Aşk ve Gurur değil, Tutku ve Gurur

Bütün konuların cinsellik ve erkekler üzerine.benmi tuhafım senmi anlamadım.
Her gün bu 2 konu başlığı üzerine konular açsam tuhaf bulabilirsiniz de, herhalde aylardan sonra ilk defa açıyorum.

Ne tarz konular açabilirim ki, taze fasulyenin dibi tuttu nasıl kurtarabilirim diye mi?

istediğiniz belki de ayrılık seksi.
çok normal.
ben olsam atlar giderim neredeyse yanına.
seninle sevişmek istiyorum derim.
istediğimi alır, kafamda bitiririm.
gerçekten bir kere geliyoruz dünyaya.
çok iyi anlıyorum seni ben de keşke evlenmeden son bir kez görüşseydim hayatımın aşkıyla şimdi görüşsem aldattı olurum 😂😂😂
Bu nasıl bir düşünce Allah aşkına.Eşiniz de aynı hisleri paylaşsa nasıl hissedersiniz acaba.

Suan ona ulaşamadığın icin boyle hissetmen normal, eger birseyler yasarsan buyuk ihtimal o tutkuyu arzuyu karsindakinden bulamadigimdan hayal kirikligi yasarsin.

Güzel soru,ben de gururumu ayaklar altına alıp birine teklif etsem mi diyorum bugünlerde ama bu kişiyle aramız hiç iyi değil ve sanırım birini bulmuş.
Devam etmeye çalışıyorum bence sen de öyle yap.Reddederse kafaya daha çok takma ihtimalin de var.

Yani 1 günle sınırlı kalmaz o diyorsun..
Belki tek gece bir şey yaşarsınız belki daha fazla belki de reddedilirsin.
Ama iyi kötü 1 sene yol almışken aynı noktaya geri dönersin diyorum.
Kafa karışıklığı, duygu, takıntı, hırs... artık ne hissediyorsan

Ben olsam sonrasını düşünürdüm mesela , reddedilirsem ne halde olacağımı , iki gün takıldıktan sonra hissedeceklerim ...
Ne bileyim , değecekse giderdim sanırım .

Yapı gereği hırslı ve tutkulusun bu yüzden reddedilirsen iyice inada bindireceksin. İstemediğinden değil ama cesaret edemediğinden kabul etmez gibi geliyor bana.
En doğru yorum herhalde bu.
Çocuk doğrusunu söylemek gerekirse korkuyor benden, haksız da sayılmaz.

Her gün bu 2 konu başlığı üzerine konular açsam tuhaf bulabilirsiniz de, herhalde aylardan sonra ilk defa açıyorum.

Ne tarz konular açabilirim ki, taze fasulyenin dibi tuttu nasıl kurtarabilirim diye mi?
ya ne bileyim okul derdin, aile problemin, nişan düğün problemin yokmu.varsa yoksa cinsellik.senin hormonlar fazla çalışıyor farkındamısın .biz kadınlar genelde cinselliği 10. Plana falan atarız sen niye böylesin gardaşım

Back
X