Aşk ve Gurur değil, Tutku ve Gurur

Annacığım senı biraz tanıyorsam bu iş bir günle kalmazzz.
Adam büyük aşkın duygularım yok diyorsun ama sen seks seven bir kadınsın iyi bir seks belki duygularını yeniden uyandırır ve pembe bulutların ustune çıkabılırsın eger bu adam o adamsa büyük düşersin sonra.
Muhtemelen.
Gerçi kalmasa da çok problem değil olduktan sonra 🙄😳

“Tek gecelik bir kadın” olmayı kendinize yakıştırabiliyorsanız ve karşıdakini elde etmek için kişiliğinizden ödün verip dişiliğinizi kullanmayı ön görüyorsanız hiç durmayın..Yalnız şunu da unutmayın kendinizi karşıdaki kişi için sadece bir Sex Objesi olarak kalmaya mahkum edersiniz..(o da izin verirse)

Şu yazdığın koskoca bir yalan.
Öyle bariz ki...
Senin İçinde kocaman bir boşluk var.
Ve onu böyle yollarla doldurmaya çalışıyorsun.
İster kız, ister küs.

Malesef
Senin olayın bundan ibaret.
Evliyseniz haftada ortalama 3 gün ilişkiye giriyorsunuzdur duygusal boşlukta olduğunuz için mi yoksa biyolojik ihtiyaç olduğu için mi? Muhtemelen ten uyumları falan vardı ve aklında yer etmiş işte ne kadar dramatize ediliyor her şey..

Vallahi sizler için yarın konu açacağım, fasulyenin dibi tuttu yardıım diye.

Ayol buradaki yanıtlara bakarsak bile herhalde cinsellikle ilgili olsun arzularım, tutkularımla ilgili olsun bu konuları yakın çevremden kaç kişiyle konuşabilirim?
Daha geniş yelpazede cevap alabilmek için burayı kullanıyorum.
Ya bir insan eski sevgilimle yatayim mi diye hic tanimadigi birilerine sorar mi napacaksin çogunluk ne derse ona mi uyacaksin bu konuda kendin karar alamiyor musun free kız

“Tek gecelik bir kadın” olmayı kendinize yakıştırabiliyorsanız ve karşıdakini elde etmek için kişiliğinizden ödün verip dişiliğinizi kullanmayı ön görüyorsanız hiç durmayın..Yalnız şunu da unutmayın kendinizi karşıdaki kişi için sadece bir Sex Objesi olarak kalmaya mahkum edersiniz..(o da izin verirse)
Konu karsimdakini elde etmek değil ki.
Sevişerek adamla sevgili olmayı falan mı amaçlıyorum gibi görünüyor anlamıyorum?
Ben de ona arzu nesnesi olarak bakıyorum farkındaysan.

Başka başka tenlere de dokundum. Ama hiç biri onunki gibi gelmedi. Bilmiyorum belki onu farklı kılan hissettiğim büyük aşktı. Belki şimdi dokunsam onun da başkalarından farkı olmayacak..

Vala bence kendi cevabını kendin vermişsin =) Aklından çıksın istiyorsan yolla bir mesaj, içinde kalmasından iyidir. Geçmişteki tüm olasılıkları ortadan kaldırman lazım tamamen devam edebilmek için. Çünkü atmazsan gelecekteki şanslarını da farketmezsin, yani bana göre.

Amaaaan bi kere geliyoruz be hayata =D

Konu karsimdakini elde etmek değil ki.
Sevişerek adamla sevgili olmayı falan mı amaçlıyorum gibi görünüyor anlamıyorum?
Ben de ona arzu nesnesi olarak bakıyorum farkındaysan.
Ama şu an buna ihtiyacı olan kişi sen olduğuna göre dişiliğini kullanarak kişiliğinden ödün veren de sen olmuş oluyorsun .Amaçladığın şeyin sevgili olmak olmaması..daha kötü bir sıfatı kendine yakıştırdığın anlamını taşıyor ve bu iğrenç 🤢

Okul derdim yok çünkü son derece başarılı bir öğrenciyim.
Aile problemim yok. Beni çok seven, anlayışlı bir ailem var.

Kadınlar cinselliği 10. sıraya falan atmazlar. Kendi vücudunu keşfedememiş, cinselliğin ayıp olduğu baskılanarak büyütülmüş KADINLAR cinselliği 10. sıraya falan atarlar.
Sağlıklı bir kadının hayatında genellikle üst sıralarda yer edinir cinsellik.

Hormonlarım da tam kararında tıkır tıkır çalışıyor.

Ayrıca 'gardaşım' ne demektir? Uslubunuza dikkat edin lütfen
Akrep burcu musun merakımdan soruyorum?

Ama şu an buna ihtiyacı olan kişi sen olduğuna göre dişiliğini kullanarak kişiliğinden ödün veren de sen olmuş oluyorsun .Amaçladığın şeyin sevgili olmak olmaması..daha kötü bir sıfatı kendine yakıştırdığın anlamını taşıyor ve bu iğrenç 🤢
Buradaki sıfat ne?
Arzuladığım insanla sevişmek kisiligimden ödün vermek mi oluyor?

Ah ah 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ya ne bileyim okul derdin, aile problemin, nişan düğün problemin yokmu.varsa yoksa cinsellik.senin hormonlar fazla çalışıyor farkındamısın .biz kadınlar genelde cinselliği 10. Plana falan atarız sen niye böylesin gardaşım
Hangi kadın onlar kadınlar erkeklerden daha çok cinsellik düşünürmüş ama tabi bunu kimse dile getirmiyor ;) 10. Plan mı :27:

Hangi kadın onlar kadınlar erkeklerden daha çok cinsellik düşünürmüş ama tabi bunu kimse dile getirmiyor ;) 10. Plan mı

Toplumun öğretileri yüzünden böyle düşünen insan çooookkk.
10.plan olsa kocam benimle sevişmiyor ne yapıcam boşanmalımıyım bla bla konuları açılmazdı.
Dünyaya gelen eşek anırır.Biz de dünyaya geldik evrimsel olarak ihtiyac ne yaparsın...

Back
X