- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Bana ne oldu böyle bilmiyorum darkmorecuğumBen olsam denerdim sansimi. Madem istiyorsun saldir anna! :)
Pfff yasin ilerliyor canim. Eski annayi seviyoreeeeBana ne oldu böyle bilmiyorum darkmorecuğum
Önceden bir şey istedim mi 'sonunu düşünen kahraman olamaz' modunda atağa geçerdim, şimdi öyle değil..
Hayatımdaki insan aslında hayatımdaki insan değil.Hayatinda biri var mi onun biliyor musun ?
Tabi bu hamleden once sen hayatindaki adami postalaman lazim.
Akıl sır ermeyecek bir şey yok ki.Senin ilişkilerine aklım sırrım ermiyor benim Anna, hayata bir kere geliyoruz diye yaşamakta hayat felsefi olarak kabul edeceğim bir görüş değil.
Bence düşündüğün şey çok mantıksız, tutku değil gurur derim. Teklif edeceksen de dikkat et annesi duymasın, olay yerini basar falan mazallah.
Yoo şoke olmuyorum. Ama free takılmalık,tek gecelik cinsellik benim aklımın ve mantığımın almadığı birşey, yargılama amaçlı da söylemiyorum bunu, durumun bencesi bu.Akıl sır ermeyecek bir şey yok ki.
Sadece herhangi biriyle yakınlaşmak, cinsellik yaşamak istersem yaşıyorum. Bu da öyle insanı şoke edecek bir şey değil, olmamalı.
Karakterimi muhtemelen az çok çözmüşsündürGüzel Annam, anammm
Seni çözdüğüm kadarıyla bunu yapmadıkça taşlar oturmayacak. Bazılarımızın taşları oturtması için deneme yanılma yapması gerekir. ( bu da bir problem çözme tekniği) . Onunla bir daha *olmayacağını* görmen için yap diyorum. ...
Aynı şeyi zamanında ben de yapmıştım. Gittim son bir kere daha deneyimledim ve içime sinerek sonlandırdım.
Tutkunun peşinden git, mantığına sonra oturt.
♥♥
reddedemeyeceği şekilde çık karşısına aramadanKarakterimi muhtemelen az çok çözmüşsündür
Başarısız olma korkusu bende had safhada, hayatımın her alanında. Başarısız olacağım diye ödüm kopuyor, kafama ne koyarsam olmalı gibi bir takıntı mı dersin prensip mi dersin öyle bir şeyim var.
Şimdi çocuk reddederse vs. acayip canım sıkılabilir :/
Ah ah ah şartların, durumların, imkanların gözünü seveyim ben.reddedemeyeceği şekilde çık karşısına aramadan
Karakterimi muhtemelen az çok çözmüşsündür
Başarısız olma korkusu bende had safhada, hayatımın her alanında. Başarısız olacağım diye ödüm kopuyor, kafama ne koyarsam olmalı gibi bir takıntı mı dersin prensip mi dersin öyle bir şeyim var.
Şimdi çocuk reddederse vs. acayip canım sıkılabilir :/
Benimle sevişebilmek uğruna yapmadığı manipülasyon, söylemediği yalan kalmamıştı galiba.Birlikte oldugunuz dönemde sizi tam istediğiniz gibi ve istediginiz kadar mı arzuluyor ilgileniyordu?
Benimle sevişebilmek uğruna yapmadığı manipülasyon, söylemediği yalan kalmamıştı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?