diğer abladan da çekinmiş... o yüzden ona tekrar gidip de şal alalım dememiş... ve odaya da daha az gelmiş...

fal kısmını da takma kafana... ben de arada sırada bakarım arkadaşlarıma eğlence olsun diye... ne var genç bir kızsın duymak isteyeceğin şeylerden biri elbette birinin seni çok seveceğidir... bunu söylemiş olabilir... ya da orda askere benzetmiştir birini ... asker demiştir... yani diyeceğim o ki sadece bu konuda değil her konuda bu kadar ince düşünme ... incinen sen olursun...

özellikle erkekler konusunda hiç ince düşünme... biz ne senaryolar yazarken onlar sadece dikkat etmemişlerdir...

Kız bu hangisi?

Biri daha vardı o bu mu? Başkası mı?

Ben takip edemedim epeydir :)....

Canım o bahsettıgım kısı gecmıste kaldımart fln dı sanırım anlattıgımda
bu daha yenı sayılır ıkı ay oldu olmadı

Kucuk Bocuk canım ne guzel yazmıssın:ecrin_bebek:
Haklısın aslında ırdelememek lazım ama ayrıntıları kacırmak ıstemıyorum eskı hataları yapmak ıstemıyorum
D gunum kasımdaydı tamam unuttu ama sonradan bısı yapabılırdı ben essegım nası unuturum dedı ama ne msj attı ne bısı yaptı
Sal olayına gelınce abladan cekınmıs olabılır oda orda onu demıcektı cok kızdım ona -tatlicadiarzu-
Fal ıcınse bılmıyorum ya oyle dıkkatlı bakmadı fıncana hatta hıc bakmadı ayaktaydı baktı sole sonra bıze bakarak soyledı hanı ordakı kucucuk nesnelerı bıseye benzetmesı ımkansız gıbı cunku fazla durmadı yanımızda
aklıma ıkı sey gelıyo
Ya benı sevmıyo arkadas olarak goruyo oyle salladı
Yada bu 2009 da askere gıdecek onu ıma ettı bırı senı cok sevecek fln dedı sasırdım hatta nerden cıktı dıye:1shok: Askere gıdecegı ıcın ve ıcınde soyleyemedıgı ıcın ıma mı ettı acaba bırı senı sevecek dıye
ay ne bılıyım cozdukce dolanıyor uf keske hıc hareketlerını farketmeseydım eskısı gıbı ondan nefret etseydım o zaman daha cok ustume dusuyordu
belkı ıs ortamı dıye acılamıyor dıyorum ama onceden benım odamdakı bı kıza gayet guzel acılmıs guller bırakmıs gıtmıs soylemıs duygularını hatta kız bunu terslemıs fln ufffff nıye buyuduk kızlar
KESKE HEP COCUK KALSAKTA KANAYAN TEK YERIMIZ DIZLERIMIZ OLSA YUREGIMIZ YERINE

gelsin söylesin mademse hoşlanıyosa niye ortaokul çocukları gibi bişiler ima ediyo ucunu açık bırakıyo gerisini senin hayal gücüne bırakıyo
şuan çok sinirliyim erkeklere zaten o yüzden tarafsız yorum yapamıyorum
boşver bırak sen onu kendi haline
fal muhabbetine de bişiler zırvalamış işte
ben senin yerinde olsam ""püffffff bu ne şimdi böyle derdim""" ya da şuan ki ruh halimden böyle diyorum:)

fallara inanıpta elindeki fırsatları kaçırma derim.gerçekten duygularından eminsen bayan yada erkek olmamız önemli degil!önemli olan yıllar sonra keşke deyipte mutlulugu elimizden kaçırmamak.fallara uyupta hiç sevmedigim fakat sırf memleketlim meslektaşım zengin iyi ailemin istedigi insan diye izdivaç kurmaya kalkan ben allahıma bin şükür son anda sevdigim insanı tercih ettim..zengin degilim kirada oturuyom. fakat gece olupta kocama sarıldıgımda iyiki seninle diyorum bence hayattaki en önemli şeyde bu olmalı bence.tabii mantıgıda hiç bir zaman kenara atmamak lazım. en güzeli ortada buluşmak.dogru kararı verip elini çabuk tutmaya bak. hayat aslında o kadar kısa ki!!!!!!![

Canım o bahsettıgım kısı gecmıste kaldımart fln dı sanırım anlattıgımda
bu daha yenı sayılır ıkı ay oldu olmadı

Anladım canım....

Hakkında hayırlısı olur inşallah bekle bakalım biraz daha...

Bak diğerinde de çok çırpınmıştın demek ki hayırlı değilmiş olmamış...

Sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…