Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

tamam canımm kapatalım .. bişey düşünme sen tatlım gusel seylerr düşün

şafak453ama elbet bitecek sağsalim kavuşacam aşkıma iiiiinnnşşşşaaallllaaahhhh aaaaaaammmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnn zemuszemus allahım nolur herkes sağsalim kavuşsun aaammmmmmmmmmiiiiinnnn zemuszemus
canım biliomusun bu evci izni hakkında bişi :uhm:

manisa alaşehirde bitanem 26 sında yemin töreni var gitmeyi çok istiyorum evci iznide veriorlarmış eşi gelince heralde nasıl alınıo bu evci izni bi bilgin var mı canım yaa CADIARZU

ewet tatlım evcı ıznı verıyorlar benim nişanlımın yemin töreninde ben gitmiştim cuma sabahından cıkarmıstık pazar aksam 5e kadar bızımleydı.sen esı oldugun ıcın cıkartabılıyorsun onu evlilik cuzdanını goturmen gerekıyor ama kesınlıkle ve kalıcagınız otelı ayarlamanız gerekıyor kı esın oraya bılgı versın su otelde olucam dıye ondan snra yemın torenı zamanındada orda bahcede ızın alıyorsun kuyruklardan anlarsın ama evlılık cuzdanın sart ve onceden haber vermesı gerekıyor kalıcagı yerı..daha yenı gıtmıs bıtanem Allah kavustursun,kısa donem mı yapıcak?

benim nişanlım Ankara mamak'ta yapıyor cok sıkı cok zor bı yer ama sukredıyorum ben en azından guvenlı bı yerde ne kadar zor olursa olsun,içim biraz daha rahat.Allah butun askerlerımızı korusuunnnn

yok tatlım yaaa keşke kısa dönem olsa uzun :1no2: tamıtamına 453 gün var daha senağlama ama olsun vardır herşeyde bir hayır bende gelene kadar accıcık zayıflar zaten fıstığım da daha da fıstık olurum geldiğinde bidaha aşık olur kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile bidenede kısım var ablası 1 yaşında onla zaman geçio neyseki olmasa kafayı yerdim heralde zaman hiç geçmezdi :1no2: nesse sağol tatlım cevap için zaten oteli buldum internetten yer ayırdım oraya sdres vereceğini tahmin etmiştim o yüzden adreside aldım oda tamam guclubacismile tek sorun evci izniydi onuda senin sayende çözmüş oldum çok saol tatlım bidenem yanlız bişi daa sorcam izni bahçeden kuyruğa giriptemi alcam ben mi alcam yani bide çok kuyruk olur yaw sabahın köründe mi gidecem sıraya :uhm: hemen verirlermi yada sabah sabah beni içeri alırlar mı desem daha doğru olacak :roflol:

anaaaaaammmm yazdığımı okudumda ne çok soru sormuşum bide bi soru diom :roflol: kusura bakma tatlım akşam akşam başını ağrıtıom seninde yerimseniben

benim nişanlım Ankara mamak'ta yapıyor cok sıkı cok zor bı yer ama sukredıyorum ben en azından guvenlı bı yerde ne kadar zor olursa olsun,içim biraz daha rahat.Allah butun askerlerımızı korusuunnnn

amin canım tez zmanda sağ salim kavusursunuz inşallah :1rolleyes: gene senin yarısından fazlası bitmiş 75 demi senin şafak? aayyy ne güsel darısı başıma anam söölemesi bile güsel şafak 75 :lepi:

bitanemm Allah bagıslasın ne guzel gercekten onunla daha bır kolay gecer vakıt,benim sanssızlıgıma geldı 1 ay ewde yatmak zorundayım dızlermden amelıyat yuzunden ama az kaldı sayılır sabredıyorum :gitme: tatlım heryerde aynıdır herhalde ızın konusu,esın aradıgı zaman ona sor sen yınede napman gerektıgını o senı yonlendırır sen zaten asıl yapman gerekenı yapmıssın otelı bulmus,yerini ayırtmıssın adresınıde esıne soylersın senı yonlendırır belkı yapman gereken bısey daha vardır.bıtanem sabahın korunde ıcerı alınma gıbı bısey olmuyor yemın torenı saatınde gıdıyorsun zaten bolum bolum ayırıyorlar bıde senınkı kucuk bı yerde yapıyor yanlıs tahmın etmıyorsam oyle cok kalabalık degıldır,sen esıne soylıcegın ıcın orda belgelerı hazırlıyorlar onceden sende evlılık cuzdanını gosterıyorsun ızını kapıyorsun oyle bılıyorum yanı ben eksık bıseyler olmaması ıcın kesınlıkle esınede danıs bıtanem.yemın torenınde zaten cok beklıyorsun yemın torenı bıtıyor askerlerın cıkmasını ayrı bı beklıyorsun o zaman ıcınde 1500 kere evcı ıznı cıkartırsın bıtanem kaydirigubbakcemile3 ama tabı yerıne gorede farklı bız ankara mamakta oldugumuz ıcın 2bucuk saat bekledık cıkmasını sadece dusun.

amin canım tez zmanda sağ salim kavusursunuz inşallah :1rolleyes: gene senin yarısından fazlası bitmiş 75 demi senin şafak? aayyy ne güsel darısı başıma anam söölemesi bile güsel şafak 75 :lepi:

senınde o gunlerı soyleyecek gunlerın gelıcek tatlımm merak etme hayır son gunu saymadıgın ıcın 73 oluyor,sukurler olsun kı 73 gun sonra bıtıcek ama bızımkısı amelıyat olucam dıye 5 gun ızın alıcak 5 gun uzayacak ama 5 gun hıc bısey degıl 5bucuk ayın yanındaa

çok çok çok geçmiş olsun tatlım üzüldüm bak ya önemli bişi diil dimi :1no2: allahım şifa versin sana :Saruboceq: bişi olmas beş gündnde 460 beklios saten 5 gün de senden olsun tatlım :sm_confused: önemli olan sağlığın ve saten o an bence en çok onu istersin yanında iiki izin almış waalla :1rolleyes: umarım sende en kısa zamanda iylesirsin bidenem :1hug:

tesekkur ederım canımınıcı opuyorumnanaktan kısmetse 29 mart'ta olucam ozamana kadar sol dizim iyileşmiş olucak sağ dizimden amelıyat olucam.evet cok onemlı bısey olmasada gelmesini istiyorum bana ucan balonlar almasını istiyorum soz verdi alıcak cocuklar gbi bakıp sımartsın benı ıstıyorum :icecream:

anaaaaaammmm yazdığımı okudumda ne çok soru sormuşum bide bi soru diom :roflol: kusura bakma tatlım akşam akşam başını ağrıtıom seninde yerimseniben

sacmalama tatlım asıl sormazsan uzulurum elımden geldıgı kadar bıldıgım herseyı yanıtlarım biz birbirimize destek olmazsak burda sonumuz vahım olur,hep beraber elele verip terapi yapıyoruzz kaydirigubbakcemile5

askım seni çok özledim sensizzzz hayat çok anlamsız hayatımın anlamı sensin çabuk geç şafak aşkımı bana geri gönderrr

Canım gecmıs olsun çok neyın var

..............ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ..................

:teytey: :teytey: sengözlerimebaksanab :dance: :dance: laelaelaelaelae turkbayragi :teytey: delikafadulden :sm_cool:

Darısı sizlerin başına canlarımm opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile​

Son düzenleme:

volverad - şafak 63 - Artvin - ŞANLIURFA'ya selam opuyorumnanaktan

ayazz - şafak 71 - KIRIKKALE'ye selam opuyorumnanaktan
maiberf - şafak 71 - Erzurum - KIRIKKALE'ye selam opuyorumnanaktan
tubyy - şafak 71 - KIRIKKALE'ye selam opuyorumnanaktan
xzgi - şafak 71 - KIRIKKALE'ye selam opuyorumnanaktan
iden - şafak 72 - BATMAN'a selam opuyorumnanaktan
hilalce - şafak 74 - Kayseri - BARTIN'a selam opuyorumnanaktan
tugbacabuk - şafak 76 - Erzurum - IĞDIR'a selam opuyorumnanaktan
meg - şafak 148
_mucizem_ - şafak 169 - İstanbul
chimchime - şafak 174 - Tunceli
tatlikis - şafak 226 - Balıkesir

esinozkan - şafak 237
sametsevgi - şafak 244 - Gümüşhane
zbyd - şafak 253
nnisanyagmuruu - şafak 259 - Aydın
papatyaa88 - şafak 260 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 260 - Kayseri
busrae - şafak 361 - Erzurum
Babyke - şafak 362 - Kıbrıs / Lefkoşa
hayraniim - şafak 364 - Çanakkale
tutku03 - şafak 365 - Söğüt
Melike_B - şafak 367 - İzmit
dadlu_qirl - şafak 369 - Muş
HejaR12 - şafak 372 - Iğdır

susu_ - şafak 409 - Eskişehir
angelgozde - şafak 448 - Zonguldak / Devrek
kardelen44 - şafak 448 - Bilecik
burchecan - şafak 449 - Safranbolu / Karabük
Duygu.C - şafak 449
SYM__ - şafak 451
eftelyaecrin - şafak 452 - Manisa
mavimavimavi - şafak 452
maviye_sevdali - şafak 452

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 28 - turkbayragi- GİRESUN'a selam opuyorumnanaktan

giz09 cnm gözün aydın
allah başka ayrılık göstermesin inş bidaha
bi ömür hiç ayrılmayın
çok mutlu olun inş

günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…