Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

ne güzellllll
darısı başımıza inşallahhh:Saruboceq:

turkbayragi

ayh dün aradım askerimi. :) ama ordaki asker cıktı işte askeri ehliyet almak için eğitim yapıyorlar felan. bende hım tamam dedim. aradığınızı söyliim mi dedi. bende bilmem ki dedim.kız arkadaşı mısınız dedi bende evet dedim didem demi dedi :)))) bende evet dedim tamam söylerim dedi. :)))))) ayh cok hoşuma gittiii öle demesi demekki o arkadaşıymış kapattıkdan sonra keşke sorsaydım sen kimsin felan die. hal hatır sorsaydım güzel olurdu azcıkda bilgi alırdımm. :) aklinialirimsmile

iiki sormamışsın askerin yanlış anlayabiilir canım bnimde askerimin arkadaşı çıktı konuştum ama pek rahat deildim fazla muhattap olma bnece zararlı:)

:) bilmem belkide dogru diorsun zaten kıskanç ! :) 12sinde ordan gidicek bencede bidaha ararsam muhattap olmam benım yüzümden arkadaşlarıyla arası acılmasın

bunun gibi birşey benimde başıma gelmişti
aşkımı biz hep aynı saatte konuşuruz
saat 5 te o aramazsa ben ararım o günde
şansa nöbete çıkmış aşkım
arkadaşına demiş nişanlım arayacak
söyle söylersin
telefona arkadaşı çıktı
direkt ismimi söyledi tabii
bende şaşırmıştım bayakaydirigubbakcemile3

ama benimkisi öle tembihlememiş:) arayacağımdan haberide yoktu. ayhh cok hoşuma gittikaydirigubbakcemile3

selam kıslar ben geldim napıorsunuz
giz09 gözün aydın canım benim darısı başımıza hep mutlu huzurlu sağlıklı ve birbirinize aşık olun ve bida hiç ayrılmayın ammmiiinn zemuszemus

nisancım liste çok güzel gene ellerine sağlık bitanem. ah bida şu 452 10ar 10ar inse keşke :1rolleyes: geçmiyo zaman sanki yaaafisfisfis senağlama

26 sında yemin töreni var gitmeyi çok istiyordum herşeyi ayarlamıştım kalacağımız oteli falan bile herşeyi ama gidemicem heralde bu gidişle babam geliyor yurt dışından bizde kalacak hem adamı bırakıp gitmek olmaz babamıda götürim desem para yetişmez ooff offffffff baba ya gelecek zamanı mı buldun yaaaaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…