Pelinim, Canım..
Ne desem bilemedim.. Biliyordum bir sorun olduğunu ama hiç düşünmemiştim bunun ayrılık olacağını..
Çok güzeldiniz çünkü siz, çok güzeldi aşkınız.. Evren'i de anlamaya çalışıyorum. Onun için de kolay değildir eminim "aile baskısından" dolayı senden, sizden vazgeçmek onun içinde kolay değildir..
Umarım, bu sorunlar düzelir ve mutlu günlerinize geri dönersiniz canım.. Tabi hayırlısıysa...
Çok güzeldik biz... Evet güzeldik Tuğbam. Ama herşeyin hayırlısı.
Bence artık hiçbir yere dönemeyiz. Ne mutlu günlere, ne de geçmişe...
Bitti işte. Bu kadar net. Bende bunu idrak etsem çok iyi olcak.
Sorumluluktan bu kadar korkan biri evliliği kaldıramazdı zaten
Hakkınızda hayırlısını diliyorum
Her şerde vardır bir hayır
Haklısın...
Amin cankuşum, çok sağ ol.
ben asla bir erkege ailesi baskı yapıyo diye sizi terketmesini tasnif etmem yok öyle bişiy...
ertelersin konuşursun vs..
ama asla sevdiginden ayrılmak göze alınmaz..onun kafası karışmış cok seviyosa geri döner dönmesse ayrılmak için kılıf bulmuş derim sadece..
aileler zaten birleştirmek istemiş yanı 1 sene fazl beklemek kimi üzerdiki bunun kararını yine ikiniz verebilirdiniz kimsede karsı gelemezdi onun kafası şişmiş..
Kafası karışık. Söyledim zaten psikolojisi iyi değildi diye.
Ben onu anlıyorum. Ailesini de tanıyan biriyim.
Ben çeyiz alıyorum diye "bugun istemeye gitsek gideriz" gibi bi sürü şey soylemişler. Yoktu oyle bişey ya. Yoktu. Biz ne istemeye cagırıcaktık ne nişan yapacaktık. 2 yılımız vardı bizim.
Neyse.
Onun sorunu beklemek değildi. Bekletmekti. Böyle yaparak beni oyaladağını düşünüyordu...
erkek arkadaşının işi var mıydı?
işi gücü var da ayrılmak istediyse bunun adı şımarıklık.
28 yaşında en erken 2 yıl sonra evlenebileceksiniz yani ortada daha fol yok yumurta yok ama sorumluluktan korkup kaçmış.
sanki sen ona bana burma burma bilezikler tak düğünümüz çırağanda olsun gelinliğimi paristen alalım balayına da phuket adalarına gidelim demişsin gibi muamele yapmış.
neden çıkıyordu seninle acaba?
lisede mi zannediyordu kendini?
belli bir yaştan sonra başlayan birlikteliklerde nihai amaç genelde mutlu bir yuva kurmaktır.
Çok iyi bir işi var.
Evet şımarık biri. Malesef. Öyle yetiştirilmiş. Yine ona kızmıyorum. Ailesi şımartmış.
Onunda amacı mutlu bir yuva kurmaktı. İkimizin hayali de oydu.
Ama kader, kısmet...
sorumluluktan korkan bir sevgilin var gitmesi aslında senin için iyi olmuş .çünkü eğer evlenseydiniz evliliği kaldıramayacak ve huzursuzluk çıkıcaktı .boşanıcaktınız büyük ihtimalle .birşeyin baştan bitmesi daha güzel boşver .sana daha uygun biri çıkar onla mutlu olursun inşş.üzülmene değmez .
"Uygun biri" lafını kabul edemem şuan. Acım çok taze. Düşünmem kimseye de düşündürmem. Belki yine aşık olurum. Ya da tamamen mantık evliliği yaparım bilmiyorum. Ama şuan onun dışındaki herkes "herkes gibi".
bitmeyecek bitemeyecek(inşallah) gibi hissediyorum
Çok sağ ol canım güzel hissin için. Bu yorumun mutlu etti beni. Allah razı olsun...
konuyu okudum ve şoook senin olduğunu sonradan gördüm ve inanamadımmm 
pelimimm nasıl olur ama yaa bende topicte pelinnn arıyorumm günlerdir yoksun demek buymuş sebep 
ama içimden bi ses tekrar beraber olcaksınız diyo ya 
herşeyin hayırlısı olsun yinedee bebekimmm
sen çook ama çook güçlü birisin... !
Sebep buydu canım.
Belki çocukluk olabilir yaptığım ama şuan evlilikten kaçan bir adamı seviyorum ve ben o topicte duramazdım. Belki bu benim için işkenceye dönüşebilirdi...
Hayırlısı Sibelim evet.
Ben şuan güçlüyüm, güçlü görünüyorum. Umarım kendimden bişey kaybetmem!
pelinim ya canımm benim, tahmin ettiğim şey çıktı keşke çıkmasaydı. aynısı benim başıma gelir mi diye bende düşünüyorum açıkcası. Onur'un da ailesi evlenin diyormuş ben zaten istiyorum. hiç zaman belirtmedim. ama bir kaç defa evlilikten kaçıyorsun demişliğim var. onların açısından bakıyorum zor gerçekten zor. ama bizim içinde zor. bizde gözümüzün içine bakan anne babamızın yanından ayrılıyoruz. el bebek gül bebek büyüdük, sorumluluk yok bişey yok, onlarla yaşamak için mutsuzluğu bile göze alıp evlenme işine giriyoruz. kimse haklı yada haksız değil bence. Evren ailesinin baskısını kaldıramamış bunalmış olabilir. ama kısa sürede pişman da olabilir diye düşünüyorum. geri gelmesini ister misin yada gelse herşey eskisi gibi olur mu bilemiyorum. sadece hayırlısını diliyorum senin için, en hayırlısı neyse o olsun. . .
Canım senden tek isteyeceğim HAYAL KURMA. Çünkü herşey bitiyor, herşey gidiyor ama geride onlar kalıyor ya... O çok acıtıyor. Anını yaşa şuan. Sevdiğine işkence de etme sev onu, sarıl. Kolay bulunmuyor bazı şeyler.
Hayırlısı Kıymetlim. Sağ ol...
inanamayan ve şaşıranlar arasındayım

nazar değmiş dedim ilk okuduğumda çünkü gerçekten imrenilecek bir ilişkiniz vardı,o imrenenlerden birisi de bendim

(
Keşke sizi şaşırtmasaydım canım.
Kısmet buraya kadarmış diyelim. Kul çizer kader gülermiş. O hesap...