Aşk tesadüfleri sever, kader ayrılıkları!

28 yaşında koca adama ailesi ne baskısı yapabilirki :53::53::53: çok şaşırdım ve üzüldüm hakkında hayırlısı ama çok çirkin şeyler bunlar ya miğde bulandırıcı sanki evlenme meraklısı baskı yapan biri gibi görmüş ailesi seni ve doldurmuşlar beynini

Ben bir yerlerde yanlıs birşey söyledim de mi yanlış anlaşıldım acaba.. :26:

Canım ailesi bizim evlenmemizi çok fazla istedikleri için biz bu haldeyiz... Yanlış anlaşıldı sanırım:26: Ben değil, ailesi meraklıydı...

ben gerçekten hayal kurmuyorum, eskiden çok hayal kurardım ilk aşık olduğumda. sonra bittiğinde öyle canım yandı ki. hayal kurmamayı öğrendim. şimdi hayallerim hep küçük ulaşılabilir şeyler. mesela haftasonu Onur'un beni yazlığa götürmesini gerçekten hayal etmiştim. annemler yokken saat sorunu olmadan gideriz rahatça diye. ama o kadar işte. gittik mutlu oldum bitti. hep ufacık şeyler. ben 2013gelinleri topiğinde de tahmini bile olsa tarih yazmamıştım, hiç çeyiz adına bişey almıyorum. ben başlarda Onuru istemezken vazgeç demiştim olmıcak o da ben vazgeçmek istemiyorum başkasını istemiyorum benim bütün hayallerimde senin yüzün var artık seni ordan silemem demişti. işte sende bana yarın bi gün Allah korusun olumsuzluk olursa üzülmemem için bu durumda kalmamam için, bu cümleyi kurmamam için hayal kurma diyorsun. boşuna dememişler gelin ata binmiş ya nasip demiş. herşey güzel olucak güzelliğim buna inan. seni çok seviyorumm:29:

sen çeyiz hazırlığına başlayınca ailesi sevgiline kızı oyalıyorsun baskısı yapmaya başladı. ama o hazır değildi. doğru mu?

evet tamam baskı yapmayın hadi evlenelim diyebilirdi, yada bir şekilde anlatılabilirdi. hakkında hayırlısı canım.

28 yaşında olabilir, ama evliliğe hazır hissetmiyorsa kendini inan böylesi daha hayırlı olmuş.

ne yaşadığını sen bilirsin. ben altında başka şeyler olduğunu düşünmüyorum.

ama hiçbir acı ömür boyu sürmüyor. kendine biraz şans ver ve toparlan. keşke 9 gün beklemeseydin yazmak için.

bak buradaki arkadaşların nasıl sarıp sarmalayacak seni :)

Son düzenleme:
Ben bir yerlerde yanlıs birşey söyledim de mi yanlış anlaşıldım acaba.. :26:

Canım ailesi bizim evlenmemizi çok fazla istedikleri için biz bu haldeyiz... Yanlış anlaşıldı sanırım:26: Ben değil, ailesi meraklıydı...

Pardon ya kusura bakma bütün yorumları okuyunca aklım karıştı :37::37::37:hayırlısı olsun senin için gönlünü ferah tut allahtan hep iyisini iste sebat et sabrın sonu selamettir elbet gidecektir sıkıntın tekrar kusura bakma

ben gerçekten hayal kurmuyorum, eskiden çok hayal kurardım ilk aşık olduğumda. sonra bittiğinde öyle canım yandı ki. hayal kurmamayı öğrendim. şimdi hayallerim hep küçük ulaşılabilir şeyler. mesela haftasonu Onur'un beni yazlığa götürmesini gerçekten hayal etmiştim. annemler yokken saat sorunu olmadan gideriz rahatça diye. ama o kadar işte. gittik mutlu oldum bitti. hep ufacık şeyler. ben 2013gelinleri topiğinde de tahmini bile olsa tarih yazmamıştım, hiç çeyiz adına bişey almıyorum. ben başlarda Onuru istemezken vazgeç demiştim olmıcak o da ben vazgeçmek istemiyorum başkasını istemiyorum benim bütün hayallerimde senin yüzün var artık seni ordan silemem demişti. işte sende bana yarın bi gün Allah korusun olumsuzluk olursa üzülmemem için bu durumda kalmamam için, bu cümleyi kurmamam için hayal kurma diyorsun. boşuna dememişler gelin ata binmiş ya nasip demiş. herşey güzel olucak güzelliğim buna inan. seni çok seviyorumm:29:
Sen melek gibisin, kirilgansin. Aslinda seni taniyor gibiyim cunku sende bana benziyosun ve sende terazi burcusun.. :) hayallerin ve beklentilerin ne kadar minik olursa mutlulugun o kadar buyuk olur.
Bende oyleyim. Kucucuk seylerden mutlu olurum. Bence en onemlisi de bu di mi canim? Ne olursa olsun cok klise belki ama biz bisey kaybetmeyiz...
Bende seni cok seviyorum kiymetlim...
sen çeyiz hazırlığına başlayınca ailesi sevgiline kızı oyalıyorsun baskısı yapmaya başladı. ama o hazır değildi. doğru mu?

evet tamam baskı yapmayın hadi evlenelim diyebilirdi, yada bir şekilde anlatılabilirdi. hakkında hayırlısı canım.

28 yaşında olabilir, ama evliliğe hazır hissetmiyorsa kendini inan böylesi daha hayırlı olmuş.

ne yaşadığını sen bilirsin. ben altında başka şeyler olduğunu düşünmüyorum.

ama hiçbir acı ömür boyu sürmüyor. kendine biraz şans ver ve toparlan. keşke 9 gün beklemeseydin yazmak için.

bak buradaki arkadaşların nasıl sarıp sarmalayacak seni :)
O da hazir degildi canim bende degildim. Hani ikimizde de henuz evlenme pozisyonu yoktu. Benim yasim geregi ve de ailem evlenmeme henuz karsiydi. Cunku bir abim var ve o evlenmeden evlenemezsin diye sart kostular. Sevgilim derdi zaman zaman hadi ne zaman evlenecek abin diye. O sabirsizdi bu konuda, ta ki ailesi baski yapana dek. Simdi herkes mutlu olsun iste.
Bana hayatinda baska biri var diyenler bile oldu. Bu nasil soylenebilir, ben onun durustlugune inaniyorum bana yalan soylemez! Aklimda hic cikmayan lafi "ben seni haketmiyorum"
Dusundukce ben, ben olmaktan cikiyorum. Bunun yuku cok agir...
9 gun bekledim... icimin sogumasini bekledim... evet herkes fikir beyan ediyor ki yureklerinize saglik gercekten iyi geliyor okuduklarim.
Pardon ya kusura bakma bütün yorumları okuyunca aklım karıştı :37::37::37:hayırlısı olsun senin için gönlünü ferah tut allahtan hep iyisini iste sebat et sabrın sonu selamettir elbet gidecektir sıkıntın tekrar kusura bakma

Canim ne kusuru estagfurullah... dua ediyorum daha rahat uyuyorum oyle olunca. Sagligim yerinde yanimda bana destek olan iyi bir ailem ve arkadaslarim var. Galiba ben cok sansliyim.

Bugun onu gordum... 10 gun sonra ilk kez! O beni gormedi. Mutsuz ve dalgin bi hali vardi. Zayiflamis... cok uzuldum, ama gordugume sevindim!

Ben yazacak bir şey bulamıyorum.

Zaten konuşmuştuk seninle.

Toparlayamıyorum,özür dilerim.

Dualarım seninle birtanem.:54::54:

pelincim dün okumuştum konunu bugün yazabiliyorum ancak. bu yaşadığına benzer şeyler iben de yaşamıştım zamanında kaanla. erkekler evlilik konusu ciddiye binince korkuyorlar. biz de yanılmıyorsam iki yıldır beraberdik evlilik mevzusu hep konuşuluyordu ama bir tarih kimse veremiyordu zaten daha o zaman atanmamışım bile ben. sadece işleri yoluna koyunca evlenicezdi konuşulan bi gün ortada hiç bir şey yok ayrılmak istediğini evliliğin sorumluluğuna hazır olmadığını evlenmekten korkutğunu evliliğin özgürlüğünü kısıtlayacağını düşündüğünü gibi şeyler söyledi. beni seviyordu ama evlilik korkusundan depresyona girmiş.

bir kaç gün içinde toparladı kendini çünkü ben de senin gibi tamam diyip ayrılmıştım. dayanamadı yalnız kalmaya sanırım, mantıklı konuşunca korkularının yersiz olduğunu da anladı. zaten 3 yıl daha geçti o olayın üstünden biz evlenene kadar. sizinki gibi hadi yarın evlenelim diyebilecek bir durumumuz yoktu çünkü o dönemde.

sen ne düşünüyorsun hala bir şeyler düzelsin konuşulsun halledilsin istiyor musun bilmiyorum ama bana göre sevgilinin aklının başına gelmesi yakındır. bunu bir kaç kişiden daha duymuştum ben erkeklerin bu travmaları yaşamasına şaşırmamak lazım o yüzden. güçlü gördüm seni böyle devam et canım benim umarım sonu her ne olursa olsun sonunda çok mutlu olursun, konuşurz yine, öpüyorum çok.

Ben yazacak bir şey bulamıyorum.

Zaten konuşmuştuk seninle.

Toparlayamıyorum,özür dilerim.

Dualarım seninle birtanem.:54::54:
Kestanemsin... Sağ ol bitanem, çok sağ ol...
pelincim dün okumuştum konunu bugün yazabiliyorum ancak. bu yaşadığına benzer şeyler iben de yaşamıştım zamanında kaanla. erkekler evlilik konusu ciddiye binince korkuyorlar. biz de yanılmıyorsam iki yıldır beraberdik evlilik mevzusu hep konuşuluyordu ama bir tarih kimse veremiyordu zaten daha o zaman atanmamışım bile ben. sadece işleri yoluna koyunca evlenicezdi konuşulan bi gün ortada hiç bir şey yok ayrılmak istediğini evliliğin sorumluluğuna hazır olmadığını evlenmekten korkutğunu evliliğin özgürlüğünü kısıtlayacağını düşündüğünü gibi şeyler söyledi. beni seviyordu ama evlilik korkusundan depresyona girmiş.

bir kaç gün içinde toparladı kendini çünkü ben de senin gibi tamam diyip ayrılmıştım. dayanamadı yalnız kalmaya sanırım, mantıklı konuşunca korkularının yersiz olduğunu da anladı. zaten 3 yıl daha geçti o olayın üstünden biz evlenene kadar. sizinki gibi hadi yarın evlenelim diyebilecek bir durumumuz yoktu çünkü o dönemde.

sen ne düşünüyorsun hala bir şeyler düzelsin konuşulsun halledilsin istiyor musun bilmiyorum ama bana göre sevgilinin aklının başına gelmesi yakındır. bunu bir kaç kişiden daha duymuştum ben erkeklerin bu travmaları yaşamasına şaşırmamak lazım o yüzden. güçlü gördüm seni böyle devam et canım benim umarım sonu her ne olursa olsun sonunda çok mutlu olursun, konuşurz yine, öpüyorum çok.

Bu yorum beni mutlu etti. Gerçekten... Belki Evren Kaan gibi gelmeyecek, bana hiç dönmeyecek ama mutlu etti.
Çok sağ ol aquam... Beni gerçekten anlayabildiğini düşünüyorum.
İnşallah hepimiz çok mutlu olalım, ben de çok öpüyorum. İyi ki yazdın bunu!

Kestanemsin... Sağ ol bitanem, çok sağ ol...

Bu yorum beni mutlu etti. Gerçekten... Belki Evren Kaan gibi gelmeyecek, bana hiç dönmeyecek ama mutlu etti.
Çok sağ ol aquam... Beni gerçekten anlayabildiğini düşünüyorum.
İnşallah hepimiz çok mutlu olalım, ben de çok öpüyorum. İyi ki yazdın bunu!

bu evlilik korkusu genelde var erkeklerde zaten. kuzenim evlendi evet EVLENDİ ve ilk gün kocası resmen depresyona girdi. düşünsene evliliğin ilk günü zehir oldu. sonra araştırdılar falan herkeste olabilirmiş bi anda sorumluluk altına girince.

Tanışma hikayenizi okumuştum çok severek.Üzüldüm ve çok şaşırdım.İnşallah gönlüne göre olur her şey.

bu evlilik korkusu genelde var erkeklerde zaten. kuzenim evlendi evet EVLENDİ ve ilk gün kocası resmen depresyona girdi. düşünsene evliliğin ilk günü zehir oldu. sonra araştırdılar falan herkeste olabilirmiş bi anda sorumluluk altına girince.
Beterin beteri var. Evlendikten sonra da boyle bişeyle karşı karşıya kalabilirdim çok haklısın kıymetcim.
Umarım şimdi iyidirler...
Tanışma hikayenizi okumuştum çok severek.Üzüldüm ve çok şaşırdım.İnşallah gönlüne göre olur her şey.

Sağ ol canım.
Amin çok sağ ol, Allah herkesin gönlüne göre versin...

Beterin beteri var. Evlendikten sonra da boyle bişeyle karşı karşıya kalabilirdim çok haklısın kıymetcim.
Umarım şimdi iyidirler...

Sağ ol canım.
Amin çok sağ ol, Allah herkesin gönlüne göre versin...

iyiler bitane çocukları var..

Sen özel bir insansın ve depresyon hepimizde olabiliyor.
Senin güzelliğin (sadece dış görünüş için söylemiyorum) oda farkındadır.
Çünkü onun yaptığı şeyleri ben şu anda düşünüyorum ve aşkımı seviyorum hak etmediğini bilsemde duygularım bu.
Biliyorsun ben evlenmeye hazır değilim, işler ciddiyete biniyor ve ben bazen zorlanıyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Bazen hatta çoğunlukla ayrılığı düşünürken yakalıyorum kendimi ve aşkımın en çok korktuğu şeyde "bitti dersen birgün ne yaparım." oluyor.
Onu sevmediğimden değil gerçekten seviyorum hatta kendimden bile fazla seviyorum ama bu korkularla da başa çıkmakta zorlanıyorum. Belki buda geçici bir durumdur.
En iyisi zamana bırakmak bazı şeyler seni seviyoruz canım:13::38:

şimdi nazlıya sordum pelincim cunku inanmak istemedim

hala da istemiorum...

siz cok seyler atlattınız bu hiçbişey yasananların yanında

ama artık sabrı ya da takati kaldı mı o güzel yureginin bilemiorum

hakkında hayırlısı olsun tatlım... en güzelleri bulsun seni hak ettiğin gibi

Benim güzel kapli dostum öyle hayranım ki güzel yüreğine, düşüncelerine.. Bu durumuda aşıcaksın! aşıcaz hep birlikte... Evren'e bi yandan çok kızıyorum bi yandan kızamıyorum çünkü senin gözlerindeki o güzel aşkı gördüm ben onunla oldugun sürede.. Ben bile böle karışıkken senden mantıklı davranmanı beklemek cok sacma olur.. Ama şunu unutma her kararında, iyi kötü doğru yanlış herşeyde yanında olucam bitanem.. sabret..

Son düzenleme:
Pelinim.
bir kaç gündür konuşamayınca farkettim evrenle ilgili birşey olduğunu. ama sormaya cesaret edemedim biliyo musun. o güzel yüreğinin burkulduğunu duymayı göze alamadım :50:
...
diyecek birşey de bulamıyorum. keşke daha yakınında olabilseydim güzel arkadaşım.
evrenin tekrar seni arayacağını düşünüyorum.. ama diliyorum ki bir ömür artık yüzünü güldürebilecekse bu gücü, bu cesareti versin allahım ona.

iyiler bitane çocukları var..
Sevindim canım, inşallah daha da mutlu olurlar. Ne güzel...
Sen özel bir insansın ve depresyon hepimizde olabiliyor.
Senin güzelliğin (sadece dış görünüş için söylemiyorum) oda farkındadır.
Çünkü onun yaptığı şeyleri ben şu anda düşünüyorum ve aşkımı seviyorum hak etmediğini bilsemde duygularım bu.
Biliyorsun ben evlenmeye hazır değilim, işler ciddiyete biniyor ve ben bazen zorlanıyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Bazen hatta çoğunlukla ayrılığı düşünürken yakalıyorum kendimi ve aşkımın en çok korktuğu şeyde "bitti dersen birgün ne yaparım." oluyor.
Onu sevmediğimden değil gerçekten seviyorum hatta kendimden bile fazla seviyorum ama bu korkularla da başa çıkmakta zorlanıyorum. Belki buda geçici bir durumdur.
En iyisi zamana bırakmak bazı şeyler seni seviyoruz canım:13::38:
Bunu yaşatma ona...
Eğer evlenmeyeceksen, içinde bir gram şüphe varsa yapma. Aklının ucundan bile geçse hayal kurmasına izin verme. Seviyorsan da arkasında dur, yanında dur. Ne bileyim bırakma onu. Sımsıkı sarıl.
Ben ondan ayrılırken bile sarılmadım. Sarılamadım. Neden bilmiyorum... Sanki onu yeniden görecek gibiydim. Şimdi pişmanım. Doyasıya sarılıp belki durumu daha da kronik hale getirebilirdim ama içimde kalmazdı...
şimdi nazlıya sordum pelincim cunku inanmak istemedim

hala da istemiorum...

siz cok seyler atlattınız bu hiçbişey yasananların yanında

ama artık sabrı ya da takati kaldı mı o güzel yureginin bilemiorum

hakkında hayırlısı olsun tatlım... en güzelleri bulsun seni hak ettiğin gibi
Bu bizim atlattığımız son sınavdı belki de Çağlacım.

Amin, hepimizin hakkında hayırlısı...
Benim güzel kapli dostum öyle hayranım ki güzel yüreğine, düşüncelerine.. Bu durumuda aşıcaksın! aşıcaz hep birlikte... Evren'e bi yandan çok kızıyorum bi yandan kızamıyorum çünkü senin gözlerindeki o güzel aşkı gördüm ben onunla oldugun sürede.. Ben bile böle karışıkken senden mantıklı davranmanı beklemek cok sacma olur.. Ama şunu unutma her kararında, iyi kötü doğru yanlış herşeyde yanında olucam bitanem.. sabret..
Bu smileyden nefret ediyorum!!! Ama :14::14::14:
Sen gördün ve beni biliyosun, tanıyosun nazlım... Çok zormuş. Çoookkk... Benim hiç bu kadar canım acımadı. Hiç acıtmamıştı. Bazen durup dururken "Dayanamıyorum artık" diyesim geliyo. Ona bu kadar yakınken uzak olmak... Kahrediyo, mahvediyo.
Ama dayanıcam, sabredicem...
Yanımda oldugunu biliyorum meleğimsin sen benim...
Pelinim.
bir kaç gündür konuşamayınca farkettim evrenle ilgili birşey olduğunu. ama sormaya cesaret edemedim biliyo musun. o güzel yüreğinin burkulduğunu duymayı göze alamadım :50:
...
diyecek birşey de bulamıyorum. keşke daha yakınında olabilseydim güzel arkadaşım.
evrenin tekrar seni arayacağını düşünüyorum.. ama diliyorum ki bir ömür artık yüzünü güldürebilecekse bu gücü, bu cesareti versin allahım ona.
Sağ ol Nurayım... Biliyorum...

Yakınımda olmasan bile acımı paylaşıyosun, hemde Türkiye'nin diğer ucundan...

İyi ki varsın.

Hayat öyle ya da böyle bi şekilde devam ediyor...

Senin bu foruma her sabah neşeyle yazmanı özledim :(
Ama ayrılık da hüzün de hepsi aşkta var..Bunlar olmasaydı aşk olmazdı.
Hepsi biz insanlar için canım.. Acını anlayabiliyorum en derinden.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

Senin bu foruma her sabah neşeyle yazmanı özledim :(
Ama ayrılık da hüzün de hepsi aşkta var..Bunlar olmasaydı aşk olmazdı.
Hepsi biz insanlar için canım.. Acını anlayabiliyorum en derinden.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

Canımsııın :)
Aşk öyle bişey canım. Mutluluk, hüzün, heyecan, telaş, ayrılık... Hepsi de dahil ona.
Ben onu, onsuz da severim. Sorun o değil. Yokluğu yakıyo. Ne bileyim hani bişeye kızarsın birini arayıp bağırıp çağırmak istersin. Yok... Bazen mutlu olursun anlatmak istersin heyecanlı heyecanlı. Artık bu zevki tadamıyorum.
Aldığım mutlu haber bile bazen yarım kalıyo. Anlamsız geliyo. Ama hayat devam ediyor işte ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemeyiz. Herşey olması gerektiği gibi ve biz sadece yolumuzdan ilerliyoruz.
Ben yine de çok şanlısıyım, beni anlayan bi ailem var. Değer veren arkadaşlarım var. Allah eksiklerini göstermesin.
Hakkımızda hayırlısı kuzum...

pelinim kaç gündür giremiyorum facete de yazdığım gibi malesef geç öğrendim, yanında olamadım bu nedenle çok üzülüyorum
senin o güzel yüzünün asılmasına hiç dayanamam, keşke yanıbaşında olsam sımsıkı sarılsam sana
hayırlısı ne ise o olsun canım benim, böylesi daha hayırlı olacaksa ve sen daha iyi olacaksan böylesi olsun
keşke kimse karışlmasa da herkes kendi kararlarını kendisi verse aileler işin içine girince bambaşka oluyomuş insan yaşayınca anlıyo
en kısa süre atlat inşallah pelinim, yanındayım, yanındayız hepimiz

Back
X