Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

benimki 28 yaşında ama çok iyi anlaşıyo komutanlarıyla yaa...
Askerliği sayesinde tanıştık onunla zaten, bazen şikayet ediyorum ama askerlik olmasa nasıl tanışacaktık
ki opuyorumnanaktan

ya arkadaşlar benim sevgilim Ankara etimezgutta askerlik yapıyor pazar günü çarşı izni var.yanına gitmek istiyorum uçakla hiç uçakla gitmedim ben-ist avrupa yakasında oturuyorum nasıl gidebilirim oraya acaba bilgisi olan varmı...bana yardım edin

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=420 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

Atatürk havalimanından biniceksin Ankara uçağına işte..
inince,bi taksi marifetiyle,buluşucanız adrese gidersin..
Allah kavuştursun,ne güzel gidip görebilmen..

turkbayragi şafak:220 turkbayragi çok özledimm yaaa cuma günü gelcekti aşkım ama gelemiyoo yaaaa :gitme: oofff bitsin artık sıkılıdıııııımmmmmmmm.......

dirim - şafak 3
serenapak - şafak 4 - Van
giz09 - şafak 51 - Niğde

volverad - şafak 113 - Artvin
ayazz - şafak 121
hilalce - şafak 124 - Kayseri
_mucizem_ - şafak 219 - İstanbul

sametsevgi - şafak 304 - Gümüşhane
nnisanyagmuruu - şafak 309 - Aydın
zbyd - şafak 309
papatyaa88 - şafak 310 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 310 - Kayseri

hayraniim - şafak 414 - Çanakkale
Lady25 - şafak 414 - Amasya
dadlu_qirl - şafak 419 - Isparta
Melike_B - şafak 420 - Erzincan
HejaR12 - şafak 422 - Iğdır

turkbayragi - dadlu_qirl - mehtap 26 - turkbayragi
turkbayragi - Lady25 - mehtap 29 - turkbayragi
turkbayragi - melike_B - mehtap 30 - turkbayragi
turkbayragi - sametsevgi - mehtap 78 - turkbayragi

canım ankaradaki havaalanı merkeze bayağı bir uzak.
havaalanından havaş(10 TL), belediye otobüsleri(3 küsür TL)
ile merkeze gidebilirsin.merkez dediğim yer kızılay,kızılaydanda etimesgut otobüslerine bineceksin,yada kızılaydan önce terminaldede(aşti)inebilirsin ama ordan etimesguta giden otobüslere binmek ,için biraz yürümen gerekiyor.karıştırabilirsin

günaydın kızlar

keşke benimde gidebilme şansım olsaydı(( 16 saat çok uzun yaa..uçakla aktarmalı 1 günüm yolda geçer heralde..neyse ne kaldı şunun şurasında:)) şafak:126...

kavgalar hiç bitmeski tatlım:)) yani bizde biterde onlarda bitmez..biz onlara uymayalım alttan alalım,bişey kaybetmeyiz emin olun..

ay bizde yaa dün akşam olmadık yere bişey söylüyo, alttan alıyorum ama canımı sıkıyo bazen...
Bugün kayınvalidem gelicek, gece misafirimiz olacak onu da ayrı bi stres yapıyorum.

ay bizde yaa dün akşam olmadık yere bişey söylüyo, alttan alıyorum ama canımı sıkıyo bazen...
Bugün kayınvalidem gelicek, gece misafirimiz olacak onu da ayrı bi stres yapıyorum.

onların şu anda ruh halleri dengeleri bozuk canım..dediğim gibi şu sayılı günlerde herşeye "evet hayatım doğru söylüyorsun,doğru sen haklısın,sen herşeyin en iyisini bilirsin" diceksiniz..gün gelir devran döner:)) şu günleri bi geçsin bi gelsinler,sonra hepsinin acısını çıkarırız,ben öyle düşünüyorum şahsen:))) biz zaten burda yalnızız zaten yokluklarına üzülüyoruz birde üstüne azarlamalar,kavgalar olmass böyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…