Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

inş canm darısı benm basıma bnm eşimde 2bucuk ay sonra gelıcek ılk ıznıne dndgnde bıze yarılamıs olacagız inş:teytey:

inşallah canımm..inşallah bitirip geldiği günleride görürsün..ya şöyle yakın bi yerlere düşssün die çok dua ettim en zaından hafta sonları çocuğuda alıp giderdim..bi baktımm türkiyenin öbür ucu 17 saat(((oklava:

nisancığım çok heycanlıyım ya
çok özledim,inanamıyorum hala,şaşkınlık var üzerimde
saate bakmıyorum,geçmiyor malesef
sen nasılsın canım

mrb canım sende bitirmişsin artık çok az kalmış

bu arada aşkım geldikten sonra günler ne de çabuk geçmiş 4 gündr hiç girmemişim buraya gelicede sanki gitmemiş gibi oluyo kızlar

sözlümün temmuzda bitecek, (Allah'tan asteğmen haftasonları tatili var)
kardeşimin ise seneye mart bitermiki bu günler (

bu arada aşkım geldikten sonra günler ne de çabuk geçmiş 4 gündr hiç girmemişim buraya gelicede sanki gitmemiş gibi oluyo kızlar

nasıl bi duygu..:)) insan şok oluo dimi sanki bi kaç gün sonra geri gidecek gibi..eşim izine geldiğinde ben inanamıyordum şaka gibi geliodu bana:)) bititripte geldiğini hiç düşünemiyorum ya,sizede öle oluyormuydu..sanki hiç bitmicekmiş gibi..

Evlerinden, sevdiklerinden çook uzağa gidiyorlar. Sadece gitmeden önce değil orda da psikolojileri hep düzensiz ve dengesiz olabiliyor :d Tam 13 aydır bekliyorum. Bekliyorum yerine çile çekiyorum desem daha doğru olur aslında ben de en az onun kadar askerlik yapıyorum. Baze çoook svegi dolu bazen asker arkadaşı gibi konuşuyo benmle ama hic sesimi cıkarmıyorum. Alttan almaya gayret ediyorum.(sabrım elverdiği ölçüde)....

Çok fazla üstlerine gitmeyin olur mu. Onlar için de hic kolay değil. Biz hiç değilse burda kafamızı azıcık da olsa dağıtabiliyoruz, onlar tek basına bile kalamıyorlar.

Benim nişanlım şırnakta. Şafağımız 50. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

nisancığım çok heycanlıyım ya
çok özledim,inanamıyorum hala,şaşkınlık var üzerimde
saate bakmıyorum,geçmiyor malesef
sen nasılsın canım

allahım bizede o günleri göstersin inş
iyiyim çok şükür cnm
her gün konuşuyoruz bizde
dün hastayım die 3-4 kez aradı :kedi:

az kalmışş ne güzel ..bitmiş diyebiliriz hatta..allahh kavuştursun biran önce inşallahh..

allahım bizede o günleri göstersin inş
iyiyim çok şükür cnm
her gün konuşuyoruz bizde
dün hastayım die 3-4 kez aradı :kedi:
geçmiş olsun canım :1rolleyes:
amin canım inşallah

az kaldı canım benimde ama zaman geçmiyor ya
streslerdeyim :bbo:
canım mesajını görünce ağzım kulaklarıma vardı :asigim:
Allah bizlerede nasip etsin:Saruboceq:

Kızlar bakıyorumda birçoğunuzun az kalmış, ne kadar güzel...
Heyecanınızı az çok hissedebiliyorum aslında, izine geldiğinde yaşadığım heyecanlar aklıma geliyor.
Teskereyi alsa nolur bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…