iyiler bitane çocukları var..
Sevindim canım, inşallah daha da mutlu olurlar. Ne güzel...
Sen özel bir insansın ve depresyon hepimizde olabiliyor.
Senin güzelliğin (sadece dış görünüş için söylemiyorum) oda farkındadır.
Çünkü onun yaptığı şeyleri ben şu anda düşünüyorum ve aşkımı seviyorum hak etmediğini bilsemde duygularım bu.
Biliyorsun ben evlenmeye hazır değilim, işler ciddiyete biniyor ve ben bazen zorlanıyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Bazen hatta çoğunlukla ayrılığı düşünürken yakalıyorum kendimi ve aşkımın en çok korktuğu şeyde "bitti dersen birgün ne yaparım." oluyor.
Onu sevmediğimden değil gerçekten seviyorum hatta kendimden bile fazla seviyorum ama bu korkularla da başa çıkmakta zorlanıyorum. Belki buda geçici bir durumdur.
En iyisi zamana bırakmak bazı şeyler seni seviyoruz canım:13:
Bunu yaşatma ona...
Eğer evlenmeyeceksen, içinde bir gram şüphe varsa yapma. Aklının ucundan bile geçse hayal kurmasına izin verme. Seviyorsan da arkasında dur, yanında dur. Ne bileyim bırakma onu. Sımsıkı sarıl.
Ben ondan ayrılırken bile sarılmadım. Sarılamadım. Neden bilmiyorum... Sanki onu yeniden görecek gibiydim. Şimdi pişmanım. Doyasıya sarılıp belki durumu daha da kronik hale getirebilirdim ama içimde kalmazdı...
şimdi nazlıya sordum pelincim cunku inanmak istemedim
hala da istemiorum...
siz cok seyler atlattınız bu hiçbişey yasananların yanında
ama artık sabrı ya da takati kaldı mı o güzel yureginin bilemiorum
hakkında hayırlısı olsun tatlım... en güzelleri bulsun seni hak ettiğin gibi
Bu bizim atlattığımız son sınavdı belki de Çağlacım.
Amin, hepimizin hakkında hayırlısı...
Benim güzel kapli dostum öyle hayranım ki güzel yüreğine, düşüncelerine.. Bu durumuda aşıcaksın! aşıcaz hep birlikte... Evren'e bi yandan çok kızıyorum bi yandan kızamıyorum çünkü senin gözlerindeki o güzel aşkı gördüm ben onunla oldugun sürede.. Ben bile böle karışıkken senden mantıklı davranmanı beklemek cok sacma olur.. Ama şunu unutma her kararında, iyi kötü doğru yanlış herşeyde yanında olucam bitanem.. sabret..
Bu smileyden nefret ediyorum!!! Ama

Sen gördün ve beni biliyosun, tanıyosun nazlım... Çok zormuş. Çoookkk... Benim hiç bu kadar canım acımadı. Hiç acıtmamıştı. Bazen durup dururken "Dayanamıyorum artık" diyesim geliyo. Ona bu kadar yakınken uzak olmak... Kahrediyo, mahvediyo.
Ama dayanıcam, sabredicem...
Yanımda oldugunu biliyorum meleğimsin sen benim...
Pelinim.
bir kaç gündür konuşamayınca farkettim evrenle ilgili birşey olduğunu. ama sormaya cesaret edemedim biliyo musun. o güzel yüreğinin burkulduğunu duymayı göze alamadım

...
diyecek birşey de bulamıyorum. keşke daha yakınında olabilseydim güzel arkadaşım.
evrenin tekrar seni arayacağını düşünüyorum.. ama diliyorum ki bir ömür artık yüzünü güldürebilecekse bu gücü, bu cesareti versin allahım ona.
Sağ ol Nurayım... Biliyorum...
Yakınımda olmasan bile acımı paylaşıyosun, hemde Türkiye'nin diğer ucundan...
İyi ki varsın.
Hayat öyle ya da böyle bi şekilde devam ediyor...