Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

valla beraber gezerkeh herşey çok güzelde ayrılması gerçekten çok kötü oluyo.. zaten beraberkende bişi anlamıyoosun. zaman okadar çabuk geçiyo ki.. onun yokluğunda geçmek bilmeyen zaman onun yanındayken su gibi akıp gidiyo.. ama mecburuz bu ayrılığa elden gelen bişi yok tek çare dua etmek..:Saruboceq:

canım demekki seni ağlarken görmek istemiyo.gitmek için ısrar etme o zaman.o ayrılık anı hep aklına gelir askeriye de ve üzülür.onların morale ihtiyacı var. :gitme: keşke hiç gitmeseler...

evet haklısın..ben ağlarsam kat kat üzülür :sinifsinif: hayırlısıyla inşallah yakın biyere gider de sık sık görmeye gidebilirim :Saruboceq:

benımkıde ıstemıyor sen gelırsen hıc dayanamam ben dıyor cunku gercekten cok zor oluyor

onun yanındayken zamanın ne zaman geçtiğini anlayamayacaksın. bu yüzden her saniyeyi iyi değerlendirin onun yanında geçirdiğin her snyenin değerini bil.. :lepi:

biliyorum tatlım bunu daha öncede yaşadım
sırf onu görmek için 8saat yol gidip geri dönüyorum
işin en zoruda o askeriyenin kapısından giriyor ben garaja gidiyorum

biliyorum tatlım bunu daha öncede yaşadım
sırf onu görmek için 8saat yol gidip geri dönüyorum
işin en zoruda o askeriyenin kapısından giriyor ben garaja gidiyorum

en zor olanıda onu askeriyenin kapısına bırakmak oluyo zaten.. ahh ahh nasıl özledim yine yaw:gitme: kokusu burnumda tütüyo valla inş 2 ay sonra izne gelecek..

ya kızlar bugun sevgılım hedıye gondermıs bana bakıp bakıp aglıyorumm ühüüüü

selam kızlar ben de sizdenim ama benim erkek arkadaşım astsubay,bizim saycak şafağımız bilem yok:sinifsinif:

bayramın 2. ve 3. günü aşkım çarşıya çıkacakmış. onu görebileceğim netten çok mutluyum.. ama ilk ayrı bayramımızı geçireceğiz buna üzülüyorum tabi.. neyseki kurbanda burda olacak inş. seni çok özledim aşkımmmm

kızlar kasımda gidecek benim sevgilim de :gitme: şimdiden girdim buraya çünkü kederi daha şimdiden bastı... siz nasıl başa çıkıyorsunuz bununla? beni şimdiden aranıza alın ve şefkat gösterin... senağlama

canım hosgeldın aramıza zor oluyor zor gunler gecırıyoruz ama dayanıyoruz sevgılılılerımız eslerımız ıcın gitmeden kı zamanların tadını cıkar canımm

kızlar yaaaa dayanamıyorummmmmmmmmm mafoldumben
çok özlediiiimmm! kasımın başında gelecek dağıtım için, daha kasıma cok var,nasıl gececek bu zaman yaa? bu arada ben ücretli de olsa ilk öğretmenliğime başlıyorum çarşamba günü.umarım günler daha çabuk geçer.bir dağ köyünde kalacagım, zor şartlarla uğraşırken belki çok özleyecek zamanım olmaz aşkımı...ne dersiniz?senağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…