- 17 Nisan 2019
- 547
- 803
- 103
- 36
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bütün konuların cinsellik ve erkekler üzerine.benmi tuhafım senmi anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün bu 2 konu başlığı üzerine konular açsam tuhaf bulabilirsiniz de, herhalde aylardan sonra ilk defa açıyorum.Bütün konuların cinsellik ve erkekler üzerine.benmi tuhafım senmi anlamadım.
Bu nasıl bir düşünce Allah aşkına.Eşiniz de aynı hisleri paylaşsa nasıl hissedersiniz acaba.istediğiniz belki de ayrılık seksi.
çok normal.
ben olsam atlar giderim neredeyse yanına.
seninle sevişmek istiyorum derim.
istediğimi alır, kafamda bitiririm.
gerçekten bir kere geliyoruz dünyaya.
çok iyi anlıyorum seni ben de keşke evlenmeden son bir kez görüşseydim hayatımın aşkıyla şimdi görüşsem aldattı olurum![]()
Keşke sebebini de belirtseydinizBen çok mantıklı bir kadın değilim ama bana bile mantıksız geldi bu düşünceniz.
Hiç haberim yok. Ama olduğunu da sanmıyorum.Bu elemanin sevgilisi var mi peki ? Haberin var mi ?
Yani 1 günle sınırlı kalmaz o diyorsun..Hayata bir kez geliyoruz evet. Tam da bu yüzden aramamalısın.
O noktaya geri döndüğün an gelebilecek daha güzel anları (senin için daha tutkulu kişileri) kaçırmış olacaksın.
Belki tek gece bir şey yaşarsınız belki daha fazla belki de reddedilirsin.Yani 1 günle sınırlı kalmaz o diyorsun..
Hiç haberim yok. Ama olduğunu da sanmıyorum.
En doğru yorum herhalde bu.Yapı gereği hırslı ve tutkulusun bu yüzden reddedilirsen iyice inada bindireceksin. İstemediğinden değil ama cesaret edemediğinden kabul etmez gibi geliyor bana.
Ahahah sebep?Ben sana çok üzülüyorum![]()
ya ne bileyim okul derdin, aile problemin, nişan düğün problemin yokmu.varsa yoksa cinsellik.senin hormonlar fazla çalışıyor farkındamısın .biz kadınlar genelde cinselliği 10. Plana falan atarız sen niye böylesin gardaşımHer gün bu 2 konu başlığı üzerine konular açsam tuhaf bulabilirsiniz de, herhalde aylardan sonra ilk defa açıyorum.
Ne tarz konular açabilirim ki, taze fasulyenin dibi tuttu nasıl kurtarabilirim diye mi?