tamam canımm kapatalım .. bişey düşünme sen tatlım gusel seylerr düşün
manisa alaşehirde bitanem26 sında yemin töreni var gitmeyi çok istiyorum evci iznide veriorlarmış eşi gelince heralde nasıl alınıo bu evci izni bi bilgin var mı canım yaa CADIARZU
ewet tatlım evcı ıznı verıyorlar benim nişanlımın yemin töreninde ben gitmiştim cuma sabahından cıkarmıstık pazar aksam 5e kadar bızımleydı.sen esı oldugun ıcın cıkartabılıyorsun onu evlilik cuzdanını goturmen gerekıyor ama kesınlıkle ve kalıcagınız otelı ayarlamanız gerekıyor kı esın oraya bılgı versın su otelde olucam dıye ondan snra yemın torenı zamanındada orda bahcede ızın alıyorsun kuyruklardan anlarsın ama evlılık cuzdanın sart ve onceden haber vermesı gerekıyor kalıcagı yerı..daha yenı gıtmıs bıtanem Allah kavustursun,kısa donem mı yapıcak?
yok tatlım yaaa keşke kısa dönem olsa uzun :1no2: tamıtamına 453 gün var daha senağlama ama olsun vardır herşeyde bir hayır bende gelene kadar accıcık zayıflar zaten fıstığım da daha da fıstık olurum geldiğinde bidaha aşık olur kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile bidenede kısım var ablası 1 yaşında onla zaman geçio neyseki olmasa kafayı yerdim heralde zaman hiç geçmezdi :1no2: nesse sağol tatlım cevap için zaten oteli buldum internetten yer ayırdım oraya sdres vereceğini tahmin etmiştim o yüzden adreside aldım oda tamam guclubacismile tek sorun evci izniydi onuda senin sayende çözmüş oldum çok saol tatlım bidenem yanlız bişi daa sorcam izni bahçeden kuyruğa giriptemi alcam ben mi alcam yani bide çok kuyruk olur yaw sabahın köründe mi gidecem sıraya :uhm: hemen verirlermi yada sabah sabah beni içeri alırlar mı desem daha doğru olacak :roflol:
benim nişanlım Ankara mamak'ta yapıyor cok sıkı cok zor bı yer ama sukredıyorum ben en azından guvenlı bı yerde ne kadar zor olursa olsun,içim biraz daha rahat.Allah butun askerlerımızı korusuunnnn
yok tatlım yaaa keşke kısa dönem olsa uzun :1no2: tamıtamına 453 gün var daha senağlama ama olsun vardır herşeyde bir hayır bende gelene kadar accıcık zayıflar zaten fıstığım da daha da fıstık olurum geldiğinde bidaha aşık olur kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile bidenede kısım var ablası 1 yaşında onla zaman geçio neyseki olmasa kafayı yerdim heralde zaman hiç geçmezdi :1no2: nesse sağol tatlım cevap için zaten oteli buldum internetten yer ayırdım oraya sdres vereceğini tahmin etmiştim o yüzden adreside aldım oda tamam guclubacismile tek sorun evci izniydi onuda senin sayende çözmüş oldum çok saol tatlım bidenem yanlız bişi daa sorcam izni bahçeden kuyruğa giriptemi alcam ben mi alcam yani bide çok kuyruk olur yaw sabahın köründe mi gidecem sıraya :uhm: hemen verirlermi yada sabah sabah beni içeri alırlar mı desem daha doğru olacak :roflol:
amin canım tez zmanda sağ salim kavusursunuz inşallah :1rolleyes: gene senin yarısından fazlası bitmiş 75 demi senin şafak? aayyy ne güsel darısı başıma anam söölemesi bile güsel şafak 75 :lepi:
senınde o gunlerı soyleyecek gunlerın gelıcek tatlımm merak etme hayır son gunu saymadıgın ıcın 73 oluyor,sukurler olsun kı 73 gun sonra bıtıcek ama bızımkısı amelıyat olucam dıye 5 gun ızın alıcak 5 gun uzayacak ama 5 gun hıc bısey degıl 5bucuk ayın yanındaa
çok çok çok geçmiş olsun tatlım üzüldüm bak ya önemli bişi diil dimi :1no2: allahım şifa versin sana :Saruboceq: bişi olmas beş gündnde 460 beklios saten 5 gün de senden olsun tatlım :sm_confused: önemli olan sağlığın ve saten o an bence en çok onu istersin yanında iiki izin almış waalla :1rolleyes: umarım sende en kısa zamanda iylesirsin bidenem :1hug:
anaaaaaammmm yazdığımı okudumda ne çok soru sormuşum bide bi soru diom :roflol: kusura bakma tatlım akşam akşam başını ağrıtıom senindeyerimseniben
tesekkur ederım canımınıcı opuyorumnanaktan kısmetse 29 mart'ta olucam ozamana kadar sol dizim iyileşmiş olucak sağ dizimden amelıyat olucam.evet cok onemlı bısey olmasada gelmesini istiyorum bana ucan balonlar almasını istiyorum soz verdi alıcak cocuklar gbi bakıp sımartsın benı ıstıyorum :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?