Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
askerleriniz nasıl
nisancığım çok heycanlıyım yagünaydın dirim
az kaldı cnmya
yedin bitirdin şafağı sonunda
ne durumdasın
heyecanlısındır şimdi sen
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
askerleriniz nasıl
slmm herkesee yaa ben kocemlee ii geçinecemiz yere çok çatışıoz gidecekyaa onun stresinden mi acaba son 39 günümüz sonra bende 465 günden başlayıp şafak sayacağım sizdede böle çakışşmalar oldumu son günlerde
canım su anlattıklarında aynı kendimi gördüm sennde cocugun var ve uzun donem beklıceksın sanırm bnmde esım uzun donem yapıyor vede 9aylk bır bebegm var bizdede aynı sekılde gdecegı gun bellı olnca bole seyler yasandı hep strestn oluyor erkekler bellı etmıo ama karısından cocundan ayrılmak ona okadar koyuyokı bunuda bellı edemedıklerınden cok sınırlı ve gergn oluyolar bız eşimle gdene kadar hatta gttgı gn bıle kavga ettık cnku ne desem bna kızıodu en son gece bna dedkı senden ayrlmak bna cok koyuyo ondan bole yapıyorm bna nolr kızma dedı bnde ona sarılıp agladım saatlerce ... sende eşine elinden geldgnce ii davran osana kızıp bgrsa bıle son pişmanlk fayda etmıyor canm.. inan 460 gunu beklemek gidecegi gnu beklemekten daha iidir....
katılıyorum sevgicim sana..çok tuhaflaşıyorlar..bi şok içine giriyorlar helede çocuk varsa o dahada zor oluyor..biraz anlayışlı olmak lazım bu konularda..
333 gün bitirmişimm sanki bi okadar daha var gibi yaa::))bu ne işkence olmaya başlıyor bitsin artıkk:)))
evet cocuk oldugu için bu kadar zor zaten canm seninde eşin asker galıba kısa dönmmi yoksa uzunmu nerde yapıo?sen bıtıryosn nerdeyse az kalmıs plakalra...
uzun dönem canım uzun ki ne uzun..erzurumda yapıor eşim askerliğini..senin eşin nerdeydi.
2 hafta sonra son iznine gelecek,döndüğünde 90 ları saymaya başlıcas allahh kısmet ederse inşallahh:)))
benimde eşim gümüşhanede.. sende cocuk falan varmı canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?