- 2 Nisan 2007
- 320
- 4
- 621
Kızlar bakıyorumda birçoğunuzun az kalmış, ne kadar güzel...
Heyecanınızı az çok hissedebiliyorum aslında, izine geldiğinde yaşadığım heyecanlar aklıma geliyor.
Teskereyi alsa nolur bilmiyorum...
haklısın dün dayısıgildeydik annesinide kırdı geçen gün oda dün akşam konuşmadı fazla eşimle ee bende konuşmadım öle hoşgeldinfilan bile demedim sonra bi baktım geçmiş oturma odasında tek başına oturuo herkes mutfaktaydı bende oğluşumu emziriodum sonra onu öle görünce içim cızz etti inanamazsın sonra yanına oturdum alsana babası oğlunu filan dedim canımyaa oda hazırmış konuşmaya böle güldü bana sonra eve geldik dedim nie öle duruosun biliyorum oğlundan ayrılmak çok zor gelio dedim (benim eşim babasını 5 sınıfta kaybetmiş ve hep bi oğlum olsun babamla yaşayamadığım yarım kalan herşeyi onunla yapacağım dedi vee ALLAH'TA çok şükür bize bi erkek bebek verdi)onun için oğluna ayrı bi bağlılığı var sonra yinede fazla konuşmadık yemin ederim senin dediğin gibi gece sarıldı bana daha doğrusu sarılmış ben uyuyordum sonra bişiler dedi ne dedi bilmiyorum ona uyandım sonra dedim bişeymi dedin yok dedi bişeymi istiyoorsun dedim yok dedi ama ne dedi bilmiyorum sabah birazcık daha iidi umarım akşam daha ii gelirr...canım su anlattıklarında aynı kendimi gördüm sennde cocugun var ve uzun donem beklıceksın sanırm bnmde esım uzun donem yapıyor vede 9aylk bır bebegm var bizdede aynı sekılde gdecegı gun bellı olnca bole seyler yasandı hep strestn oluyor erkekler bellı etmıo ama karısından cocundan ayrılmak ona okadar koyuyokı bunuda bellı edemedıklerınden cok sınırlı ve gergn oluyolar bız eşimle gdene kadar hatta gttgı gn bıle kavga ettık cnku ne desem bna kızıodu en son gece bna dedkı senden ayrlmak bna cok koyuyo ondan bole yapıyorm bna nolr kızma dedı bnde ona sarılıp agladım saatlerce ... sende eşine elinden geldgnce ii davran osana kızıp bgrsa bıle son pişmanlk fayda etmıyor canm.. inan 460 gunu beklemek gidecegi gnu beklemekten daha iidir....
canım ben o evci izinlerini düşünmek dahi istemiyorumKızlar bakıyorumda birçoğunuzun az kalmış, ne kadar güzel...
Heyecanınızı az çok hissedebiliyorum aslında, izine geldiğinde yaşadığım heyecanlar aklıma geliyor.
Teskereyi alsa nolur bilmiyorum...
canım eşin içinde çok zor,içten içe üzülüyorhaklısın dün dayısıgildeydik annesinide kırdı geçen gün oda dün akşam konuşmadı fazla eşimle ee bende konuşmadım öle hoşgeldinfilan bile demedim sonra bi baktım geçmiş oturma odasında tek başına oturuo herkes mutfaktaydı bende oğluşumu emziriodum sonra onu öle görünce içim cızz etti inanamazsın sonra yanına oturdum alsana babası oğlunu filan dedim canımyaa oda hazırmış konuşmaya böle güldü bana sonra eve geldik dedim nie öle duruosun biliyorum oğlundan ayrılmak çok zor gelio dedim (benim eşim babasını 5 sınıfta kaybetmiş ve hep bi oğlum olsun babamla yaşayamadığım yarım kalan herşeyi onunla yapacağım dedi vee ALLAH'TA çok şükür bize bi erkek bebek verdi)onun için oğluna ayrı bi bağlılığı var sonra yinede fazla konuşmadık yemin ederim senin dediğin gibi gece sarıldı bana daha doğrusu sarılmış ben uyuyordum sonra bişiler dedi ne dedi bilmiyorum ona uyandım sonra dedim bişeymi dedin yok dedi bişeymi istiyoorsun dedim yok dedi ama ne dedi bilmiyorum sabah birazcık daha iidi umarım akşam daha ii gelirr...
haklısın dün dayısıgildeydik annesinide kırdı geçen gün oda dün akşam konuşmadı fazla eşimle ee bende konuşmadım öle hoşgeldinfilan bile demedim sonra bi baktım geçmiş oturma odasında tek başına oturuo herkes mutfaktaydı bende oğluşumu emziriodum sonra onu öle görünce içim cızz etti inanamazsın sonra yanına oturdum alsana babası oğlunu filan dedim canımyaa oda hazırmış konuşmaya böle güldü bana sonra eve geldik dedim nie öle duruosun biliyorum oğlundan ayrılmak çok zor gelio dedim (benim eşim babasını 5 sınıfta kaybetmiş ve hep bi oğlum olsun babamla yaşayamadığım yarım kalan herşeyi onunla yapacağım dedi vee ALLAH'TA çok şükür bize bi erkek bebek verdi)onun için oğluna ayrı bi bağlılığı var sonra yinede fazla konuşmadık yemin ederim senin dediğin gibi gece sarıldı bana daha doğrusu sarılmış ben uyuyordum sonra bişiler dedi ne dedi bilmiyorum ona uyandım sonra dedim bişeymi dedin yok dedi bişeymi istiyoorsun dedim yok dedi ama ne dedi bilmiyorum sabah birazcık daha iidi umarım akşam daha ii gelirr...
canım ben o evci izinlerini düşünmek dahi istemiyorum
her ayrılıkta gözyaşı,gitmek zorunda olduğunu bilmek
Allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin bizlere
amin...Şimdi gelmesinden çok dönüşünü düşünüyorum, nasıl ayrılıcam diye...
inşallah canımm..inşallah bitirip geldiği günleride görürsün..ya şöyle yakın bi yerlere düşssün die çok dua ettim en zaından hafta sonları çocuğuda alıp giderdim..bi baktımm türkiyenin öbür ucu 17 saat((( oklava:
canım ben o evci izinlerini düşünmek dahi istemiyorum
her ayrılıkta gözyaşı,gitmek zorunda olduğunu bilmek
Allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin bizlere
amin...Şimdi gelmesinden çok dönüşünü düşünüyorum, nasıl ayrılıcam diye...
o daha beter oluyor..eşim izne geldiği gün suratı kırk karış oluyo..ne oldu diorum ..bi de bunun gidişi var dio,daha gelmeden gitmelerinin stresi basıyor onları..içinde bulundukları durum çok zor bir durum..biz bi şekilde çalışarak,eşle,dostla çocuklarımızla zaman geçiriyoruz..onlar için öle diil ama..sabırlı ve anlayışlı olduktan sonra geçer hepsii geçerr kızlar..
bense onsuz 1dk bıle duramazken 155gündür onsuzm cok zor ayrılık bu ama geçicek bugün hiç sesini duyamadım cok özledim yaaaa.....
şafak diye bir kelimede olmayacak inşallahevet hayatımızda bir daha 460 die bi sayı olmayacakk:))))
şafak diye bir kelimede olmayacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?