Kucuk Bocuk canım ne guzel yazmıssın:ecrin_bebek:
Haklısın aslında ırdelememek lazım ama ayrıntıları kacırmak ıstemıyorum eskı hataları yapmak ıstemıyorum
D gunum kasımdaydı tamam unuttu ama sonradan bısı yapabılırdı ben essegım nası unuturum dedı ama ne msj attı ne bısı yaptı
Sal olayına gelınce abladan cekınmıs olabılır oda orda onu demıcektı cok kızdım ona -tatlicadiarzu-
Fal ıcınse bılmıyorum ya oyle dıkkatlı bakmadı fıncana hatta hıc bakmadı ayaktaydı baktı sole sonra bıze bakarak soyledı hanı ordakı kucucuk nesnelerı bıseye benzetmesı ımkansız gıbı cunku fazla durmadı yanımızda
aklıma ıkı sey gelıyo
Ya benı sevmıyo arkadas olarak goruyo oyle salladı
Yada bu 2009 da askere gıdecek onu ıma ettı bırı senı cok sevecek fln dedı sasırdım hatta nerden cıktı dıye:1shok: Askere gıdecegı ıcın ve ıcınde soyleyemedıgı ıcın ıma mı ettı acaba bırı senı sevecek dıye
ay ne bılıyım cozdukce dolanıyor uf keske hıc hareketlerını farketmeseydım eskısı gıbı ondan nefret etseydım o zaman daha cok ustume dusuyordu
belkı ıs ortamı dıye acılamıyor dıyorum ama onceden benım odamdakı bı kıza gayet guzel acılmıs guller bırakmıs gıtmıs soylemıs duygularını hatta kız bunu terslemıs fln ufffff nıye buyuduk kızlar
KESKE HEP COCUK KALSAKTA KANAYAN TEK YERIMIZ DIZLERIMIZ OLSA YUREGIMIZ YERINE