Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

dirim - şafak 4
serenapak - şafak 5 - Van
giz09 - şafak 52 - Niğde

volverad - şafak 114 - Artvin
ayazz - şafak 122
hilalce - şafak 125 - Kayseri
_mucizem_ - şafak 220 - ıstanbul

sametsevgi - şafak 305 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 310 - Aydın
zbyd - şafak 310
papatyaa88 - şafak 311 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 311 - Kayseri

hayraniim - şafak 415 - Çanakkale
Lady25 - şafak 415 - Amasya
dadlu_qirl - şafak 420 - Isparta
Melike_B - şafak 421 - Erzincan
HejaR12 - şafak 423 - Iğdır

turkbayragi - dadlu_qirl - mehtap 27 - turkbayragi
turkbayragi - Lady25 - mehtap 30 - turkbayragi
turkbayragi - melike_B - mehtap 31 - turkbayragi
turkbayragi - sametsevgi - mehtap 79 - turkbayragi

günaydın dirim
az kaldı cnmya
yedin bitirdin şafağı sonunda
ne durumdasın
heyecanlısındır şimdi sen

günaydın dirim
az kaldı cnmya
yedin bitirdin şafağı sonunda
ne durumdasın
heyecanlısındır şimdi sen
nisancığım çok heycanlıyım ya
çok özledim,inanamıyorum hala,şaşkınlık var üzerimde
saate bakmıyorum,geçmiyor malesef
sen nasılsın canım

canım su anlattıklarında aynı kendimi gördüm sennde cocugun var ve uzun donem beklıceksın sanırm bnmde esım uzun donem yapıyor vede 9aylk bır bebegm var bizdede aynı sekılde gdecegı gun bellı olnca bole seyler yasandı hep strestn oluyor erkekler bellı etmıo ama karısından cocundan ayrılmak ona okadar koyuyokı bunuda bellı edemedıklerınden cok sınırlı ve gergn oluyolar bız eşimle gdene kadar hatta gttgı gn bıle kavga ettık cnku ne desem bna kızıodu en son gece bna dedkı senden ayrlmak bna cok koyuyo ondan bole yapıyorm bna nolr kızma dedı bnde ona sarılıp agladım saatlerce ... sende eşine elinden geldgnce ii davran osana kızıp bgrsa bıle son pişmanlk fayda etmıyor canm.. inan 460 gunu beklemek gidecegi gnu beklemekten daha iidir....​

....safak:305.....
.......biten:155.......
......mehtap:79.......
3yüzlerden kurtulmama ise sonnnnnnn 5 günnnn:dance:

katılıyorum sevgicim sana..çok tuhaflaşıyorlar..bi şok içine giriyorlar helede çocuk varsa o dahada zor oluyor..biraz anlayışlı olmak lazım bu konularda..

katılıyorum sevgicim sana..çok tuhaflaşıyorlar..bi şok içine giriyorlar helede çocuk varsa o dahada zor oluyor..biraz anlayışlı olmak lazım bu konularda..

evet cocuk oldugu için bu kadar zor zaten canm seninde eşin asker galıba kısa dönmmi yoksa uzunmu nerde yapıo?sen bıtıryosn nerdeyse az kalmıs plakalra...

333 gün bitirmişimm sanki bi okadar daha var gibi yaa::))bu ne işkence olmaya başlıyor bitsin artıkk:)))

2 hafta sonra son iznine gelecek,döndüğünde 90 ları saymaya başlıcas allahh kısmet ederse inşallahh:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…