2 yaşında oğlum var canım..çocukla daha zor askerlik,çocuğu özlüyo,seni özlüyor,inan çekilmez oluyor onlar için..
inş canm darısı benm basıma bnm eşimde 2bucuk ay sonra gelıcek ılk ıznıne dndgnde bıze yarılamıs olacagız inş:teytey:
allah bagıslasın kac yasındasın sana abla demem gerkıyor sanırım bnden buyuksundr emınım
yok canım yaa 23 yaşındayım ben sanırım aynı yaştayıss:))))
slm kızlar bende sizdenim.
Hemde bende iki asker var kardeşim ve sözlüm(
nisancığım çok heycanlıyım ya
çok özledim,inanamıyorum hala,şaşkınlık var üzerimde
saate bakmıyorum,geçmiyor malesef
sen nasılsın canım
mrb canım sende bitirmişsin artık çok az kalmış
bu arada aşkım geldikten sonra günler ne de çabuk geçmiş 4 gündr hiç girmemişim buraya gelicede sanki gitmemiş gibi oluyo kızlar
sözlümün temmuzda bitecek, (Allah'tan asteğmen haftasonları tatili var)
kardeşimin ise seneye mart bitermiki bu günler(
Bide biz kardeşim geldikten sonra düğün yapıcaz, hem düğünü bekle hem kardeşimi...
nisancığım çok heycanlıyım ya
çok özledim,inanamıyorum hala,şaşkınlık var üzerimde
saate bakmıyorum,geçmiyor malesef
sen nasılsın canım
sanada günaydın nisancıgım..... askerimden bir ses cıkmadı henüz umarım iyiidir...:teselli:
Evlerinden, sevdiklerinden çook uzağa gidiyorlar. Sadece gitmeden önce değil orda da psikolojileri hep düzensiz ve dengesiz olabiliyor :d Tam 13 aydır bekliyorum. Bekliyorum yerine çile çekiyorum desem daha doğru olur aslındaben de en az onun kadar askerlik yapıyorum. Baze çoook svegi dolu bazen asker arkadaşı gibi konuşuyo benmle ama hic sesimi cıkarmıyorum. Alttan almaya gayret ediyorum.(sabrım elverdiği ölçüde)....
Çok fazla üstlerine gitmeyin olur mu. Onlar için de hic kolay değil. Biz hiç değilse burda kafamızı azıcık da olsa dağıtabiliyoruz, onlar tek basına bile kalamıyorlar.
Benim nişanlım şırnakta. Şafağımız 50. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
az kalmışş ne güzel ..bitmiş diyebiliriz hatta..allahh kavuştursun biran önce inşallahh..
geçmiş olsun canım :1rolleyes:allahım bizede o günleri göstersin inş
iyiyim çok şükür cnm
her gün konuşuyoruz bizde
dün hastayım die 3-4 kez aradı :kedi:
az kaldı canım benimde ama zaman geçmiyor yamrb canım sende bitirmişsin artık çok az kalmış
bu arada aşkım geldikten sonra günler ne de çabuk geçmiş 4 gündr hiç girmemişim buraya gelicede sanki gitmemiş gibi oluyo kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?