darısı sızlerın başına kızlar
Kızlar şimdi benım şafak doğan guneş mi yoksa yarın mı
tatlıkıs düzelttim doğan güneş yazdım
günayın kızlar
bakalım yeni listemizi beğenecek misiniz opuyorumnanaktan
tamam canım çok sagol cevabın içinturkbayragibugün doğan güneş ficeksin canım şafak:2 den sonra yani 12 den sonra şafak 1 yerine doğan güneş demeşlisin çünkü şafak:1 de askeriyeden çıkışı oluomuş hadi gözünaydın darısı başımızahihoyyyt
yaaaaaaa şimdi tvde gördümde haberlerde. Vandan terhis edilen askerler bilecikte kayan havada araba kaymışyuvarlanmış 30 kişi yaralanmış 2 şehit var allah yakınlarına sabırlar versin mafoldumben
yaaaaaaa şimdi tvde gördümde haberlerde. Vandan terhis edilen askerler bilecikte kayan havada araba kaymışyuvarlanmış 30 kişi yaralanmış 2 şehit var allah yakınlarına sabırlar versin mafoldumben
allah rahmet eğlesin senağlama sen söleyince ögrendim ben haberlerde öle bişi çıkınca kanal değiştiriyorum içim sıkılıo korkuyorum dayanamıyorum :sinifsinif: senağlama eşim gitmeden öncede hep bööle oluyodum :sinifsinif: değiştiriyordum senağlama allah ailelerine sabırlar versin herkesede sağsalim kavuşmayı nasip etsin :sinifsinif: senağlama
nerde yapıyor tatlım esin askerliğini?
evet bende rasgele babamla izlerken gördümdondum kaldımm tutuldum allahdan benimki orda değil ama allah yakınlarına sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?