Sevgilim bana eski sevgilini mi daha çok sevdin beni mi diye sordu. Kafam çok karışık olduğu için bilmiyorum dedim onu önceden ne kadar sevdiğimi biliyordu .Sevgilim de bana ben seni herseyden çok sevdim o kadar şey yaşadık ona rağmen onu daha çok sevdin duye ayrıldı. Pişman oldum bende .şimdi beni daha çok sevdiğini kanıtla diyor ne yapabilirim yardimmm
Eski sevgilinle 4 ay şimdi ki 2 sene .eski sevgilim yalan söyledi ondan ayrıldık ama zor unuttum .bilmiyorumSevgililerinle ilgilide bilgi ver.
ne kadar çıktınız ? ikisiylede..
Diğerinden neden ayrıldınız ?
Iste sorduğunda bilmiyorum dedim ve eski sevgilimi uzun süre unutmadim o da şimdi inanmıyorbunu ona kanıtlaman için çaba sarfetmeni mi bekliyor.. kusura bakmayın ama bana çok ergence bir davranış geldi.. eğer onu senden çok sevseydim şuanda seninle birlikte olmazdım de konuyu kapat bence
Iste sorduğunda bilmiyorum dedim ve eski sevgilimi uzun süre unutmadim o da şimdi inanmıyor
Dedim zaten o kadar şey söyledim kandırma artık ne beni ne kendini dedisen dediğim gibi bir cevap ver bence tatmin olur kendisi
Dedim zaten o kadar şey söyledim kandırma artık ne beni ne kendini dedi
Eski sevgilinle 4 ay şimdi ki 2 sene .eski sevgilim yalan söyledi ondan ayrıldık ama zor unuttum .bilmiyorum
yaşı kaç çok merak ettim
Sevgilim bana eski sevgilini mi daha çok sevdin beni mi diye sordu. Kafam çok karışık olduğu için bilmiyorum dedim onu önceden ne kadar sevdiğimi biliyordu .Sevgilim de bana ben seni herseyden çok sevdim o kadar şey yaşadık ona rağmen onu daha çok sevdin duye ayrıldı. Pişman oldum bende .şimdi beni daha çok sevdiğini kanıtla diyor ne yapabilirim yardimmm
Bizim olayda buna benzer .ben onu çok sevdim haklı da hala aklıma geliyor o evet ama kaybetmek ıstemiyorumSevgilin eskiyi takıntı haline getirmiş..
Eminim ki sana geri döner..
Benimde 2.5 yıllık sevgilim var ve son 7-8 ay öncesine kadar eski sevgilini unutamadığını düşünürdüm haladaklıma geliyor ama değildir diye kendimi telkin ediyorum.
Çünkü baya bişey yaşadık ayıldığımızda barışalım diye çok şey yaptı.
Ama bendeki takıntı bitmedi kızı takip ederim mesela..
Sosyal ağlarına girip napmış diye her gün bakarım.
Kendimle kıyasladığım zamanlarım oldu.
sevgilim unuttu ben unutmadım
19 yaşında kendisi ben 18
bende bilmiyorum ki cevabı ona ondan bilmiyorum dedim çok karışık kafamÖnemli olan kalbiniz, 2 sene kısa bir süre değil ama yalan söylememenizi takdir ettim. Bunu kabul etmesi evet zor ama durup dururken neden bunu sorguluyor 2 sene bunu düşünerek mi geçti anlamış değilim. Dürüst olun, kazanırsınız
Bizim olayda buna benzer .ben onu çok sevdim haklı da hala aklıma geliyor o evet ama kaybetmek ıstemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?