Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

ya aslında yerimde sözlüm asteğmen Allah'tan, geçen hafta bizdeydi...
Ayın 23'ünde de gelecek, msn ve telefonda da sürekli konuşuyoruz.
Ama kardeşimide çok özledim yaa, sözüme bile katılamadı canım benim...

haklısın dün dayısıgildeydik annesinide kırdı geçen gün oda dün akşam konuşmadı fazla eşimle ee bende konuşmadım öle hoşgeldinfilan bile demedim sonra bi baktım geçmiş oturma odasında tek başına oturuo herkes mutfaktaydı bende oğluşumu emziriodum sonra onu öle görünce içim cızz etti inanamazsın sonra yanına oturdum alsana babası oğlunu filan dedim canımyaa oda hazırmış konuşmaya böle güldü bana sonra eve geldik dedim nie öle duruosun biliyorum oğlundan ayrılmak çok zor gelio dedim (benim eşim babasını 5 sınıfta kaybetmiş ve hep bi oğlum olsun babamla yaşayamadığım yarım kalan herşeyi onunla yapacağım dedi vee ALLAH'TA çok şükür bize bi erkek bebek verdi)onun için oğluna ayrı bi bağlılığı var sonra yinede fazla konuşmadık yemin ederim senin dediğin gibi gece sarıldı bana daha doğrusu sarılmış ben uyuyordum sonra bişiler dedi ne dedi bilmiyorum ona uyandım sonra dedim bişeymi dedin yok dedi bişeymi istiyoorsun dedim yok dedi ama ne dedi bilmiyorum sabah birazcık daha iidi umarım akşam daha ii gelirr...

canım ben o evci izinlerini düşünmek dahi istemiyorum
her ayrılıkta gözyaşı,gitmek zorunda olduğunu bilmek
Allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin bizlere

canım eşin içinde çok zor,içten içe üzülüyor
ama bugünlerde geçicek inşallah
gideceği günü beklemek kadar berbat bişey yok
gideceği yer bile belli değil
biz hergün ağlıyorduk,birde senin yavrun var bi tane
gittikten sonra geçiyor bir şekilde,
inşallah güzel hayırlı yerler çıkar canım

"Aşk bence sen demektir
Aşk gönlüden sevmektir
seni öyle sevmişim ki
sen yoksan aşk yok demektir..."

canım aynen aynen vala anlattıklarını okuyunca eşimle yasadıklarım geldı gozumn onune bende kayınvalıdemle otruyorm yanlız kalalm dıyorm bna napıcaksın ynlız klnca dıo bnn gbı seyler senı gayt ii anlıyorm canm dagıtım iznine geldgnde ise hep gne gdecek olmann stresını yasıyordu gene drmadan kavga ettık canm ordakı herseyn stresı senden cıkıo bı nevı ama gecıo hıc merak etme baslamk bıtrmenn yarısı suan emınım 460gun gozunde buyuyor ben onsuz 15ay nasıl yasıcam dıyorsun ama basladınmı eksılıyor sayılı gun nede olsa ama cocugun oldgu için sen sanslısn onla oyalanarak vaktını gecrcen ama esın için cok zor senden daha cok hep onu dsncek eşim oglunun sesını dynca sesı deişio kamerada grnce gözleri doluo onn için cok zor ahhh ahhhh tecrübeler .... kader arkadasım demek yanlız deilmişim....:teselli:

benimde eşim cook uzakta gümüşhanede bnde cok dua etım ama hyrlısı boleymıs abla demekkı sag salım kavusayım baska bişi istemiyorum...
evet izne geldıgınde hiç gitmicekmıs gbı gelıo inş bıtırpde geldgı gunlerıde gorucm inşş allahımın iznıyle..evet ben 20yasındayım bırbucuk senelık evlıyım daha

ayrılık ayrılıkk aman ayrılıkkkk ahhhh ahhhhhh kocacımı cokkk özledim yaaa... su mehtap bır gelse askımla kavussam ona süprizler dusunuyorm cok mutlu olucak bi nebzede olsa unutsun su askerligi...

kızlar bide bunun en geç 1,5 sene sonrasını düşünün...
Tüm bunlar geride kalmış olacak, Rabbim o günler gösterir inşallah...

eşime diorum şu askerliğin bi bitsin yakandan hiç düşmicem diorum:))) değil 1 gün sensiz 1 saat bile geçirmek istemiyorum diorum:):))))

bense onsuz 1dk bıle duramazken 155gündür onsuzm cok zor ayrılık bu ama geçicek bugün hiç sesini duyamadım cok özledim yaaaa.....

bense onsuz 1dk bıle duramazken 155gündür onsuzm cok zor ayrılık bu ama geçicek bugün hiç sesini duyamadım cok özledim yaaaa.....

benimki çok geç kaldı..zamanında git yap gel dedim çocuk yokken yoookkk gitmemm:))31 yaşında gitti :))bekle dedim çocukla gidersiniz:)) ona şimdi daha çok koyuyo emir almak..allahtan idari işlerde yeri rahat allaha çok şükür...

bende takvime gerekmedikçe bakmıyorum:)
benim eşimde 28 yaşında
emir almak zorlarına gidiyor
haliyle biraz daha zor geçiyor

aynen canımm..:)) aslında ii oluo birazda bunlara:)) benim eşim çok sinirliydi.şimdi eser kalmamışş:))sana nolmuş diorum hiç kızmıosun diorum:)) burda adamın sinirini falan herşeyini alıolar dio:))biraz burunları sürtsün ki kıymetimizi anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…