- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi Meredith Grey
yok ban' ı kastetmemiştim insan dışkısı diyeyimBan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ban' ı kastetmemiştim insan dışkısı diyeyimBan mı?
Peki kontrolü ele almanın bir taktiği var mı? Belki bunu paylaşmak istersiniz :)Bu arada ben de akrep burcuyum.akreplerin böyle bir laneti (yada nimeti mi demeli :) ) var gerçekten.ama yinede ne olrsa kontrol bende olmalı.arzularda değil....bence
Peki kontrolü ele almanın bir taktiği var mı? Belki bunu paylaşmak istersiniz :)
Kabul ederse istediğimi elde etmiş olacağım, etmezse de en azından düşünüp durmayacağım. Bir sonuca bağlanmış olacak diyorsun 2 durumda da yani?Sen en iyisi ara her iki ihtimalde de kazançlı çıkacaksın
Kabul ederse istediğimi elde etmiş olacağım, etmezse de en azından düşünüp durmayacağım. Bir sonuca bağlanmış olacak diyorsun 2 durumda da yani?
Bildirimlerde kullanıcı adını görünce korkmuştum doğrusu, bir linç de senden geliyor sanmıştım :)Aynen öyle o yüzden durma yürü :)
Bildirimlerde kullanıcı adını görünce korkmuştum doğrusu, bir linç de senden geliyor sanmıştım :)
Malum yıldızımız pek barışmıyor![]()
Adını taşıdığı karakterin tutkusunu değil de.... bir parça gururunu taşısaydı keşke.Anna boleyn ilgi duyduğum bir karakter, bu diziler falan çıkmadan orta okul yıllarında hakkında bir kaç kitap okumuştum tesadüfen, sonra ilgim arttı. Onun tutkulu haline özeniyorsunuz belki ama, duygu olmadan sevişmek kadının ruhuna ağır gelmez mi.cinsel özgürlükle alakası yok bunun. İleride pişman olursunuz ne gerek var. Olmasanız bile ne bileyim sevdiğiniz insanla yaşayın bunu. Kendinizi bu kadar yıprattığınız şeyin adı cinsel özgürlük değil işte, kadın; erkeklerden ve de hayvanlardan farklıdır ne denirse densin. Duygusuz birliktelikler de en çok kadını yıpratır. Bir ilişki istiyorsanız arayın tabi ama yok tenini merak ediyorum, yok normal performansını merak ediyorum güdüsü sanki biraz kandırmacadır. Yoksa bursa kimsenin hormonlarınızı sorgulama hakkı olamaz, amaçları da o değildir diye düşünüyorum
O da kişinin tercihi işte. Herkes ister modern bir toplumda, özel hayatları kimsenin ağzına meze olmadan istediği gibi yaşamayı. Ama bu toplumda yattığı kızları tesbih boncuğu niyetine millete ballandıra ballandıra anlatıp, bunu gurur vesilesi yapan erkekler varken böyle bir hayat sadece kadına zarar verir. En modern dediğimiz erkek bile malesef öyle. Ha tabi bize ne de, gurur önemli, çok da havalandırmamak lazım erkekleri. Gerek yok. Eminim konu sahibi kendisine biraz izin verse hepsini yaşayacağı biri karşısına çıkar.ruhu dinlendirmek lazım, doyumsuzluğun sonu yokAdını taşıdığı karakterin tutkusunu değil de.... bir parça gururunu taşısaydı keşke.
Daha önce de yazmıştım. Yine yazıyorum. Neden bu kadar gurursuzluk.?
Gurursuz olduğumu nereden çıkardınız?Adını taşıdığı karakterin tutkusunu değil de.... bir parça gururunu taşısaydı keşke.
Daha önce de yazmıştım. Yine yazıyorum. Neden bu kadar gurursuzluk.?
Hala var.Çocuğu olan biri vardı hayatında en son sanki, o ne oldu![]()
zaten evlenmeden önce görüşseydim dedim.Bu nasıl bir düşünce Allah aşkına.Eşiniz de aynı hisleri paylaşsa nasıl hissedersiniz acaba.