• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşka inandirmak

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Sevgilim bana eski sevgilini mi daha çok sevdin beni mi diye sordu. Kafam çok karışık olduğu için bilmiyorum dedim onu önceden ne kadar sevdiğimi biliyordu .Sevgilim de bana ben seni herseyden çok sevdim o kadar şey yaşadık ona rağmen onu daha çok sevdin duye ayrıldı. Pişman oldum bende .şimdi beni daha çok sevdiğini kanıtla diyor ne yapabilirim yardimmm

bunu ona kanıtlaman için çaba sarfetmeni mi bekliyor.. kusura bakmayın ama bana çok ergence bir davranış geldi.. eğer onu senden çok sevseydim şuanda seninle birlikte olmazdım de konuyu kapat bence

Son düzenleme:
Sevgilim bana eski sevgilini mi daha çok sevdin beni mi diye sordu. Kafam çok karışık olduğu için bilmiyorum dedim onu önceden ne kadar sevdiğimi biliyordu .Sevgilim de bana ben seni herseyden çok sevdim o kadar şey yaşadık ona rağmen onu daha çok sevdin duye ayrıldı. Pişman oldum bende .şimdi beni daha çok sevdiğini kanıtla diyor ne yapabilirim yardimmm

Sevgililerinle ilgilide bilgi ver.
ne kadar çıktınız ? ikisiylede..
Diğerinden neden ayrıldınız ?

Eski sevgilinle 4 ay şimdi ki 2 sene .eski sevgilim yalan söyledi ondan ayrıldık ama zor unuttum .bilmiyorum

Sevgilin eskiyi takıntı haline getirmiş..
Eminim ki sana geri döner..

Benimde 2.5 yıllık sevgilim var ve son 7-8 ay öncesine kadar eski sevgilini unutamadığını düşünürdüm halada aklıma geliyor ama değildir diye kendimi telkin ediyorum.
Çünkü baya bişey yaşadık ayıldığımızda barışalım diye çok şey yaptı.

Ama bendeki takıntı bitmedi kızı takip ederim mesela..
Sosyal ağlarına girip napmış diye her gün bakarım.
Kendimle kıyasladığım zamanlarım oldu.

sevgilim unuttu ben unutmadım :1:

Önemli olan kalbiniz, 2 sene kısa bir süre değil ama yalan söylememenizi takdir ettim. Bunu kabul etmesi evet zor ama durup dururken neden bunu sorguluyor 2 sene bunu düşünerek mi geçti anlamış değilim. Dürüst olun, kazanırsınız:31:

Yaslar kac?
Cocukca geldi muhabbet.
Zira kiyaslanacak bir sey degil.
Bilmem demek yerine hayatimda sen varsin, seni secmemis olsam birlikte olmam zira onunla devam etmek icin onumde bi engel yoktu, diyebilirdiniz.
Siz de garip bir cevap vermissiniz bence.

Sevgilin eskiyi takıntı haline getirmiş..
Eminim ki sana geri döner..

Benimde 2.5 yıllık sevgilim var ve son 7-8 ay öncesine kadar eski sevgilini unutamadığını düşünürdüm haladaklıma geliyor ama değildir diye kendimi telkin ediyorum.
Çünkü baya bişey yaşadık ayıldığımızda barışalım diye çok şey yaptı.

Ama bendeki takıntı bitmedi kızı takip ederim mesela..
Sosyal ağlarına girip napmış diye her gün bakarım.
Kendimle kıyasladığım zamanlarım oldu.

sevgilim unuttu ben unutmadım :1:
Bizim olayda buna benzer .ben onu çok sevdim haklı da hala aklıma geliyor o evet ama kaybetmek ıstemiyorum

Önemli olan kalbiniz, 2 sene kısa bir süre değil ama yalan söylememenizi takdir ettim. Bunu kabul etmesi evet zor ama durup dururken neden bunu sorguluyor 2 sene bunu düşünerek mi geçti anlamış değilim. Dürüst olun, kazanırsınız:31:
bende bilmiyorum ki cevabı ona ondan bilmiyorum dedim çok karışık kafam

Ergenlik dönemi ilişkileri insanı çok boğuyor. İnanmıyorsa çeksin gitsin yahu! Olmuş iki yıl daha ne istiyor? Sen kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilsin. Bilmiyorum demenin nedenini açıklaman yeterli bence.

Bizim olayda buna benzer .ben onu çok sevdim haklı da hala aklıma geliyor o evet ama kaybetmek ıstemiyorum

niçin hala aklına geliyor ?
Hem akına geldiğinin oda farkında mı ?

Seni sevgilimin yerine koydum. Çünkü ben bişeyler varsa hissediyorum sevdiğim kişiyse karşımdaki

erkek arkadaşınızı serbest bırakın ergenliğini yaşasın :))
hey allahım bu ne garip bir sorudur, o mu ben mi..
Seni sevmeseydim senle olmak istemezdim diyin bence

bilmiyorum demek hoş olmamış..
soru da gereksiz ama belli ki duymak istediği cevap; tabi ki seni daha çok seviyorum.
kıyaslanmaz bile, saçmalamaaaa ...

şeklinde yoğun aşk belirtisi idi...

beklediği cevabı alamayan sevgili çözümü ayrılmakta bulmuş..
amaa niyeti de ayrılmak değil, tamamen blöf..

siz ispat çabalarına gireceksiniz ve sevgili arkadaşınız da ;
ehehehe tabi ki beni seviyooor baksana
bi ayrıldım nasıl perişan oldu, diye egosunu tatmin edecek :32:

Back
X