Aşk ve Gurur değil, Tutku ve Gurur

Rastladigim konu basliklarindan anladigim sekse oldukca duskun olmaniz. Buyuk askinizla da sevismeyi ozlemissiniz. Arar yanina gider gece sabaha kadar sevisir olayi kapatirsiniz. Cok da uzerinde dusunecek dramatize edilecek bir sey degil.
O denli kolay olsa zaten dramatize etmem, eyleme geçerim.

bence hic gerek yok, cunku 1 kereyle kalmayacak belli ki aklinda kalmis bu kisi. yine uzuleceksin. zatem bi de bisi diyim mi, olumsuz cevap verecek mi diye celiskiye dustugun bi adama hayatinda hic yer verme zaten.

Dikkat edin bence, çeşitli hastalıklara maruz kalmayın diye söylüyorum bunu.Konunuza gelince önünüze bakın gecmis, geçmişte kalsın.

Zor olan ne ki? Yanina gideceksiniz o da sizi arzuluyorsa seviseceksiniz bu kadar. Ha o sizi arzulamaz ve red edilirseniz ve cekinceniz buysa bilemem.
Reddetme ihtimalinin yanında geçmişte yaptıkları, yaşanan olaylar da beni ikilemde bırakıyor.
Kendime saygısızlık yapacakmışım gibi geliyor bir yandan, bir yandan da deliler gibi istiyorum onu.

bence hic gerek yok, cunku 1 kereyle kalmayacak belli ki aklinda kalmis bu kisi. yine uzuleceksin. zatem bi de bisi diyim mi, olumsuz cevap verecek mi diye celiskiye dustugun bi adama hayatinda hic yer verme zaten.
Son cümleniz için teşekkürler. Hayatım boyunca aklımda tutacağım.

Ben olsaydım diyorum sanırım evet yapardım. Ama kendime guvenırdım yanı durup basa sarmazdım sanırım sadece amac tutku oldugu ıcın yapabilir hissettim suanda kendımı. Gercı sen bana bakma benim bir suredir kocam yanımızda degildı filan benimde kanım kaynamıs olabılır 😂

paulo coelho - aldatmak
okumanı tavsiye ederim kuzum.
bu arada kadınlarımız biriyle seviştiğimizde
tek gecelik meze olduğumuzu düşünmeye devam ederlerse erkekler de hiç değişmeyecek (bazıları)
kadını kadından daha çok sevip kadına saygı duyan adamlar tanıyorum.
bu ülkedeki seks tabusu yıkılsın artık.
bir gün oğlum olursa hiçbir kadın için tek gecelik meze düşüncesini aşılamayacağım ona.

paulo coelho - aldatmak
okumanı tavsiye ederim kuzum.
bu arada kadınlarımız biriyle seviştiğimizde
tek gecelik meze olduğumuzu düşünmeye devam ederlerse erkekler de hiç değişmeyecek (bazıları)
kadını kadından daha çok sevip kadına saygı duyan adamlar tanıyorum.
bu ülkedeki seks tabusu yıkılsın artık.
bir gün oğlum olursa hiçbir kadın için tek gecelik meze düşüncesini aşılamayacağım ona.
Sen bakma linç edenlere, öfke kusanlara.
Muhtemel 2 sebebi var. Ya kötü bir cinsel hayat ya da istediği gibi özgürce cinsel hayatını yaşayamama.

Önceden öfkelenirdim falan fıstık da şimdi şefkat duygusu uyanıyor icimde.
Keşke herkes kendi hayatıyla ilgili kararlarını kendi verebilme özgürlüğüne sahip olabilse.

Sen bakma linç edenlere, öfke kusanlara.
Muhtemel 2 sebebi var. Ya kötü bir cinsel hayat ya da istediği gibi özgürce cinsel hayatını yaşayamama.

Önceden öfkelenirdim falan fıstık da şimdi şefkat duygusu uyanıyor icimde.
Keşke herkes kendi hayatıyla ilgili kararlarını kendi verebilme özgürlüğüne sahip olabilse.
Haklısın da en azından bari kadınlarımız kafa yapısını değiştirse de gelecek nesiller için düzen oluşsa 😂
bir de hep cinsellik diye sana yüklenmişler
ben de hep hamile kalamıyorum diye konu açıyorum ama bundan rahatsız olan yok mesela ki aynı şey
takıntılarımız farklı sadece 😂😂😂😂

Son cümleniz için teşekkürler. Hayatım boyunca aklımda tutacağım.
mesela soyle dusun, buna bile olumsuz cevap verme ihtimali var. tamam sadece beraberlik icin istiyor olabilirsin ama o olay biraz ruhsal da bi sey özel bi an mali... Ve bu adam sen hastalansan, basina bi sey olsa kalkip gelmez dahi. O ani onunla paylasmak dogru olur mu.. Bunu dusun. Deger mi de. Mutluluk diliyorum sana nolursa olsun. :KK200:

Off şu kadının cinsel hayatı da ne kadar dert oluyor şu foruma :işsiz:
Burada her allahın günü "kocam bana yanaşmıyor" konularıyla 'konu aç' butonunu çökerten üyelere niye kimse bir şey demiyor? Tek sorun nikah mı anlamadım.

Anna, seni de bir sarsma isteği oldu içimde.
Mesaj falan atma bence. Anasının eteğine yapışıp senden ayrılan adamı ne yapacaksın allasen?
Gururu seç, çıkıp bir hava al, açılırsın.

Ben olsam bende şansımı denerdim . Lakin şöyle olabilir bir mazeretle değilde bir kahve içelim mi seninle konuşmak iyi gelir deyip , kahve yemek içkiye dönebilir . :) Sonrası zaten eski iki aşığın ateşi olur !
Bazı adamlar kafada çok net bitiriyor geride tepebilir ama denemeye değer ! :) Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ve tekrar tekrar diyorum şansını dene . Yaşadığın ilişkiyi tutkuyu sen biliyorsun ne sever ne giyersen hem dikkatini çeker hemde tetikler . Bunları göz önünde bulunduracağına eminim . ! :dondurma:

Cinselliğe karşı değilim ancak cinselliğin sevdiğin ve değer gördüğün kişiyle yaşanmasından yanayım.
Böyle özgür kızım, kadınım, sağlıklıyım tripleri yaşadığınız çarpık ilişkilere vermiş olduğunuz über-modern tanımlamalardan başka bir şey değil.
3-5 ay önce cinselliği yaşamış, libidosu tavan, henüz doyamamış, buldumcuk genç kızımız tanımlaması cuk oldu bak :dondurma:

Bir şekilde beraber oldun ya da olmadın ne olursa olsun elde etme hırsın tıpış tıpış seni ona götürecek.
Bak birlikte olsan da olmasan da diyorum Anna.
Bence hiç bulaşma yoksa bu adam sana daha çok konu açtırır.

Aldığım yanıtlar vesilesiyle uzun uzun düşündüm.

Böyle bir şey yaşamak bana bir şey kazandırmaz.
Belki aşağı çekmez ama yerinde saymak da bir nevi vakit kaybı olduğundan aşağı düşmektir aslında.

Muhtemelen çocuğa karşı az da olsa duygu zerrecikleri kaldı kalbimde. Özledim de.
Ama bu halde olmamızın tek sorumlusu o.
Evet ilişkimizin sonlarına doğru pek de sağlıklı olmayan halleri girmiştim. Başından sonuna onun 'kötü kalpli' biri olması beni zıvanadan çıkarmıştı.

Tekrardan onunla diyalog kurmaya da, diyalog kurup onu 'Ben neymişim' moduna sokmaya da gerek yok.

Annaaa tatlım gidip eski sevgiline ne demeyi düşünüyosun :KK69: bekaretimi bozdum da geldim, gel bunu kutlayalım mı diyeceksin :eğlence: maymun iştahlı olmana okey ama senin ki sadece merak :KK66:

Cinselliğe karşı değilim ancak cinselliğin sevdiğin ve değer gördüğün kişiyle yaşanmasından yanayım.
Böyle özgür kızım, kadınım, sağlıklıyım tripleri yaşadığınız çarpık ilişkilere vermiş olduğunuz über-modern tanımlamalardan başka bir şey değil.
3-5 ay önce cinselliği yaşamış, libidosu tavan, henüz doyamamış, buldumcuk genç kızımız tanımlaması cuk oldu bak :dondurma:
Iletinizi yeni gördüm.
Buldumcuk ne demek yahu?
Okuyan, gören de birliktelik yaşama fırsatı edindiğim her adamın üzerine atlıyorum sanacak.

Öyle zihninizde belirdiği gibi değil. Cinsel hayatının özgürlük iplerini eline almış çoğu kadın partnerleri konusunda oldukça seçicidir.

Özgür kadın, sağlıklı kadın tripleri ne demek yahu? Okudukça çıldırıyorum. Trip değil onlar, gerçeğin ta kendisi.

Back
X