Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

neyse ben yazayım şimdi de :)

Şafak 1 Adana'ya selam :kedi:turkbayragihihoyyythihoyyyt

günaydın kıslar boshayallersmile nisancım liste için teşekkürler harika olmuş :1hug: hepimiizi kavuştursun yarabbim tez zamanda sağ sağlim ammmmmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnn zemuszemus şafak 453 :kedi:

Kızlar şimdi benım şafak doğan guneş mi yoksa yarın mı

bugün doğan güneş ficeksin canım şafak:2 den sonra yani 12 den sonra şafak 1 yerine doğan güneş demeşlisin çünkü şafak:1 de askeriyeden çıkışı oluomuş hadi gözünaydın darısı başımızahihoyyyt

tamam canım çok sagol cevabın içinturkbayragi

yaaaaaaa şimdi tvde gördümde haberlerde. Vandan terhis edilen askerler bilecikte kayan havada araba kaymış yuvarlanmış 30 kişi yaralanmış 2 şehit var allah yakınlarına sabırlar versin mafoldumben

yaaaaaaa şimdi tvde gördümde haberlerde. Vandan terhis edilen askerler bilecikte kayan havada araba kaymış yuvarlanmış 30 kişi yaralanmış 2 şehit var allah yakınlarına sabırlar versin mafoldumben

basımız sagolsun mafoldumben Allah korusun butun askerlerımızı

allah rahmet eğlesin senağlama sen söleyince ögrendim ben haberlerde öle bişi çıkınca kanal değiştiriyorum içim sıkılıo korkuyorum dayanamıyorum :sinifsinif: senağlama eşim gitmeden öncede hep bööle oluyodum :sinifsinif: değiştiriyordum senağlama allah ailelerine sabırlar versin herkesede sağsalim kavuşmayı nasip etsin :sinifsinif: senağlama

nerde yapıyor tatlım esin askerliğini?

evet bende rasgele babamla izlerken gördüm dondum kaldımm tutuldum allahdan benimki orda değil ama allah yakınlarına sabırlar versin

evet bende rasgele babamla izlerken gördüm dondum kaldımm tutuldum allahdan benimki orda değil ama allah yakınlarına sabırlar versin

amin canım senağlama allah kimseye acı yaşatmasın hepimize herkese sağsalim kavuşmayı nasip etsin :sinifsinif: nolur kapatalım bu konuyu arkadaşlar ben fena oluyom yaa senağlama a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…